• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus

Ben hiç birşey yapamıyorum ki parmağın bile oraya gireceğini düşününce kasiliyorum gittiğin doktorda parmak egzersizi var mıydı peki yoksa biraz anlatır mısın bana en yakın zamanda uygun bir doktor bulursam gideceğim ama dediğim gibi parmak asla olmaz diye düşünüyorum

Bende asla vajinama bsey girecegi dusuncesine inanamiyordm. Sana Reyyan ozcan temizkani arastrmani oneriyorm.

bilmem mi ne kadar zor bir durum neler çektim çok dua ediyorum şimdi bu hastalıktan herkesi kurtarsın Allahımm
Amin inşallah gerçekten psikoloji namına birşey kalmıyor insanda zor olanda bu sanırım ama kendi kendine aşmak büyük başarı gerçekten

Bende mutlu etmek istiyorum ama yenemiyorum kıyamam ya ara ara laf sokuo ama bekliyor yinede işte o zaman cesaret diyorum yaklaşıyorum ama yine hüsranla sonuçlanio :110:
inşallah kurtulursun bu hastalıktan sakın geciktirme bir an önce çözümüne bak

Bende mutlu etmek istiyorum ama yenemiyorum kıyamam ya ara ara laf sokuo ama bekliyor yinede işte o zaman cesaret diyorum yaklaşıyorum ama yine hüsranla sonuçlanio :110:
Aynen bende öyle arada istekli davranıyorum bı sefer olcak hemde onu artık mutlu etmem lazım beklediğmz an geldi diye ama yne hüsran yine hüsran

Aynen bende öyle arada istekli davranıyorum bı sefer olcak hemde onu artık mutlu etmem lazım beklediğmz an geldi diye ama yne hüsran yine hüsran
Aynen öyle ama hem onlara hem kendimize yapıyoruz ama elimizde değil malesef

jel krem vb. surdunuzmu yaparken

anladim benimde ole napcaz
Napcaz acil güzel bir doktor bulup muayene olacağız son çare bu psikoloji beni mahvedecek yoksa o beni mahvetmeden benim onu mahvetmem lazım maddi yönden evet bakıldığı zaman bunun için bu kadar paralar dökülür mü diyoruz ama evliligimizi tam olarak farketmek ve bu psikolojiden kurtulmak için şart başka yolu yok inşallah onlarda parmak egzersizi falan olmuyor dur çünkü onu düşününce hiç gidemiyorum hep erteliyorum hep bir bahane oluo gitmemek icin

Back