Vajinismus

Evet edindim sprey olaram dedigimi aldim ve dilator de edindim 4 gundur yapiyorum biraz sıkıntili ilerlesem de pes etmeden devam ediyorum insallah hallolur. Egzersiz sonrasi baya aci hissediyorum ama birakmiyorum bi sekilde olacak
Canım dilatore bepanthol kremde sür melhem olanını değil ama krem olanını al yumusak onu sür .. kayganlaştırıcı jel yada bebe yağıda kullan çok yardımı oluyor.. hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Canım dilatore bepanthol kremde sür melhem olanını değil ama krem olanını al yumusak onu sür .. kayganlaştırıcı jel yada bebe yağıda kullan çok yardımı oluyor.. hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Allah razi olsun amin insallah canim benim:KK200:

4 dilator var bende 2.deyim zor bela :)
Canım bendede 4 tü .. doktor bana dediki 3 u yaptınmi tamam dedi iliskiye girmeye hazırsin demektir. Ben 3ten sonra denedim ama yarım oldu.. 4u yaptm başardım .. 4u yapmaktan korkma mesela kanama olacak delecek gececek filan deme.. boyle birsey söz konusu bile olamaz.. sadece genisliyor

Canım bendede 4 tü .. doktor bana dediki 3 u yaptınmi tamam dedi iliskiye girmeye hazırsin demektir. Ben 3ten sonra denedim ama yarım oldu.. 4u yaptm başardım .. 4u yapmaktan korkma mesela kanama olacak delecek gececek filan deme.. boyle birsey söz konusu bile olamaz.. sadece genisliyor

Oyle mi canim cok sevindim ben de bakip 4. Bile yapabilsem ya pns olmazsa diye dusunup tedirgin oluyordumm

Oyle mi canim cok sevindim ben de bakip 4. Bile yapabilsem ya pns olmazsa diye dusunup tedirgin oluyordumm
Yok canım kesinlikle öyle düşunme.. benim dar olmasına ragmen 4 u yaptm ve başardm.. emin ol yapacaksın böyle genislerken hafif batma gibi birsey hissediyor gibi oluyorsun ama o genislemeden hep hic korkma..

Yok canım kesinlikle öyle düşunme.. benim dar olmasına ragmen 4 u yaptm ve başardm.. emin ol yapacaksın böyle genislerken hafif batma gibi birsey hissediyor gibi oluyorsun ama o genislemeden hep hic korkma..

Cok sagolasin Allah razi olsun canim :KK200:

Cok sagolasin Allah razi olsun canim :KK200:

Dun 2. Aparati denemisken bugun 1. Kucuk olani bile yapamadim kesinlikle olmadi moralim cok bozuldu neden olmadi ki :(

Dun 2. Aparati denemisken bugun 1. Kucuk olani bile yapamadim kesinlikle olmadi moralim cok bozuldu neden olmadi ki :KK43:
Canım o çok normal yanları hafif şişebiliyor zorlamadan ve girerken bu yüzden zorlanabiliyor ama acı kesinlikle olmuyor yavaş yavaş ıkına ıkına girdir icine.. ve nefes al derin derin karnın ve gögsün kabara kabara nefes al .. tekrar dene pes etme sakın

Canım o çok normal yanları hafif şişebiliyor zorlamadan ve girerken bu yüzden zorlanabiliyor ama acı kesinlikle olmuyor yavaş yavaş ıkına ıkına girdir icine.. ve nefes al derin derin karnın ve gögsün kabara kabara nefes al .. tekrar dene pes etme sakın

Canim bende aci da vardi acaba dun zorladim da o yuzden mi boyle acidi. Artik sprey de uyusturmuyor gibi... yani bir kac gun sonra gecer mi bu dersin insallah eskiye donebilirim :( :(

Zaten 2 gun filan evimde olmayacagim dogal olarak yapamam o sirada belki dinlenmis olur

Canim bende aci da vardi acaba dun zorladim da o yuzden mi boyle acidi. Artik sprey de uyusturmuyor gibi... yani bir kac gun sonra gecer mi bu dersin insallah eskiye donebilirim :KK43: :KK43:
Canım o şey acı degil korkma evet zorlamadan yanlarda şişlik oluyor bendede oluyordu o geçer merak etme.. sprey iyi degil iste ah o jelden bi kullansan.. bide girisin kolay olması icin kayganlastirici yada bebe yağı al

Canım o şey acı degil korkma evet zorlamadan yanlarda şişlik oluyor bendede oluyordu o geçer merak etme.. sprey iyi degil iste ah o jelden bi kullansan.. bide girisin kolay olması icin kayganlastirici yada bebe yağı al

Kayganlastirici kullabiuoeum canim

Arkadaşlar merhaba şu an 7 aylık evliyim evliligimin ilk 2 ayında aynı kâbusu bende yaşadım inanın 2 ay boyunca gözüme uyku girmedi aglamaktan hasta olacaktım artık ama rabbime şükürler olsun bende yendim bu rahatsızlığı. Sizleri çok iyi anlıyorum ve elimden geldiğince destek olmayı çok isterim.

Back