Arkadaşlar merhaba forumu uzun zamandır okuyordum bir çok insana destek olduğunu gördüm ve çok mutlu oldum.. artık bu desteğe ihtiyacım olduğunu farkettim. Nişanlımla evlenicez bu yaz Allah kısmet ederse uzun zmaandir hayatimda ve ben onu da kendimi d emutlu etmek bunu yaşamak istiyorum ama ne zaman o iş olucak olsa onu ittiriyorum kasıyorum bacaklarımı hatta bazen öyle kasıyorum ki titriyorum. Bana baskı yapmıyor boşver evlenince illa ki olcak diyor evli olmadığımızdan böyle olduğunu düşünyor ama ben bunu araştırdıkça ( forumu da böyle keşfettim) bunun vajinismus olduğunu öğrendim. Baskıcı ailede yaşamadım, görüşlerim açıktır, vajinaya bakmaktan rahatsız olmam hatta ağdaya giderim yani bacaklarımı açmaktan da rahatsız olmam. Ama ilk gecede birinin kalp krizi geçirdiğine dair bi haber görmüştüm küçükken galiba o kalmış aklımda belki korku bundandir... bugün parmak egzersizlerine başladım hiç zorlanmadım hatta 1 boğum orta parmak giriyor, ancak kasıyorum tabi ilk deneme fakat bi yanma oluyo. Sanki ordaki bişeye değiyo ve sızım sızım sızlıyo gibi oluyo. Bunu yaşayan var mı? Parmak egzersizinde ne kadar sürede aşama kaydettiniz? (Doktora gitmek istemiyorum araştırdım şuan o kadar bütçem yok, evde parmak egzersizi ile aşabileceğimi düsünüyorum). Lütfen yardımcı olabilir misiniz nasıl bi yol izlemem gerek? Bazen stresten kalbim sıkışıyor kimse bana baskı yapmasa da bu konuda kendime baskı yapıyorum ben de rahat olmak istiyorum