- Konu Sahibi Betusskuruu
Nasıl bir tedavi gördünüz acaba bizimle paylaşırsanız çok iyi olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım parmak egzersizi yapmadanda kurtulmak mümkün.. bende senin gibi sabahlara kadar ağliyordum.. neler çektim nelerarkadaşlar selam
Ben sekiz aylık evliyim ve vajinismusum. Az önce form da parmak egzersizi ile yenen kişilerin hikayelerini okudum sonra da üye olup bende sizinle paylasmak istedim. Ben cok kasıyorum gıdıklanıyorum sıkıyorum itiyorum eşimi. Aslında jinekoloğa gittim beni muayene etti orda parmağını soktu hafif sıkıntı olmadığını söyledi. Orda da zor tuttum kendimi. Doktor bana vajinismussan bile cok ileri derecede olmadığını söyledi. Cünkü cok ileri derecede olsa benim parmağımı sokmama müsade etmezdin dedi. Ama ben kendim nasıl sokucam nasıl dokunulacm bilmiyorum bende biraz da tiksinti var sanırım. Bu durumu yaşayan çözen arkadaşlar varsa ne olur cevap yazın bana yardımcı olun. Geceleri eşim uyuduktan sonra onun yanında sessiz sessiz sabahlara kadar ağlamaktan bıktım artık. Bir Allah’ın kulu yardım etsin...
Canım aynısıni bende yasadım aynaya bakıp ağlıyordum delik nerde nerdee diye..Anlıyorum ama yapamıyorum zaten ayna da mesela deliği göremiyorum bile Of bilmiyorum oraya parmak sokmak bana cok değişik geliyor tiksinme gibi mi diyeyim bilmiyorum garip zaten yaşadıysanız az cok anlarsınız
Merhaba arkadaşlar
2buçuk senedir evliyim..
Buraya çok yazdım çoooook yardım istedim..
Yapamam dedim günlerce ağladım..
Kafayı yeme derecesine geldim..
Dokunun parmak egzersizi yapın yazan cümleleri okudukça kafam ağrıyordu sinirleniyordum.. bıkmıştım...
Ama başardım.....
Size ağlayarak yazıyorum bunları inanın bunca geçen zamanıma acıyorum..
Kimin yardıma ihtiyacı varsa yardım etmeye geldim arkadaşlar..
Inanın yapabilirseniz ben yaptıysam sizde yapabilirsiniz emin olun..
Sağol canım benim darısi sizlerin basına insAllah..Basari oykunu yazar misin canim? Ne kadar surede yendin ne hissettin nasil yendin filan bizlere umut olsun. Ayrica gozunaydin![]()
Uyusturucu jel olarak ne kullandin canim?Sağol canım benim darısi sizlerin basına insAllah..
Arkadaslar ben 1 buçuk sene kadar önce bi jinekologa gittim hersey normalmi diye parmakla baktı ki ben bacaklarim titreye titreye aglaya aglaya actım o bacaklarımı parmakla baktı derken zannetmeyin ki güle oynaya gittim.. ama hic korktugum gibi degildi ..
Sonra beni 9 seanslık bi tedaviye yolladı dilatör ve nefes egzersizi..
Tabi ben korktum randecu almadım salak gibi randevuyu ancak agustos 2017 de aldım ve gittim..
Bu arada arkadaslar ben hep korktum ayda 2 kere gittim het seansi erteledim manyak gibi o yuzden bu kadar surdu.. bide ben bel agrisindan dolayi hastanede filan yattim 1 ay filan rajhatsizligimdan dolayida gidemedim adetti filan derken uzadü iste..
Neyse iste ben gittim doktora ;
Nefes egzersizi yaptık once sadece
2nci seansta dilatöre basladık coook ama coook korktum agladim yapamam dedim bi taraftan hamile degilmisin daha bebek yokmu diyenler hamile kalan kuzenlerim... kafayı yiyecektim .. yapacam dedim basarcam dedim evet ilk dilator tedavisine basladik.. ve sonuc mu ??
Evet acıdı hemde cok sebebi ne biliyormusunuz kendimi sıkmam..
Sonra doktora dedimki ben uyuşturucu bi krem kullanmak istiyorum diye %2 uyuşturucu jel getirdi bidahaki seansta bana ve coook ama coook ise yaradı onun sayesinde 1numaralı dilator 2 numaralı dilator ve 3 numarali dilatore gectim.. sonra evde kendin yap dedi yaptim.. parmak egzersizi aslaaa ama aslaa yapamam dedim ama dilatoru yaptim arkadaslar..
Ve 2 gün once ilk deneme yapıp bugun 2nci denemeyle tamamen yendim..
Hemen siz yardım etmeye koştum..
Arkadaşlar tedaviye gidemeyenler para vermeyin ben size yardim etcem söz veriyorum.
Tek gerekenler
1- %2 jel uyuşturucu
2 - bepantol krem
3- bebe yağı veya
Kayganlaşırıcı
4- dilator
Ben yurtdisindayim bu arada ve size cok yardimci olacagimi dusunuyorum :) parmak egzersizi yapamiyorum diye üzülmeyin basaracaksiniz.
Xylocaine %2 kullandım canım..Uyusturucu jel olarak ne kullandin canim?
Cok tesekkur ederim. Ben de vemcaine sprey aldim ama cok uyusturmuyorXylocaine %2 kullandım canım..
Kremi yakıyor kremini kullanmayım kesinlikle jeli olacak ..
Allah kimseye bunu yaşatmasın çok zor biliyorum anlıyorum sizii.. eğer bir gün yenersem bende başarırsam yardım etcem diye söz vermiştim kendime elimden geleni yapcam sizler için..Merhaba,
Sizden bunu yaşamış biri olarak deliler gibi yardım istiyorum.. dediğin gibi parmak egzersizi okudukça kendimi kasıyorum deniyorum yapamıyorum.. her denemede yataktan ağlayarak kalkıyorum, sabahlara kadar uyumuyorum kendime kızıyorum eşime haksızlık ettiğimi düşünüyorum ne olur yardım edin..
Canım eczaneye jel uyuşturucu istiyorum diye sor hemen sor zaman kaybetme erteleme sakın. Yurt dışında ismi bu belki türkiyede başka bir isimde aynı üründen olabilir..Cok tesekkur ederim. Ben de vemcaine sprey aldim ama cok uyusturmuyor![]()
Ben o spreyide denedim bu arada ama çok yakıyor ve böyle çok tuhaf yapıyor.. kesinlikle işe yaramıyor..Cok tesekkur ederim. Ben de vemcaine sprey aldim ama cok uyusturmuyor![]()
Ben o spreyide denedim bu arada ama çok yakıyor ve böyle çok tuhaf yapıyor.. kesinlikle işe yaramıyor..
O zaman hiç alma canım işe yaramıyr oda vallaha benim denemedigim sey kalmadı.. o yuzden bosuna para verme ben neler denedim neler.... hic bir ise yaramiyor emla krem filan..Aynen garip bi his veriyor ama oyle hissizlesme yok tamamen.emla alacaktim 5 tup seklindeymis onceden tekli satiliyormus ama 5li fiyati fazla ve su an alacak durumda degilim maalesef
insallah halledebilirim
O zaman hiç alma canım işe yaramıyr oda vallaha benim denemedigim sey kalmadı.. o yuzden bosuna para verme ben neler denedim neler.... hic bir ise yaramiyor emla krem filan..
Atlatacaksın Allahın izniyle. Ama lutfen hemen dilator bul al bi yerden jel uyuşturucuyuda bul hemen başla.. bak gör nasıl şaşıracaksın başarabildiğini görünce. Allah yardımcın olsun 2,5 senelik evliliğim bana kabus oldu ben daha halen şoktayım inanamıyorum başarabildiğime..Tek yardimi Allahtan bekliyorum ezan okunurken dua ediyorum hep insallah hayirlisi ile atlatayim. Belki o zaman kendimi daha farkli hissederim yani insan kendini evlenmis gibi hissedebilir
Atlatacaksın Allahın izniyle. Ama lutfen hemen dilator bul al bi yerden jel uyuşturucuyuda bul hemen başla.. bak gör nasıl şaşıracaksın başarabildiğini görünce. Allah yardımcın olsun 2,5 senelik evliliğim bana kabus oldu ben daha halen şoktayım inanamıyorum başarabildiğime..
Bide bana kontrolde doktor çok dar dedi eğer başaramazsan tedaviyi ameliyatla çok kolay genişletilebilir filan dedi.. ama diger beni yönlendirdigi doktor bana kesinlikle onu düşünme bile dedi.. tavsiye etmiyorum bu iş kafada bitiyor sen kendini kastıkca ne kadar geniş olursa olsun olmaz dedi