Tedavisinde de prmak olmasa da aparatla yapıyorlar sanırım ondanda korkuyorumNapcaz acil güzel bir doktor bulup muayene olacağız son çare bu psikoloji beni mahvedecek yoksa o beni mahvetmeden benim onu mahvetmem lazım maddi yönden evet bakıldığı zaman bunun için bu kadar paralar dökülür mü diyoruz ama evliligimizi tam olarak farketmek ve bu psikolojiden kurtulmak için şart başka yolu yok inşallah onlarda parmak egzersizi falan olmuyor dur çünkü onu düşününce hiç gidemiyorum hep erteliyorum hep bir bahane oluo gitmemek icin
Ya aparat kullanabilecek zaten diğerinde olur herhalde onlara cesaretin yok ki benimTedavisinde de prmak olmasa da aparatla yapıyorlar sanırım ondanda korkuyorum
O zamn kndin yapacaksin vermiycen cnmaynen sana katılıyorum sokuyolar dilator denilen sacma sapan plastik hedeyi. sonrada aliyolar 3.5 bin.
bumu yani
Ozelden yardim etmeye calisirim cnm yazarsanKeşke yapabilsek ama desteğe ihtiyaç var bence tek başına yapaabileceğimi düşünmüyorum cunku
Aştınız mı peki
İnşallah darısı başımıza günde ne kdar süre yapıyordunuz egzersizlerievet . Çok şükür :)
İnşallah darısı başımıza günde ne kdar süre yapıyordunuz egzersizleri
Tedavisinde de prmak olmasa da aparatla yapıyorlar sanırım ondanda korkuyorum
Tebriklerkizlar ben yariya kadar basarabildim cok sukur. ve artik korkmuyorum cok mutluyum :)
nasil yapiyosunBen de aparat aldım hergün yapamıyorum ama yaptığım zaman kendimi iyi hissediyorum olabileceğini görüyorum umudum artıyor hepinize çok teşekkür ederim inşallah tamamen aşabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?