Vajinismus

Nerde takiliyosun peki egzersiz yaptın mı hic
Evet önce yapamıyordum kıymet kardeş dokunmaya bile korkuyordum ayna karşısında incele dedi doktor incelerken bile korktum ağladım o gün yapamadim hiç olmayacak dedim yenemeyeceğim sonra bu platformda yazılanları okudum sağolsun bir iki arkadaş yardımcı oldu kulak çöpüyle denemeye başladım ama küçücük ince bişey o da deniyorum ileriye götürünce bacaklarım titriyor yapamıyorum nefes egzersizi de yapıyorum ilişki sırasında afedersin kegel egzersizi de yapıyorum ama tuvalet ihtiyacım geliyor her seferinde eşim sinirleniyor çok.bekledi çünkü nerdeyse 8 ay olacak bıktım valla ağlamaktan başarısız olmaktan sonra hep erteledim olmayınca strese girdim bi daha başladım egzersizlere ayna karşısında bu sefer de afedersin kardeş delik göremedim ilk etapta daha çok korktum sonra ıkınınca gördüm rahatladım ama girmiyor sonra penis nasıl girecek diye daha çok korkutuyorum kendimi Rabbim bu durumda olan herkesin yardımcısı olsun inşallah siz nasıl yendiniz ne kadar sürede be neyapabilirm valla cok caresizim kardeş artık gece olmasindan bile korkar duruma geldim eşim hadi deneyelim deyince umut ve korku ile karışık duygular içerine giriyorum telaşa kapılıyorum kalbim atıyor çok korkuyorum

Anladım o çiş trafiği bende de oluyor o yüzden su çay içmemeye calisiyodum .bak senin yaşadıklarının hepsini yaşadım ben doktor parmak egz verdi o tek parmağı yapana kadar ruhunu teslim ediyodum sonra dilator almaya karar verdim dilatir geldi doktor bana her boyla bı hafta egzersiz yap demişti ama bı günde dört boyu da yapabildik düşün tek parmaga dayanamayan ben dört boyu sorunsuz aldım umudunu yitirme kulak çöpü falan vakt kaybı hemen ya dilator al yada kendin aparat yap

Eşime söylemeye korkuyorum dilator setine de para verecek ya kendim evde aparat yapabilir miyim zaten para döktük bi de bunu söylesem çok sinirlenecek yenmek istiyorum çünkü herşeyi aldı kremler jeller bu konuda artık yorum bile yapamıyorum dinlemiyor bile beni sonuca kendisini alıştırdı artık o yüzden bişey al yap demeye korkuyorum kendi çabamla yensem yenmek istiyorum evliliğim tehlikeye girecek diye çok korkuyorum eşim aslında çok iyidir anlayışlıdır ama bu konuda onun da sabrını tükettim sanırım hemen sinirlenmeye başladı agresif oldu üzülüyorum elimden hiçbişey gelmiyor ağlıyorum hıçkıra hıçkıra gelip sariliyor ben de bunu yaşatmamak için saçmalıyorum resmen boşanmak lafını bile aldım ağzıma sana bunu yapmaya hakkım yok dedim istediğin zaman boşanabiliriz dedim sinirlendi asla dedi bilmiyorum kardeş napacagimi gerçekten bilmiyorum Allahım dua ediyorum hep herkesin yapabildiğini ben niye yapamıyorum gorumcem hamile herkesler benden de bekliyor beklenti içindeler kafayı yiyecek duruma geldim

Bak canım şuan sana egzersiz hizmeti veren bı doktora gitsen en az 6 milyar herşeyi geçtim bu senin suçun değil eşin sana destek olmak zorunda maddi manevi kendi aparat yapan arkadaşlar Suna dikkat edin aparat pürüzsüz olmalı inan bana egzersizi hakkıyla yaptığında kurtulmanın bir gün bütün olumsuzlukları unut

Aparatı nasıl yapabilirim nasıl yenebilirim bana da yardımcı olur musun kardeş duacin olurum valla 8 ay olacak dile kolay millet bebek bekliyor biz daha bu aşamaları geçemedik denerken korkuyorum tutuyorum p.... eşim artık tutmak yok kontol bende dedi o daha da beni korkutuyor baskı hissediyorum orda girmeyecek düşüncesi kafamda yer edinmiş

Asla kontrol onda olunca sen daha çok korkarsın öyle bı dünya yok seni dahada dahesizlige itiyi sen dur dediğinde duracak sen özelden yaz bana

merhaba arkadaşlar bende aynı durumdayım ne yaptıysam fayda yok. olay cinsel birleşmeye geldiğinde feci şekilde kasıyorum kendimi. sizler nasıl yendiniz?

Kızlar kesinlikle dilator seti alin ve kendi kendinize calisarak yenin bu illeti. Aparat calismak bana cok sacma geliyordu onu yapan esli de yapar diyordum ama meğer oyle degilmis ben kesinlikle aparat egzersizleri sayesinde yendim.

Kızlar kesinlikle dilator seti alin ve kendi kendinize calisarak yenin bu illeti. Aparat calismak bana cok sacma geliyordu onu yapan esli de yapar diyordum ama meğer oyle degilmis ben kesinlikle aparat egzersizleri sayesinde yendim.
Kesinlikle katılıyorum dilatore şüpheli bakanları anlamıyorum yerinizde sayarak ne elde ettiniz siyrilin artık bı anevvel egzersize baslayin

Sana söylediğim emla.ise yarar değil mi dilatör seti arıyorum alınca yazcam sana kıymet10
Tmam Canım tabi burda çoğu arkadaş emla kullanıyo ben onu eczane ye sordum beş tüp 130 TL dedi maddi durumdan dolayı alamadım biolyn netten aldım 70 falandi

Ben çok oldu alalı 100tlye aldı eşim bir tüpü bile hâlâ bitirememiştik duruyor bi de vita medikale sormustuk ya onlu set demişti sanırım orda yok teknodem medikale sorcaz umarım orda vardır alırız 3-4 güne reglim bitecek yazcam sana yönlendirir misin ilerlemek istiyorum bi de sen artık eşli deneme yapıyorsun ya kıymet acı var mı ya da ne kadar acıyor kendimi kasmamayi nasıl öğrenicem

O dediğin yeri duymadım teknoyu ama gorselde attigima benziyors al acı var ama şöyle ilk içeri ittiginde biseye takiliyo girişte ama bı iki hamlede giriyo ve girdiğinde acı yok o takilmada bende üç saniye hemen geciyo ama tabi sabretmeyip kendimi kasarsam rahat birakmazsam tabiki bu üç saniye uzar i yuzden sabretmek lazım

Girişe geldiğinde belin refleks olarak havaya kalkıyor kaciyosunya o ankendini rahat bırak ve sal yavaşça hiç geri çekme kendini çektikçe dahada acır sal bacaklarını sakın olmaya çalış farketceksin acı olmadigini

Kızlar postlara baktım tedavi olmadan bebek sahibi olmayı düşünen arkadaşlar var. Kızlar bu hataya düşmeyin önce vajinismusu yenin esinize kendinize bu kötülüğü yapmayın korkularımizin üstüne gitmeliyiz . Pes etmeyin önce bu belayı savın başınızdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…