Evet önce yapamıyordum kıymet kardeş dokunmaya bile korkuyordum ayna karşısında incele dedi doktor incelerken bile korktum ağladım o gün yapamadim hiç olmayacak dedim yenemeyeceğim sonra bu platformda yazılanları okudum sağolsun bir iki arkadaş yardımcı oldu kulak çöpüyle denemeye başladım ama küçücük ince bişey o da deniyorum ileriye götürünce bacaklarım titriyor yapamıyorum nefes egzersizi de yapıyorum ilişki sırasında afedersin kegel egzersizi de yapıyorum ama tuvalet ihtiyacım geliyor her seferinde eşim sinirleniyor çok.bekledi çünkü nerdeyse 8 ay olacak bıktım valla ağlamaktan başarısız olmaktan sonra hep erteledim olmayınca strese girdim bi daha başladım egzersizlere ayna karşısında bu sefer de afedersin kardeş delik göremedim ilk etapta daha çok korktum sonra ıkınınca gördüm rahatladım ama girmiyor sonra penis nasıl girecek diye daha çok korkutuyorum kendimi Rabbim bu durumda olan herkesin yardımcısı olsun inşallah siz nasıl yendiniz ne kadar sürede be neyapabilirm valla cok caresizim kardeş artık gece olmasindan bile korkar duruma geldim eşim hadi deneyelim deyince umut ve korku ile karışık duygular içerine giriyorum telaşa kapılıyorum kalbim atıyor çok korkuyorum