- 10 Eylül 2017
- 42
- 34
- 3
- 35
Canm onu egzersiz yaparak yeneceksin doktor bana oyle yapmisti bnmkilerde kasilmisti iyiceOrdaki girişte öyle sertleşmişki kaslar, hiç açılmayacak gibi geliyor artık korkuyorm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm onu egzersiz yaparak yeneceksin doktor bana oyle yapmisti bnmkilerde kasilmisti iyiceOrdaki girişte öyle sertleşmişki kaslar, hiç açılmayacak gibi geliyor artık korkuyorm
Çok teşekkür ederim hepinizeCanm onu egzersiz yaparak yeneceksin doktor bana oyle yapmisti bnmkilerde kasilmisti iyice
inşallah siz de en kısa zamanda tamamen çözersinizYanmalar kasılmalardan dolayı oluyo kanama da öyle ama deneme sonrası yanmanın devam etmesi belki de aparat ın malzemesiyle ilgili olabilir mi acaba
Ne kadar sık egzersiz yapılırsa o kadar rahat oluyor bu bi gerçek.
bnde öyleOrdaki girişte öyle sertleşmişki kaslar, hiç açılmayacak gibi geliyor artık korkuyorm
Ben aparat almadım internetten bakıyorum şimdibnde öyle
sen hangi aşamadasın
yendinizmi?Dilatör de acı duymuştum ama peniste hiç acı yok kızlar sadece baskı hissi oluyor
hiçte korktuğumuz gibi birşey değilmiş sadece biraz cesaret korkunun üstüne gittin mi tamamdırNe kadar güzel tebrik ediyorum cesaret işi sanırım birde ben yenebilsem sürekli laf sokma falan depresyona girdim sanırım
peki sende zevk alıyor musun şimdihiçte korktuğumuz gibi birşey değilmiş sadece biraz cesaret korkunun üstüne gittin mi tamamdır
Doktorda yine aynı işlem mi yapılıyorBen uzman yardimi ile asabildim. Evde vakit kaybetme derim
He tabii parmak egzersizi yapabiliyorsan o ayri. Ben kendi kendime asamadm evde parmagmn ucunu bile alamiyorken muhtesem bir doktor ile cok kisa bir zamanda atlattm. Ustelik evre 5 idim.
Doktorda yine aynı işlem mi yapılıyor
Bununla ilgilenen ayrı uzmanlar mı var
Doktorda yine aynı işlem mi yapılıyor
Bununla ilgilenen ayrı uzmanlar mı var
Ben hiç birşey yapamıyorum ki parmağın bile oraya gireceğini düşününce kasiliyorum gittiğin doktorda parmak egzersizi var mıydı peki yoksa biraz anlatır mısın bana en yakın zamanda uygun bir doktor bulursam gideceğim ama dediğim gibi parmak asla olmaz diye düşünüyorumBen uzman yardimi ile asabildim. Evde vakit kaybetme derim
He tabii parmak egzersizi yapabiliyorsan o ayri. Ben kendi kendime asamadm evde parmagmn ucunu bile alamiyorken muhtesem bir doktor ile cok kisa bir zamanda atlattm. Ustelik evre 5 idim.
tabiki zevk alıyorum önceden hiç istek yoktu denemek istemiyordum ama şimdi istek varP
peki sende zevk alıyor musun şimdi
Benim de tam tersi istiyorum birlikte olmayi hatta bazen onu ben yoldan çıkarıyorum ama iş oraya geldiği zaman herşey bitio kasiliyorum ve aciycak diye ağlamaya başlıyorum off off Allah nerede varsa yardımcı olsun cidden düşündüğümden daha zor bir durumtabiki zevk alıyorum önceden hiç istek yoktu denemek istemiyordum ama şimdi istek var
bilmem mi ne kadar zor bir durum neler çektim çok dua ediyorum şimdi bu hastalıktan herkesi kurtarsın AllahımmBenim de tam tersi istiyorum birlikte olmayi hatta bazen onu ben yoldan çıkarıyorum ama iş oraya geldiği zaman herşey bitio kasiliyorum ve aciycak diye ağlamaya başlıyorum off off Allah nerede varsa yardımcı olsun cidden düşündüğümden daha zor bir durum![]()