Vajinismus

Benim gideceğim klinik alanında en iyisi ve çözmeden bırakmıyorlar bilmiyorum aman ya Allah hepimizin yardımcısı olsn
Hangisine gdcejsin canim bende bi ara cigdem tezcani dusundum de para tuzahi diyorum bazende ya nabicsz blmiyorum

Hangisine gdcejsin canim bende bi ara cigdem tezcani dusundum de para tuzahi diyorum bazende ya nabicsz blmiyorum
Kızlar gideceğiniz yer sade terapiyse boşa gitmeyin ne uygulayacaksiniz diye sorun size egzersiz aparatla yapmadığı sürece konuşarak düzelme k mümkün değil araştırın iyice

Hera kliniğe gidicem kendimden daha cok güveniyorum valla
Canim kendin de aşarsın bak kendine çok güven önce bu. 2.si ben çok ileriyim diyip kendini iyice salma bunun arkasına saklanma sakın, ben yaparım benim gayet basit derecede de kendine. 3.sü al ayna karşına, belinin altına yastık koy, dizlerine çek karnını biraz ayır bacaklarını orda görüceksin. Bi kaç gün incele alış, sonra önce parmağını oraya koymaya alış, sonra da yavas yavas oraya biseyler girebileceğine. Kendini de kasabilirsin hiç önemli değil ben küpe çıkarıp takarken bile kötü oluyorum. Ama bak inan 1 hafta..

Egzsrsiz yapamiyorum isde ben malesef egzersiz yapmadan yenmek isdiyorum ya artik bktm bunaldim

Hera kliniğe gidicem kendimden daha cok güveniyorum valla
Evet orası garanti veriyor .fakat çözüm insanın kendisi. herşeyi geçtim oraya tedavi olacak durumu olmayanlar var.o yüzden durumum olanlar hemen güvenilir yere tedavi olmalı. Durumu olmayanlar evde egzersize başlamalı erteleme hastalığı olduğu için zamanı kötü değerlendirdik hep...

Kızlar merhaba, ben 6 aydır vajinismusla uğraşıyordum çok şükür dün yendim Allah isteyen herkese nasip etsin herşey beyinde ve kendi irademizde bitiyor sadece bişeyi ben yapabilirim diyerek üstüne gitmeliyiz yoksa yerimizde sayarak hiç bişey yapamayız asla bende orda ki küçük deliğe bişey girmez giremez diyodum hep hep bunun bilincini yaşadım kendimi öyle korkuttum ama malesef öyle değilmiş acısı da yokmuş yanmasında ağrısıda siz önce kendinize zaman tanıyın beyninizi sürekli bu hastalığı düşünmekten bi uzaklaştırın eşinize size anlayış göstermesini isteyin hatta gerekirse bunu evinizin içinde konuşmayın bile gelelim o parmak egzersizine bende kk'da okuduğum başka postlarda parmak egzersiziyle yenenleri hiç algıma yerleştiremedim okudum okudum yok bana göre değil dedim hep zaten kendi parmağımla olsa şuan asla yine yapamazdım ben eşimin parmağı ile yenenlerdenim eşim herşeyim :) bir gün eşimle uzanırken vajinamda parmağını gezdirdi bende kendimi oldukça rahat bıraktım ben nasıl biriydim imkan yok eşimin parmağını oraya yaklaştırmayan vajina girişine yani hemen hırlayan gürleyen biriydim o gün kafamda rahattı o parmağını gezdirdikçe okşadıkça ben kendimi rahat bıraktım zaten bana acırsa hemen bırakacağını söyledi sonra ıslaklık olmuştu yavaş yavaş onla tek parmağını götürdü ortaa parmağını yani hepsini alabildim sonra 2 parmağa geçicem dedi 2 parmağı sadece 1 boğumdan biraz fazla alabildim ertesi gün yine aynı şekilde denedik 3 gün boyunca bu şekilde devam ettik bi yandan eşimin beni rahatlatmasıda güzeldi konuşması güzel şeyler söylemesi sonra 2 gün önce parmak egzersizi yaparken penis denemesi yapalım dedi eşim zaten artık parmağı çok rahat alıyordum penis denemesi yaptık başı girdi gerisi gelmedi tabiki umudu mu kaybetmedim hatta eşime burdan okuduklarımdan yola çıkarak sabretmesini söyledim ve dün akşam yine parmak egzersizi yaptık tek parmak ve 2 parmak olmak üzere sonra penis demesine geçtik yine başını alabildim sonrasını alamadım ama asla umudumu kaybetmedim bu arada pozisyon ben sırt üstü eşim üstte sonra evde anestol pomad vardı eşim parmağına ondan sürüp vajinaya soktu parmağını 2 3 kez yaptı bunu orası iyice uyuştu eşimin parmağı hemen girip çıkar hale geldi görünce havalara uçuyordum sıra penise geldi başı girdi sonra diğer yarısı girdi zaten vajina uyuştu bişey hissetmedim sonra kendi kendine gitmeye başladı vajina penisi çekiyor gibiydi sanki hepsi sonuna kadar girdi asla acı yanma ağrı gibi şeyler olmadı zevk bile aldım bacaklarımı kaldırdım eşim gel git yaptı kızlığım bozuldu daha bi güç geldi bana şuan bi gün ara verdik inşallah bundan sonra daha iyi olacak herşey yenemeyen herkese rabbim şifa versin derdini verdiyse derman da vericektir elbet ama bazı şeyler bizimde elimizde o yüzden egzersiz egzersiz sizde benim gibi kendi parmağını sokamayanlardansanız eşinizin parmağıyla yapın. Umarım yardımım dokunur okuyan herkese işin sonu sabır ve egzersiz :-)

Egzsrsiz yapamiyorum isde ben malesef egzersiz yapmadan yenmek isdiyorum ya artik bktm bunaldim
Onlarda orda egzersiz yapıyorlar dilatör le vs şeylerle sadece seni konuşup rahatlatıyor bide onlar yapmış oluyor bence bunlara değmez bile biraz silkele kendini toparla güçlen yenilmeyecek bişey değil egzersiz çok önemli eşine izin ver o yapsın orda sonuçta doktora izin vericeksin aynı şey

Arkadaşlar merhaba forumu uzun zamandır okuyordum bir çok insana destek olduğunu gördüm ve çok mutlu oldum.. artık bu desteğe ihtiyacım olduğunu farkettim. Nişanlımla evlenicez bu yaz Allah kısmet ederse uzun zmaandir hayatimda ve ben onu da kendimi d emutlu etmek bunu yaşamak istiyorum ama ne zaman o iş olucak olsa onu ittiriyorum kasıyorum bacaklarımı hatta bazen öyle kasıyorum ki titriyorum. Bana baskı yapmıyor boşver evlenince illa ki olcak diyor evli olmadığımızdan böyle olduğunu düşünyor ama ben bunu araştırdıkça ( forumu da böyle keşfettim) bunun vajinismus olduğunu öğrendim. Baskıcı ailede yaşamadım, görüşlerim açıktır, vajinaya bakmaktan rahatsız olmam hatta ağdaya giderim yani bacaklarımı açmaktan da rahatsız olmam. Ama ilk gecede birinin kalp krizi geçirdiğine dair bi haber görmüştüm küçükken galiba o kalmış aklımda belki korku bundandir... bugün parmak egzersizlerine başladım hiç zorlanmadım hatta 1 boğum orta parmak giriyor, ancak kasıyorum tabi ilk deneme fakat bi yanma oluyo. Sanki ordaki bişeye değiyo ve sızım sızım sızlıyo gibi oluyo. Bunu yaşayan var mı? Parmak egzersizinde ne kadar sürede aşama kaydettiniz? (Doktora gitmek istemiyorum araştırdım şuan o kadar bütçem yok, evde parmak egzersizi ile aşabileceğimi düsünüyorum). Lütfen yardımcı olabilir misiniz nasıl bi yol izlemem gerek? Bazen stresten kalbim sıkışıyor kimse bana baskı yapmasa da bu konuda kendime baskı yapıyorum ben de rahat olmak istiyorum
Merhaba bende aynı durumları yaşayıp parmak egzersizi ile yendim çok şükür

Onlarda orda egzersiz yapıyorlar dilatör le vs şeylerle sadece seni konuşup rahatlatıyor bide onlar yapmış oluyor bence bunlara değmez bile biraz silkele kendini toparla güçlen yenilmeyecek bişey değil egzersiz çok önemli eşine izin ver o yapsın orda sonuçta doktora izin vericeksin aynı şey
Senin dediğini denicem bakalim canim umarim.olur

Emin ol işe yaradığını görüceksin eşin o senin güven ona acıdığında bırakmasını söyle yarın devam et böyle böyle alışıcak orası açılacak sadece yapman gereken tek şey bacağını açman eşin oranı okşasın gerisi geliyor bu arada eşin parmağını sabit tutsun sen hazır hissettikçe kendin git

Arkadaşlar merhaba forumu uzun zamandır okuyordum bir çok insana destek olduğunu gördüm ve çok mutlu oldum.. artık bu desteğe ihtiyacım olduğunu farkettim. Nişanlımla evlenicez bu yaz Allah kısmet ederse uzun zmaandir hayatimda ve ben onu da kendimi d emutlu etmek bunu yaşamak istiyorum ama ne zaman o iş olucak olsa onu ittiriyorum kasıyorum bacaklarımı hatta bazen öyle kasıyorum ki titriyorum. Bana baskı yapmıyor boşver evlenince illa ki olcak diyor evli olmadığımızdan böyle olduğunu düşünyor ama ben bunu araştırdıkça ( forumu da böyle keşfettim) bunun vajinismus olduğunu öğrendim. Baskıcı ailede yaşamadım, görüşlerim açıktır, vajinaya bakmaktan rahatsız olmam hatta ağdaya giderim yani bacaklarımı açmaktan da rahatsız olmam. Ama ilk gecede birinin kalp krizi geçirdiğine dair bi haber görmüştüm küçükken galiba o kalmış aklımda belki korku bundandir... bugün parmak egzersizlerine başladım hiç zorlanmadım hatta 1 boğum orta parmak giriyor, ancak kasıyorum tabi ilk deneme fakat bi yanma oluyo. Sanki ordaki bişeye değiyo ve sızım sızım sızlıyo gibi oluyo. Bunu yaşayan var mı? Parmak egzersizinde ne kadar sürede aşama kaydettiniz? (Doktora gitmek istemiyorum araştırdım şuan o kadar bütçem yok, evde parmak egzersizi ile aşabileceğimi düsünüyorum). Lütfen yardımcı olabilir misiniz nasıl bi yol izlemem gerek? Bazen stresten kalbim sıkışıyor kimse bana baskı yapmasa da bu konuda kendime baskı yapıyorum ben de rahat olmak istiyorum
Canim sen hicccccc o strese girmeeee bak daha evlenmemissin hicc dusunme dusundukce kendini vajinimus edersin birak o dusunceyi hatta sen bacaklarini fkn aciomussun gayet rahatsin bekle o aksami hatta o aksami dusunme bile suan nişanli.olmanin keyfini cikar tadini cikar bence hicc bu konulara giripde canini skma bence gelinligin evin herseyine odaklan aman aman vajinimusa baglama.kendini rabbim dusmanimin basina vermesin rabbim baska dert keder vermesin nabalim buda bizim sinavimiz derdi veren rabbim.en kisa zamanda derman da verir

Emin ol işe yaradığını görüceksin eşin o senin güven ona acıdığında bırakmasını söyle yarın devam et böyle böyle alışıcak orası açılacak sadece yapman gereken tek şey bacağını açman eşin oranı okşasın gerisi geliyor bu arada eşin parmağını sabit tutsun sen hazır hissettikçe kendin git
Nasil ben mi ayarlicam yani canim ya tam.net yazarmsn nasil.attin nasil acicsz bacaklari

Canım biz yatakta ters yattık yani eşimin ayak kısmı bana benim ayak kısmım ona göre ayarladık sonra vajinam ona dönük olduğu için parmağını sabit koydu bana gel dedi ben gittim kontrol bende oldu

Arkadaşlar bendede o sorun vardı ama ben doktora başta gitmedim taki her denediğimizde acı hissettiğime kadar normal değil dedim doktora gittim o arada kaşıntı da başladı ama hafif bir kaşıntıydı bana krem fitil ilaç verdi 2 hafta kullandım eşim yanımda yoktu o aralar ve kadın da elini içine koydu gezdirdi az bişey kasıldım doktor dedi ilişkiye girmeden bunu yap dedi alıştıra alıştıra sonra eşinle devam et kendini hazır hissettiğinde başlayın dedi yalnız erkek baya bi ilgilenmesi gerekiyor. Ve eşimin yanına geldim artık denicez derin bir nefes aldım aklım başka yerdeydi o an ne yaptığımı açıkcası düşünmek istemiyordum kendimi başka diyarlara saldım ve o an gerçekleşti arada 3 gün sonra deneyelim dedik biz bıraktık acı üstüne acı olmasın diye ama ben acı dahil hissetmedim yine vajina yönden ara vermemiz uygun olurdu diye düşündüm gerdek gecemiz gibi birşeydi sonuçta. 3 gün sonra yine hüsran ama bu sefer kafamı çalıştırdım meğer biz kendimizi hazırlamıyormuşuz istek olsa bile içten istek yokmuş diye olmuyomuş yani şöyle anlatayım. Bir gün eşin sana masturbasyon yapsın yaparken kendinden geçeceksin o ara eşin içine girmesine müsade et ilk başlarda penisin ucu girsin öyle öyle orayı genişleteceksiniz sende biraz kendini bırakırsan derin nefes alıp vererek o zaman daha iyi anlayacaksın eşin gel git yaparken o ara boş durma sende hareket et kalçalarını zaten bunlar kendiliğinden olacak ve penis içinde olmuş olacak canım herşey kafada bitiyormuş benim sadece sorunum ilişkiye girdiğim zaman hala bi acı hissetmemdir kızlık zarı duruyor mu yoksa enfeksiyon mu var bilemedim onun için doktora gideceğim tabi bu ay hamile kaldıysam o ayrı bişey neyse bakalım inşallah yardımcı olmuşumdur. Sakin relakss ve acı olacakmış ve vajinasmusum diye kafandan çıkar sadece akışına bırak eşine de söyle beni tatmin et biraz zevke geleyim de asıl sıkıntı orda .

Back