vajinismus

merhabalar arkadaşlar,
5 yıllık evliyim arada bir gelip vajinismustan dertli arkadaşlara yol gösteriyorum :KK70: ismi tam vajinismus olmayabilir ama şöyle anlataym,genital bölgeme hiçbişeyn giremiceğini kapalı oldğnu sanıyordm o derece bi ağrı acı duvar gibi,ilişkiye imkan vermiyordu,evlendikten 8 ay sonraya kadar hiçbişey yapamadık,psikolojim tamamen bozulmuştu,bide olmicağını bile bile yapmaya çalışmak,sürekli aynı ağrı acıyı çekmek insanı çok yıpratıyor,çok araştırdm vajinismusun psikolojik faktorleri olabilceği vs yazıyordu ama inanmadm çnkü benmki psikolojik değil aksine olmasını istiyorum ama orda sanki duvar vardı,herneyse işte haydar dümen denilen zatın reçetesi diye bir bayan reçete yazmıştı internette,baktm hala var,onu denedim ve denediğim gibi ilişki yaşandı ne ağrı ne sızı.bilmeyenler için paylaşaym.
  1. Emla Tegaderm krem (lokal anestezik) ((bu en önemlisi,başka markaları da mevcut,epilasyonda deriye sürülen küçük tüplerden))
  2. Vazelin (kayganlaştırıcı olarak) ((sadece ilk ilişkide kullandım,bıraktım))
  3. Thermo-Gel (sıcak soğuk kompres) ((sadece ilk ilişkide kullandım,bıraktım))
yapılışı : oncelikle sıcak su torbasını bacaklarmızın arasına koyur iyice sıcaklamasını bekliyoruz.
ardından anestezik kremi vajinanın içine sürüyoruz olabildiğince iç kısma sürmeye çalışalm,reçetede fındık büyüklüğünde diyordu ama benm canım çok tatlı oldğndan bir parmak kadar sürdm iç kısma iyice,zaten on dakikaya o kısmınızı hissetmiyorsunuz bile,o on dakikalık süreçte de sıcak su kompresi yapın,ardından ilişki sırasında jel de kullanırsanız tamamen ilişki yaşanabilir,en azndan ben bu sorundan bu şeklde kurtuldm,şuan sadece anestezik kremi kullanıyorum,kadın altta erkek üstte zor oluyor,ilk denemenizde kadın üstte erkek altta olursa daha kolay oluyor.
Nasil kadin uste

Parmak egzersiziylemi basardiniz yoksa sadece konusarak mi. Bende psikologa gidiyorum derdimi anlatip anlatip geliyorum bi duzelme yok
Parmak egzerzisi olmadan vajinismus duzelmez. Ben 8 ay sikinti cektim ve sonunda duzeldim. Size tavsiye ediyorum guldane hanimi. Aksatmalarima ragmen guldane hanim yakanizi birakmiyor. Suan gayet rahat beraber oluyorum kocamla. Size tavsiyem guldane hanima gidin ama yok diyorsaniz da size soyleyeyim parmak egzersizi olmadan bu is olmuyor.

Parmak egzersiziylemi basardiniz yoksa sadece konusarak mi. Bende psikologa gidiyorum derdimi anlatip anlatip geliyorum bi duzelme yok
Oncelikle vucudumü tanımamı sağladı . Hatırladığım kadariyla anlatayım . İlk seansta ayna nin karşısına geçip sadece o bölgeye bakmam ı tanımamİ istedi . Sonrasında eşimle birbirimize cinsel bolgelere dokunmadan bebek yağı ile masaj yaptık . Sonrasında işin içine cinsel bölgeler de dahil oldu . Tabi bu arada Kegel egzersiz ı yapmamı da önerdi doktorum . En sön parmak egzersizine geldik ama yapamadım ben bu asamayı . Çok aglamistim. Belli seansları başa sardik bu durumda. Yine parmak egzersizine geri geldik . Bu sefer yaptım . Parmakla yapınca da olabileceği düşüncesi oluştu ve en sonunda da oldu . İnşallah siz de yaparsınız. Ve hiç abartı p korkacak birsey yokmuş . 1 yılım ı boşa harcamısim.

Oncelikle vucudumü tanımamı sağladı . Hatırladığım kadariyla anlatayım . İlk seansta ayna nin karşısına geçip sadece o bölgeye bakmam ı tanımamİ istedi . Sonrasında eşimle birbirimize cinsel bolgelere dokunmadan bebek yağı ile masaj yaptık . Sonrasında işin içine cinsel bölgeler de dahil oldu . Tabi bu arada Kegel egzersiz ı yapmamı da önerdi doktorum . En sön parmak egzersizine geldik ama yapamadım ben bu asamayı . Çok aglamistim. Belli seansları başa sardik bu durumda. Yine parmak egzersizine geri geldik . Bu sefer yaptım . Parmakla yapınca da olabileceği düşüncesi oluştu ve en sonunda da oldu . İnşallah siz de yaparsınız. Ve hiç abartı p korkacak birsey yokmuş . 1 yılım ı boşa harcamısim.
Parmak egsersizi benim icin imkansiz ben oraya bakinca basim donuyor bayilcak gibi oluyorum. Eliyemiyorum ... ben avrupada oturuyorum o doktora gitmek imkansiz simdilik... off asla kurtulamiycam bu pis hastaliktann cunku asla yapamam o egsersizi... allahim nolur sabir ver yarabbim dayancak gucum kalmadi...

Parmak egsersizi benim icin imkansiz ben oraya bakinca basim donuyor bayilcak gibi oluyorum. Eliyemiyorum ... ben avrupada oturuyorum o doktora gitmek imkansiz simdilik... off asla kurtulamiycam bu pis hastaliktann cunku asla yapamam o egsersizi... allahim nolur sabir ver yarabbim dayancak gucum kalmadi...
Bence yaparsınız . Bu bir anda olabilecek birsey değil zaten .bende yapamamistim bende yapamam diyordum . Haftalar geçti aylar geçti yine denedim pes etmedim . Üstelik eşim de destek olmazken. Üstelik büyük bir psikolojik şiddet yaşarken . Bir anda olmayabilir . Bogum bogum deneyin. Kademeli olarak olur ancak .

Bence yaparsınız . Bu bir anda olabilecek birsey değil zaten .bende yapamamistim bende yapamam diyordum . Haftalar geçti aylar geçti yine denedim pes etmedim . Üstelik eşim de destek olmazken. Üstelik büyük bir psikolojik şiddet yaşarken . Bir anda olmayabilir . Bogum bogum deneyin. Kademeli olarak olur ancak .
Peki kizlik bozulmaz mi oyle parmak egzersiziyle

Merhabalar hanımlar ben buraya ilk üye olduğumda vajinusmusluydum ve o kadar sıkıntı çektim ki 20 ay bu illetle savaş tm Rabbim yardım etti ve atlattık eşimle.1 haftadır 4 defa birlikte olduk ve çok rahatım şimdi.ben de psikolojik destek aldım bana da parmak egzersizleri verildi ama yapamadım ve anladım ki bunu ancak inançla atlatabilirim hamdolsun bitti

Back