Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya sen ne kadar güzel anlatmissin öyle çok teşekkürler çok fena gaz verdin valla![]()
Harikasin gerçekten beni fena gaza getiriosun bu gazla inşallah umarimmİnan bana hiç kötü psikolojiye girme ve sürekli her fırsatta denemeler yapın yap boz gibi , üstüne üstüne gidin dene, bir daha dene , 2 gün sonra yine dene.. yeter ki denemeyi bırakma olacak göreceksin.. ve burdan da mesajını başardım diye yazacaksın. evlenenmenin kanunu bu, o ilişkiye girilecek![]()
Merhabalar ben de 3 ay oldu evleneli vajinal darlık var sandım yokmuş ama her denemem hüsranla . Bir parmağı rahat alıyorum ikide zorlaniyorum napmam gerek
Doğrudur ama ben kendimi aşırı kasıyorum eşimle birliktelik kurmaya çalışırken biktim artikEşinle seviş cnm , parmakla zevke gelemediğin için ıslanma olmuyor bence , o kuruluk da esneme yapmıyor.
Yukarıda bir kaç yazı yazdım onları bir oku istersen. Kasılman normal hiç yaşamadığın bir şey bu. Ne olacak , ne hissedeceğim acı olacak mı merak ve akabinde korku .. Kendini kas zaten acı duyarsın bunu dene o acıyı hisset sonra bir daha dene zaten acıyı hissettim bir de kasmayım bakalım ne olacak de, yani hep kendi kendine test yap vücudunu böyle böyle tanıyacaksın. Başını azıcık soksun derin bir sesli nefes ver doğum yaparken nefes alış verişi gibi sonra eşini yönet ilerletsin ve sen nefes ver ıkın , afedersin büyük tuvaletini yapar gibi kabız olmuş gibi ıkın. Kısım kısım dur, devam et dur devam et , yani sen onu yönet. Nefesini tutma ağzın açık olsun , kuvvetli nefes al ver. Bir de üzerine şöyle etek gibi bir şey giy tamamen çıplak olma istersen ,kendini savunmasız hissetmezsin . Ya da üzerinde çamamaşırın olsun. Işık kapalı olsun daha rahat edersin.Iste o anda bende istemsiz şekilde kasılma oluyor. Doktor cok rahat olur dedi darlık yok dedi ama
vajine girişinden sonra bı duvar var parmak ileri gitmiyor aşağı doru gidiyor doğru yol neresi. o duvarı mı zorlucaz.Merhaba
Ben de bu problemi çözdüm
Başta güldane kavgacı ya gittim ama beni saçmasapan oyalayıp durdu bir sürü zaman ve param gitti
Sonra elçin orhan kaleağası bakırköy acıbademde oraya gittim kısa sürede yol aldık
Parmak egzersizi tek çözüm
Başlarda yanma acı normal
Fakat devam ettiğinde azalarak yok olduğunu göreceksiniz
Günde yarım saat aynayla birlikte işaret parmağınızla başlayın hiç kasılma olmayana kadar devam edin
Kasılmanın sıfır olduğunu hissettiğinizde iki parmağınızı birleştirin aynı şekilde ilerleyin
Yine kasılma olmadığında eşinizin parmağıyla ama siz tutacaksınız yani kontrol sizde olacak bu şekilde devam edin
Sonrasında kontrollü penis başı egzersiyle devam ediliyo tabi bunlar kasılmalara göre takip ediliyor
Allah yardımcınız olsun
Ama şarlatanlara dikkat edin
Kendi egzersiz yaparak yenen de çok olmuş aslında uzman şart mı sizceHerkese merhaba,
3 yıllık evliyim vajinusmus hastasıydım ve bunu bir uzman sayesinde yendim. Pendikte jinekolog Hülya Aydoğmuş sayesinde aynı zamanda cinsel terapist.2 hafta gibi kısa sürede yendim hastalığımı ve çok mutluyum. Kendi başınıza yenemeyeceğiniz bir durum benim 3 senem boşuna gitti kesinlikle bir uzmandan yardım almanız gerekiyor.herkese tavsiyem ertelemeyin..
Bende aynı senin gibiydim canım 3 sene kendim halletmeye çalıştım ama olmadı bir uzmandan yardım al cinsel terapistlik sertifikası olanIste o anda bende istemsiz şekilde kasılma oluyor. Doktor cok rahat olur dedi darlık yok dedi ama
Bende aynı senin gibiydim canım 3 sene kendim halletmeye çalıştım ama olmadı bir uzmandan yardım al cinsel terapistlik sertifikası olanIste o anda bende istemsiz şekilde kasılma oluyor. Doktor cok rahat olur dedi darlık yok dedi ama
Kendin neler yapmıştın o üç sene içinde ?Bende aynı senin gibiydim canım 3 sene kendim halletmeye çalıştım ama olmadı bir uzmandan yardım al cinsel terapistlik sertifikası olan
Ben kendim yenemedim kasılmalar ve ani tepkilerden dolayı iyi bir uzman sayesinde yendim.3 senem boşuna gitti benim malesedKendi egzersiz yaparak yenen de çok olmuş aslında uzman şart mı sizce
Merhaba hayır zorlamayın. parmağınızı gezindirn açıklık bulduğunuz yerden devam edin akordeon gibi aynıvajine girişinden sonra bı duvar var parmak ileri gitmiyor aşağı doru gidiyor doğru yol neresi. o duvarı mı zorlucaz.