• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus:(

çareyi kendi kendinize aramayın uzmanına gidin ben hera klinikte tedavi oldum 6 yıldır birsürü doktorun yapamadığını 3 günde yaptılar
bu bir hastalık önce kabul et sonra bu işi iyi bilen bir doktora git ben herada tedavi oldum 2 günde kurtuldum ama öncelikle kendi kendine sakin olup dene yapmaya çalış baktın olmuyor git doktora
bende pazartesi heraya gidicem sizden umut aldım inşallah kurtulurum bana dua edin

Merhaba arkadaşım insanlar sana baskı yaptıkça umutsuzluğa kapılırsın lütfen olumsuz olan herşeye kulaklarını tıka ve herşey bi anda olsun bitsin diye bekleme ben kendimi bildim bileli korktum bu işten mesela asla parmak egzersizi ya da bi aletle deneyemem daima eşimle denedim başı girdiğinde çok büyük bi ilerleme gibi geldi bana hatta son denememizde yarısının girdiğini söyledi ama ben o günlerde hamile olduğumu öğrendim ve denemeyi bile bıraktım heyecandan. Lütfen kendini üzme en büyük moral kaynağın kendin olmalısın seni senden başkası anlamaz hissedemez ne yaşadığını. İyi haberlerini bekliyoruz inşallah

Alalhıma bin şükür yendim bu hastalığı herada yendim 4. gün ilişkiye girdim Allahıma çok şükür doktorumdan allah bin kerem razı olsun kendi kendime yapabileceim şey deilmiş bu ben doktorlukmuşum bu hastalığı yaşayan kim varsa Allah yar ve yardımcısı olsun

bende pazartesi heraya gidicem sizden umut aldım inşallah kurtulurum bana dua edin
ozlmthr Allah razı olsun söyledikleriniz yazdıklarınız tamamen doğru hera en güzel yer Dr. şenay eserdağ ile 3 günde kurtuldum süleyman hocamda söylediniz gibi çok iyi insan Allah sizden razı olsun iyiki gitmişim herkes rezil oldu eşimin aylesi rezil oldu bana attığı iftiralar yüzünden ohh çok şükür rabbim

Bende de vardı 2 ay kadar surdu sonunda yendim doktora gitmedim ama ben vajinama parmak soktum ara ara orayı keşfetmek için , derin nefes alın ve parmağınızı şokun yavaş yavaş itin ben dokunamazdm irite olurdum. Esimle paylastim cabami anladi onunla da yavaş yavaş kısa kısa denedik sonra rahatliyorsunuz korku azaliyor. Parmak sokamam ben demeyin çok kolay önce vajinanizi taniyin keşfedin;)

Slm arkadaşlar 3 aylık evliyim ve birleşme olmadı doktora gittim vajinismus old mu söyledi ne olur bu konuda bilgisi olanlar ve özellikle evde yenenler den yardım bekliyorum çok kötüyüm artık eşimden gurur kırıcı şeyler duyuyorum yardım edin ne olur :KK43:

Slm arkadaşlar 3 aylık evliyim ve birleşme olmadı doktora gittim vajinismus old mu söyledi ne olur bu konuda bilgisi olanlar ve özellikle evde yenenler den yardım bekliyorum çok kötüyüm artık eşimden gurur kırıcı şeyler duyuyorum yardım edin ne olur :KK43:
Canım seni çok iyi anlarım allah yardimcin olsun ama çok pahalı veya uzun bir süreci olmayan bir süreç ve ben 4 sene neler çektim ama saolsun doktorum sayesinde çok çabuk ve kolayca yendim sana önerim ona gitmen iyi bir cinsel Terapist Adı... hatta web sitesi var sana numarasini vereyim ara rahatlıkla konuş arkadaş dost gibi ve inan pahali değil korkma bunu evde tek başına yardım almadan yapamazsin destek alman lazım cnm nosu this ?...mutlaka ara bilgi al ben serap beni söyle inan mükemmel bi doktor

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı durumdayım bir çare bulursanız bana da söyleyin benim kızlık zarım normalmiş ama çok korkuyorum o aşamaya gelince ölecem gibi geliyor ve kasıyorum benim 17 ay oldu ve eşim artık beni boşayacak
Doktora gitmeli sin cnm ama sıradan bir doktora değil cinsel Terapiste bak ben gittim çok çabuk çözdüm ve pahalı değil web sayfasını incele facebook tada var.... kadın doğum ve cinsel Terapist hatta nosunu vereyim ara bilgi al ...sanada yazık eşine de yipratmayin evliliginizi tatlim

Merhaba.. size sorularim olacak cevaplarsaniz cok mutlu olacagim. Ben iki yildir vajinusmus problemi yasiyorum esimle yuzeysel sekilde birlesme yasiyoruz (vajinamin ustune bosaliyor) gecen ay 28 inde adet oldum bu ay hâlâ adet olamadim. 5. Gunde iki kez gebelik idrar testi yaptim negatif cikti. Hâlâ beklemekteyim daha once edetlerim en fazla iki gun gecikirdi hamilelik belirtilerim de yok sanirim sadece kasiklarimda hafif ani batmalarim ve vajinama igne batma hissi gibi sizilarim oluyor.. vajinusmuslu olup bu sekilde hamile olanlar var mi... hamile olabilir miyim kan testi yaptirmaya cesaret edemiyorum
Önce vajiyi yen tatlım asla hamile kalma ve yüzeysel ilişki yasamayin buna alistirmayin kendinizi inan sonuçları pek hoş olmuyor bak ben 4 sene gitmedim doktora hep kaçtım sonra ne oldu çocuk istedik olmadı ve ilişkimiz yıpranma ya başladı az kalsın bosanacaktik tesadüfen bi doktor bulduk kendisi kadın doğum ve konser Terapist mekemmel bir insan ve pahalida değil beni kurtardı allah razı olsun ondan ve bebek istiyoruz şimdi sana adını nosu vereyim ulaş bunu çözün yazık etme evliliğine ..... ve web sayfası ve facebook sayfasına da bak sevgiler cnm

amaliyat oldummm ve kurtuldum ondannn :)
Kızlık zarı ameliyatı ni oldun benim zara ilgili değil kasmamla ilgiliydi ve zar aldiripta birlesemeyen çiftler var sen basarmissin biraz psikolojik işte vajinismus aşk kaslarini istemsizce kaşımak ile ilgili yine Tebrikler ☺

ARKADAŞLAR O KADAR MUTLUYUM Kİ KİMSE BU DERTLE KALMASIN DİYE NERDE NEK DAR PORTAL VAR HEPSİNE YAZIYORUM 4YILLIK EVLİLİĞİMİN NE HALE GELDİĞİNİ BU HASTALIKLA BEN BİLİRİM SIKINTIYI YAŞAYAN BİLİR BEN ANKARADA Bİ ÇOK YERE GİTTİM AMA OLMADI CÖZÜLMEDİ EN SONUNDA REYYAN ÖZCAN TEMİZKANİ BULDUM NORMAL DİĞER YERLERE GÖRE ÇOK DAHA UYGUNDU VE YÜZDE YÜZ İYİLEŞME GARANTİSİ VERİYORDU OKADAR GÜVENİYORDU Kİ BU GÜVEN BANA DA GÜVEN VERDİ 3 GÜNDE KABUSUM BİTTİ ŞUANDA MUTLUYSAM ONA BORÇLUYUM

lütfen yardım edin bende vajinismusum ne yapacağımı bilemiyorum
KESİNLİKLE DÜŞÜNMEDEN REYYAN HOCANIN SİTESİNİ İNCELEYİN EN İYİ HEKİMDEN YORUMLARINA BAKIN VE GİDİN HİÇ TERETTÜTSÜZ KADIN YÜZDE YÜZ TEDAVİ GARANTİSİ VERİYOR

KESİNLİKLE DÜŞÜNMEDEN REYYAN HOCANIN SİTESİNİ İNCELEYİN EN İYİ HEKİMDEN YORUMLARINA BAKIN VE GİDİN HİÇ TERETTÜTSÜZ KADIN YÜZDE YÜZ TEDAVİ GARANTİSİ VERİYOR
Gitmeyi dusunenler icin bütcesi ne? Nasil bir tedavi sekli uyguluyor? Her yere yazmissin biraz reklam kokuyor gibi geldi bana :)

Merhaba ben 10 aylık evliyim ve vajinismusum doktor nasıl bi tedavi uyguladı bana biraz bilgi verebilir misiniz.?

Gitmeyi dusunenler icin bütcesi ne? Nasil bir tedavi sekli uyguluyor? Her yere yazmissin biraz reklam kokuyor gibi geldi bana :)
git tedavi olunca anlarsın reklamı ben okadar bunalmıştım ki bu hastalıktan simdi ayaklarım yere basmıyor tedavi oldum olalı benim gibi sıkıntı yaşayanlara dua ediyorum kimse çekmesin boşuna diyorum çünkü hepsini yaşadım, ve artık kuş gibi hafifledim bu durumda sizlerle paylaşmak benim için mutluluk verici çünkü 4 yıldır yapamadığımı kimse bilmiyor bunu başarıp yapıncada bağırmak istiyorsun ben yaptım yapabiliyorum diye ama bağıramıyorsun ben burda bu isteğimi attım bağırarak

yazdığım yerlerde tedaviden bahsettim ücretide benim gittiğim yerlere göre en uygunuydu arayıp sorabilirsiniz

enise herkese ayrı tedavi uyguluyormuş birde tedavi sonucunda sadece ilişkiye girmeyi değil zevk almayıda öğretiyor benle konuştu muayene etti ve tedavi planı yaptı bazı bilgilendirme videoları izletti sonra bilimsel yöntemlerden bahsetti ve bize en uygun olanını secti benim şeyime uygun aletlerle calıştık ve 3.gün istediği ve gösterdiği pozisyonda yaptık

git tedavi olunca anlarsın reklamı ben okadar bunalmıştım ki bu hastalıktan simdi ayaklarım yere basmıyor tedavi oldum olalı benim gibi sıkıntı yaşayanlara dua ediyorum kimse çekmesin boşuna diyorum çünkü hepsini yaşadım, ve artık kuş gibi hafifledim bu durumda sizlerle paylaşmak benim için mutluluk verici çünkü 4 yıldır yapamadığımı kimse bilmiyor bunu başarıp yapıncada bağırmak istiyorsun ben yaptım yapabiliyorum diye ama bağıramıyorsun ben burda bu isteğimi attım bağırarak
Cnm ben yendim zaten gitmeme gerek yok :) burdaki arkadaslar icin soyledim isim verecegine nasil bir tedavi uygulandi butcesi ne oldu gibi konular inan daha onemli ;) herkesin butcesi yok maalesef ..

süper senin yenmene de sevindim sen nerde yendin bikaç yerde yazdım sanırım benden toplam 2400cıktı ama benim evrem ileriydi daha erken evrelerde daha az alıyorlarmış sekreterleri dedi acıkça söylemek gerekirse ben çok yorulmuştum para dökmekten ve başaramamaktan hem uygun hem yüzdeyüz olsun derken buldum ama sana şukadarını diyim ben yendiysem herkes yener tedaviden eniseye de bahsettim ben çok ileri evre olduğum için burdakilere ornek oluyum hiç üzülmeyin kızlar ben yaptıysam herkes yapar

Back