Merhaba
İstanbuldan Ö.Y ben . bende evlendıgımde bu sıkıntıyı malesef kı yasayanlardan oldum .İlk gece eşimle beraber olamayınca ve bıraz arastırınca vajınısmus oldugumu anladım ve hıc jınekolaga gıtmeden , hemen ınternet uzerınden arastırarak Güldane Kavgacıya gıttım. Öncelıkle sunu soylemelıyım kı canım , hıc telas etme , cunku halledılmeyecek bır mevzu degıl buna ınan. Bu durum katıyyen 3 seansla hıpnozla kas gevsetıcı vs gıbı durumlarla ya da en onemlısı kendı kendıne halledılebılecek bı durum degıl . bunu asla bu sekılde basaramazsın . bır kaptanın olması ve sana rota cızmesı lazım. Eşinin de destegı sart. Cunku senın yıldıgın durumlarda elınde o tutuyor olacak. Bu durumda kendıne ınanmanın dısında esın tavrı ve doktorunun kım oldugu cok onemlı .Guldane Hanım ılk gun oncelıkle benı bu konuda aydınlattı. Cınsel bolgeme bakamayan ben , p.. ın oraya nasıl gırecegını gectım parmak egzersezlerını nasıl yapabılecegımı dusunuyordum. Ama hıc bırı zor degıl . Guldane Hanım ın verdıgı odevlerı duzenlı yapınca zaten hersey corap sokugu gıbı gelıyor. sunu ozellıkle soylemeylım ki , Guldane Hanım sadece Vajınusmus degıl eşinle birlikte tamamıyle bır cınsel terapı uyguluyor , boylelıkle cınsel hayatınız cok olagan dogal ve çekici oluyor. Ben Guldane hanımla tanıstıgımda ona cok guvendım ama kendıme hıc ama hıc guvenım yoktu .Ama ıyı kı cesaretım varmıs. Doktorum dıye soylemıyorum , Ancak hıc bır seansta pısmanlık yasamadım , "acaba baska yere gıtsem mı " dıye dusunmedım . aksattıgım oldu , cunku vajınusmus kızları olarak bız bılıncaltımızla savastıgımız ıcın , bazen cok zor ve streslı gelebılıyor , ancak doktorumuz mınnetarım kı bızı kendı halımıze bırakmadı arayıp tekrar toparladı.
ınternette yazan 3 senasta hallettım , kas gevsetıcı kullandım vs bunların hıc bırının dogru ya da cozumlenmıs bır vajınumus mevzusu oldugunu katıyyen dusunmuyorum kendımden dolayı.
para mevzusuna gelınce, bunu Rabbım sıfasız dertten korusun ancak bır olumcul hastalık gıbı dusun , ona da para verıp tedavı olmayacak mıydın ?
sonucta bu durum senın evlılıgını kurtaracak , esınle olan sevgınızı arttıracak , cocuklarınızın olmasını ve saglıkla buyumesını saglayacak . Cınsellık evlılıkte onemlı bence..
Ayrıca burda seans ucretı var , toplu bı sekılde ucret de alınmıyor. bılgıne..
Gecmıs olsun basaracaksın hıııııııccc merak etme. :) ben yaptıysan sen de yaparsın :)
Bende yaşadım aynı sıkıntıyı ne kadar sıkıntılı bir durum olduğunu biliyorum. Ve o sıkıntı içimde gün geçtikçe büyüdü daha farklı hastalıklara yol açtı stresten dolayı. İki seansta geçer diyen doktorlara da inanmayın yalan hepsi gittim herkese göre değişiyo bazısının 3 bazısının 6 seansta bitiyor. Ankara'da yaşıyorum ben ve çok iyi bir doktor buldum. Yasemin Hanım o kadar ilgili ve tatlı bir kadın ki Allah iyiki karşıma çıkarmış. Ayrıca ilk randevu ücretsiz. Şuan o kadar iyiyim ki hatta hamileyim :) Kesinlikle öneriyorum. Hatta websitesini buraya bırakıyorum. Umarım birilerine daha yardımcı olmuşumdur.
Çok teşekkkür ediyorum Allah herkese nasip etsin inşallah. Op. Dr. Yasemin Yıldız, tunalıda büyükelçi sokakta. İlk randevu ücretsiz zaten arayıp randevu al herşeyi anlatıyo gidince çok tatlı bir kadın fiyat verirler orda.Cok sevindim Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin darisi da basimiza insallah. Soyadi ve ucret hakkinda bilgi alabilir miyim bende Ank.dayim bir arastirayim
Numarasını yazıyım 0312 427 42 73 bide 0535 935 91 10 websiteside www.drvajinismus.comCok sevindim Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin darisi da basimiza insallah. Soyadi ve ucret hakkinda bilgi alabilir miyim bende Ank.dayim bir arastirayim
Çok teşekkkür ediyorum Allah herkese nasip etsin inşallah. Op. Dr. Yasemin Yıldız, tunalıda büyükelçi sokakta. İlk randevu ücretsiz zaten arayıp randevu al herşeyi anlatıyo gidince çok tatlı bir kadın fiyat verirler orda.
MRB NE GUZEL yA PEKI DOKTORUN NERDE BENDE GIDEYIMYada NOSU VARMI
Böyle yeni üye yazıp tel no web adresi paylaşanlara hiç itibar etmiyorum
Teşekkür ederim benim vajinismus gibi bir problemim yok. Olanlar şifa bulur inşaallah.MERHABA haklısın tabıkı , ama ben ılkınde tel no vermek ıstemedım . senı cok ıyı anlıyorum ve cok hak verıyorum ama dr ısmı verıyorum. cunku bende bu doktoru kadınlar kulubu ve doktortavsıyelerı gıbı sıtelerı kurcalaya kurcalaya buldum. bırıne anlatsaydım google , vajınımus tedavı yerlerı yazsaydım suan durumumum cok farklı olurdu. deneyımler yasamıs dıger arkadaslarımızın agzından cıkanlar cok onemlıydı . zaten dr ısmını verdım. buraya ıtıbar etmesen bıle doktoru google a yazınca anlayacaksın ..
ayrıca katılım mayıs 2017 bu konuları arastırmaya basladıgım aylar :) yenı uye degılım ..
ayrıca bu doktora gıderken , seanlarım devam ederken kendımı motıve etmek ıcın tekrar tekrar acıp hep bu sıtedekı arkadasları okudum. motıve oldum , tek ben degılmısım baskaları da yenebılıyormus dıye. ama bu cok ıllet bı durum. ve yanlıs doktorlara gıdıp ınsanların psıkolojılerının mahfolmasını ıstemıyorum , herkesın esı benımkı kadar anlayıslı olmuyor , pskolojık bunalıma gırmesını ıstemıyorum.amac vajına bolgesıne bırseyın gırmesı kesınlıkle degıl , bunu unutun , amac cınsel bırlesmenın en saglı sekılde nasıl olması gerektıgı. benımkı 8 seans surdu. ben deneyımımı yazdım , bıraz daha arastırıp kararları tabıkı sız vereceksınız. yanlıs doktorlara gıden arkadaslara da soylemek ısterım kı , yıne de yılmasınlar.. cunku su bır gercek kı BU İŞİN ÇÖZÜMÜ VAR .
Şifanızı bulmanız dılegıyle :)
- Vajinismus denen illeti bende yaşıyorum 3 haftalık evliyim ve çok üzülüyorum içtim olmadı yapamıyorum doktora gittik 2 milyar para istiyor yeni evliyim durum yok her taraf borç bana da yardım edin olur aglamaktan yoruldum artık
Kendiliginden mi gecti sizde? Nasil basardinizGeçmiş olsun . Aynı sıkıntıyı ben de 11 ay yaşadım. Çok kötü günler geçirdim üstelik eşim de destek bile olmadi. Ve bu sıkıntıları yaşarken de mahrumiyet bölgesinde idik .yaşadığım bölgede psikolog da psikiyatr da yoktu . Ağrı nin bir ilçesine gidiyorduk haftada bir ya da iki kere bir devlet hastahanesinde psikiyatri ye gittik . Ve çok şükür atlattım . Bende diyorum şimdi hep ben yaptiysam herkes yapar . Biz böyle deyince de sakın kendinı kötü hissetme . Sen de yaparsın emin ol .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?