Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anlıyorum zaten tedavi aşamasındayım ama pek fayda yok gibi nasıl bir tedavisi var ve az çok acıyo mu gerçekten beyinle ilgili psikolojikmen böyle bişey anlatırmısın çok zor durumdayım
Merhaba ben 12 yıldır evlıyım konu dikkatimi cektı cunku evlendıgım de 2 ay bende ugrastım o donem çapa tıp fakültesi cınsel ıslev bozukluğu bolumune gıtmıstım orda ki Dr ilk sunu sormustu esini bacak arana alabiliyor musun yoksa bacaklarından itibaren mı kıtlenıyorsun ben bacak arama alabiliyorum penısı vajınama degdırdıgı an acı eslıgınde devamını getiremiyorum demıstım iyi o zaman sen de vajınusmus yok vajınusmus bacakların kıtlenıp bacak arasına partneri almamaktır senin sorunun yetıstırılme tarzından kaynaklanıyor demıstı ve haklıydı da cunku sureklı orana sahip cık bılmem naparlar ile buyumustum parmak calısması vermıstı ve esıme sunu demıstı benı odadan cıkartıp bu son seans hazır hale geldıgınızde esin tamamen ıslandıgında penısı vajınaya daya ama gırıs kısmına degıl klıtorıs kısmına acı yok dimi oralarda bı gezinsın esinin belini kavra penısı asagıya dogru geziniyormus gıbı kaydır gırıse geldıgın an kendini ittir esini belinden kendine cek 2 gun sonraya randevu veriyorum ıs bıtmıs olarak geleceksiniz benim bunlardan sonra haberim oldu tabi 2 gun sonra gıttıgımız de ıs aynen dedıgı sekilde bıtmısti ve ben sarsılmasaydım eger hıcbır sey anlamamıstım
Kadikoy de gulden onal adinda plklngi olan bi doktor. Vajinann ic kismina bi igne vurdu uyustu hemen cevreden bi otel ayarladk canim inan su zamana kadr hicbi aci yasamadm allaha sukur. Hic bekleme 150 lira ucret aliyo bosu bosuna psikyattilere para dokmeyn ben cok döktüm