Allah yardimciniz olsun gercekten bende 1 aya yakin yasadim o kadar kötü bi durumki millet 18 yasinda evlenip yapiyor neden ben dedim esim anlayissiz niye yapmadik diye sürekli baski yapiyordu en azindan esiniz anlayisli öle düsünün bunu laf yapip ailesine bile anlatnlar var ben kendim yendim sonra dedim ki o kadar kolayki keske bu kadar üzülddügme bile degmezmis tabi böyle söylemesi kolay da bende cok kasiliyordum hic kendime yaklastirmuyordum zaman zaman hep düsündüm yavas yavas denedik oldu ilk zamanlar terddüt ederek aldim sonra alistim insallah yenersiniz tedavinizi devam ettirin yarida birakmayin kuzenim nisantasinda bi klinikvar oraya gitmisti o da bana dedi kuzen bos yere para vrme cok kolsy diyemotive etti o sayede yendim kimisi tedaviyi 3 günde kimisi 1 ayda tamamliyor hersey kendinde bitiyor kararli olun inanin ck kolay
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vajinismus yeter git artık gitt😭
- Konu Sahibi maviis55
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kasmak korkular vajinismus 2019
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Kasım 2019
- 54
- 21
- 3
- 35
Ben saygin micozkoadioglunun muayenehanesini aradim cok lakaytlardi. Ayrica esinizi getirmeniz yasak. Kadinlar olacakmis sadece. Ee bu sadece benim mi sorunum esim gelmeyecekse ben nasil cozecegim? Boyle sacmalik gormedim. Cok meshir olmus doymus umursamaz bir tavirlari vardi. Yani hastalarin gelis saatlerini birbirini gormeyecek sekilde ayarlamak cok mi zor? Ben oradan hic randevu almadan kapattim telefonu. Zaten canim burnumda birde bunlarin sacma sapan isletme kurallari ile ugrasamam dedim iyi ki oyle demisim tam istedigim gibi bir doktorla sorunumu cozdum. Ben saygin micozkadiogluni onermiyorum.Cnm seni o kadar ıyı anlıyorum su anda. Kaç gün kaç gece. Kaç uykusuz sabah. Haddi hesabı yok. Kaç doktor kaç tedavi kaç operasyon ben bile bilmiyorum. 7 yıkım boşa gitti bnm. Eger maddi durumun varsa istanbulda sargın micozkadıoğlu Kadıköyde bir doktor var. Kesinlikle şüphesiz tavsiye edebilirim sana. Bn onun sayesinde mutluluğu buldum ve duan 39 haftalık gebeyim
Çok şükür.
Maddiyarı biraz pahalı çünkü özel 3500 TL.
- 24 Ekim 2019
- 106
- 66
- 13
Hera klinik ben orada çözdüm . Eşli çalışma yapıyosun klinikte hoca eşliğinde . Akşam ödevlerin var onu tammamliyorsun. 3.gün ben yendim bu illet hastalığı . Cook memnunum tavsiye ederimBen saygin micozkoadioglunun muayenehanesini aradim cok lakaytlardi. Ayrica esinizi getirmeniz yasak. Kadinlar olacakmis sadece. Ee bu sadece benim mi sorunum esim gelmeyecekse ben nasil cozecegim? Boyle sacmalik gormedim. Cok meshir olmus doymus umursamaz bir tavirlari vardi. Yani hastalarin gelis saatlerini birbirini gormeyecek sekilde ayarlamak cok mi zor? Ben oradan hic randevu almadan kapattim telefonu. Zaten canim burnumda birde bunlarin sacma sapan isletme kurallari ile ugrasamam dedim iyi ki oyle demisim tam istedigim gibi bir doktorla sorunumu cozdum. Ben saygin micozkadiogluni onermiyorum.
öyle saçma şey olur mu yaa,daha beter olur öyleRabbim yardımcı olsun bende 1 aydan fazla o sıkıntıyı yaşadım. Allah kimseye bu sıkıntıyı yaşatmasin bu sıkıntıyı yaşayanları gördükçe içim cız ediyor çok büyük çaresizlik. Bana doktor eşine söyle sen dur deyince durmasin dedi. Bende bir cesaret ben seni itsemde dur desemde sen hiç durma dedim. Resmen zorla yaptı o manzara tabi çok kötü ama sonunda sevinen ben oldum. Birde bunu yap istersen
- 28 Kasım 2019
- 54
- 21
- 3
- 35
Ben sadece dedigim gibi telefon gorusmesi yaptim.Ve esiniz gelmeyecek dedigi icin de sinirlendim sacmaliyorlar bence. Ne demek esiniz gelmeyecek ya. Sadece benim problemim mi bu ikimizinde sorunu sonucta. Birlikte calisilmasi gerekiyor sacmalikHera klinik ben orada çözdüm . Eşli çalışma yapıyosun klinikte hoca eşliğinde . Akşam ödevlerin var onu tammamliyorsun. 3.gün ben yendim bu illet hastalığı . Cook memnunum tavsiye ederim
- 28 Kasım 2019
- 54
- 21
- 3
- 35
Bunu bende onermiyorum. Aklında hic bir sekilde kotu bir seyin kalmamasi lazim. Bunu acisiz ve guzel birsey olarak hatirlaman lazim.öyle saçma şey olur mu yaa,daha beter olur öyle
Anlıyorum zaten tedavi aşamasındayım ama pek fayda yok gibi nasıl bir tedavisi var ve az çok acıyo mu gerçekten beyinle ilgili psikolojikmen böyle bişey anlatırmısın çok zor durumdayımCnm seni o kadar ıyı anlıyorum su anda. Kaç gün kaç gece. Kaç uykusuz sabah. Haddi hesabı yok. Kaç doktor kaç tedavi kaç operasyon ben bile bilmiyorum. 7 yıkım boşa gitti bnm. Eger maddi durumun varsa istanbulda sargın micozkadıoğlu Kadıköyde bir doktor var. Kesinlikle şüphesiz tavsiye edebilirim sana. Bn onun sayesinde mutluluğu buldum ve duan 39 haftalık gebeyim
Çok şükür.
Maddiyarı biraz pahalı çünkü özel 3500 TL.
- 9 Aralık 2019
- 6
- 6
- 1
- 30
Merhaba,
Bende 4 yıllık evliyim, her seferinde bu kez olacak diyorum ama olmuyor maalesef, bir de hamile kaldım üstüne (nasıl olduğunu anlayamasamda) doğumdan 10 gün sonra bebeğimi kaybettim. Hamilelik sırasındaki muayeneler filan çok daha zorluyor eğer vajinismussan ve sıkıntılı bir hamilelik yaşıyorsan. Hiç muayene olamadım her seferinde işkence gibiydi. Bence bebek işini şu an düşünme ve üzme kendini. İlişkiye odaklan ve tedavini daha iyi bir yerde tamamla. Benim de şu an yapmam gereken bu. Yenmemiz gerek bir şekilde.
Bende 4 yıllık evliyim, her seferinde bu kez olacak diyorum ama olmuyor maalesef, bir de hamile kaldım üstüne (nasıl olduğunu anlayamasamda) doğumdan 10 gün sonra bebeğimi kaybettim. Hamilelik sırasındaki muayeneler filan çok daha zorluyor eğer vajinismussan ve sıkıntılı bir hamilelik yaşıyorsan. Hiç muayene olamadım her seferinde işkence gibiydi. Bence bebek işini şu an düşünme ve üzme kendini. İlişkiye odaklan ve tedavini daha iyi bir yerde tamamla. Benim de şu an yapmam gereken bu. Yenmemiz gerek bir şekilde.
- 24 Ekim 2019
- 106
- 66
- 13
Neden bebeğini kaybettin(((( vajinusmusla alakası nedir ??? Hamileyken alltan muayene nasıl oldunuz peki ? Çok zor gerçekten süreç ?Merhaba,
- 9 Aralık 2019
- 6
- 6
- 1
- 30
Neden bebeğini kaybettin(((( vajinusmusla alakası nedir ??? Hamileyken alltan muayene nasıl oldunuz peki ? Çok zor gerçekten süreç ?
Suyum geldi 4. Ayımda, 31.haftaya kadar dayandım doğum yaptım ama enfeksiyon kapmıştı bebeğim Alttan muayene olamadım işte maalesef kendi doktorum özel hastanedeydi o hiç zorlamadı Allah razı olsun ama perinatoloğa devlet hastanesine gittiğimde üzerime çok geldiler alttan bakmadan olmaz dediler zorladılar onların yüzünden kanamam oldu bıraktım geldim özel hastaneye bidaha da gitmedim. Çocuğu nasıl yaptın o zaman diyen doktorlar oldu. O yüzden bu hastalığı yenmeden bidaha çocuk düşünmüyorum Tabi hayırlısı Allahtan. Rabbim senin de yardımcın olsun kardeşim
- 24 Ekim 2019
- 106
- 66
- 13
Alttan muayene olmadığın için mi enfeksiyon kapmış . Ben çok şükür yendim hastalığı . Bebek düşünüyorum artıkSuyum geldi 4. Ayımda, 31.haftaya kadar dayandım doğum yaptım ama enfeksiyon kapmıştı bebeğim Alttan muayene olamadım işte maalesef kendi doktorum özel hastanedeydi o hiç zorlamadı Allah razı olsun ama perinatoloğa devlet hastanesine gittiğimde üzerime çok geldiler alttan bakmadan olmaz dediler zorladılar onların yüzünden kanamam oldu bıraktım geldim özel hastaneye bidaha da gitmedim. Çocuğu nasıl yaptın o zaman diyen doktorlar oldu. O yüzden bu hastalığı yenmeden bidaha çocuk düşünmüyorum Tabi hayırlısı Allahtan. Rabbim senin de yardımcın olsun kardeşim
Gerçekten zor ama vajinismuslu kadın için altan muayene. Bnde geçen ilk defa oldum alttan muayene dr à söyledim hocam yeni yendim hastalığı dedim . Tmm dedi çok nazikçe baktı bi şeyler yerleştirdi vajinaya bitti bu kadar dedi . Ben hiç hossetmedim bile . Ama vajinusmusu halletmeden gidip muayene olaydım bnde sizin gibi olurdum çünkü insan dokundurtmuyir vajinaya kimseyi . İnş sizde başarıp bu sıkıntıları atlatirsiniz
- 9 Aralık 2019
- 6
- 6
- 1
- 30
Alttan muayene olmadığın için mi enfeksiyon kapmış . Ben çok şükür yendim hastalığı . Bebek düşünüyorum artık
Gerçekten zor ama vajinismuslu kadın için altan muayene. Bnde geçen ilk defa oldum alttan muayene dr à söyledim hocam yeni yendim hastalığı dedim . Tmm dedi çok nazikçe baktı bi şeyler yerleştirdi vajinaya bitti bu kadar dedi . Ben hiç hossetmedim bile . Ama vajinusmusu halletmeden gidip muayene olaydım bnde sizin gibi olurdum çünkü insan dokundurtmuyir vajinaya kimseyi . İnş sizde başarıp bu sıkıntıları atlatirsiniz
İnşallah kardeşim, inşallah.. Suyum geldiği için sızıntı olan yerden kapmış enfeksiyonu
- 24 Ekim 2019
- 106
- 66
- 13
Çok geçmiş olsun . İnş daha güzel olur ilerleyen günlerİnşallah kardeşim, inşallah.. Suyum geldiği için sızıntı olan yerden kapmış enfeksiyonu
Nasıl yendiniz ? Nasıl bir iğne bu ?Canim bende 2 sene ugrastm bu belayla ve cok oolay bi uyusturucu igneyle yendim. Bana ulass seni cok iyi anlayrmm
- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.647
- 158
Oncelikle gecmis olsun.Bende vajinismus luyken hamile kaldım.Hamilelikte sıkıntı yok bence ama ana sorun bu ki önce onun tedavi edilmesi gerekiyor.Bu arada benim doğumdan sonra kendiliğinden geçti anlamadım nasıl olduğunu.Kızlar merhaba 14 aydır vajinismus denen illetle savaşıyorum tedaviyede gittim yine olmadı beyinde bitmiyo bazı şeyler çok korkuyorum kasılıyordum zaten daha tedaviyi bitirmedim pek çünkü olmuyo zaten eşime de çok üzülüyorum çok yıprandım herşeyden umutlanıyorum bebeğim olsun çok isitorum eşime yetemediğim için kendimden nefret ediyorum inanın göz yaşları içinde yazıyorum şuanda artık yani ölmek istiyorum dışarıdan bazıları için bunun için mi falan diyorlar ama vajinismusa ama yaşamayan anlamayan hiç bir şey anlamaz geröekten düşmana edilmez böyle birşey kimin bedduasını aldım bilmiyorum kendimden asla ama asla beklemezdim Allaha şükür eşim çok ama çok anlayışlı biri ama onada çok üzülüyorum kendimden nefret ediyorum ölmek isriyoeım her ay olur olmadık herşeye acaba hamilemiyim diyorum tamma önemli olan ilişkiyi rahat yapabilmek biliyorum ama bebeğim olsunda çok isitiyorıö benle evlenen herkesin bebeği oldu hamile ben daha ilişki yapamıyorum burdan başka kimseye içimi dökemiyorum nolur dua edin bende benim gibi olanlara ve dua ediyorum inanın çok kötüyğm hayattan bıktım boğuluyorum
Canim bende 2 sene ugrastm bu belayla ve cok oolay bi uyusturucu igneyle yendim. Bana ulass seni cok iyi anlayrmm
Ne iğnesiydi söyler misiniz bende de aynı durum varCanim bende 2 sene ugrastm bu belayla ve cok oolay bi uyusturucu igneyle yendim. Bana ulass seni cok iyi anlayrmm
Nasıl hamile kaldınız pekiOncelikle gecmis olsun.Bende vajinismus luyken hamile kaldım.Hamilelikte sıkıntı yok bence ama ana sorun bu ki önce onun tedavi edilmesi gerekiyor.Bu arada benim doğumdan sonra kendiliğinden geçti anlamadım nasıl olduğunu.
- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.647
- 158
Bizim ilişki oluyordu tam olmasa da ve canım çok aciyordu ama izin veriyordum ben kaldım hamile.Nasıl hamile kaldınız peki
Bu vajinismus değil ki o zaman. Vajinismus olsa hiç yapamazdınızBizim ilişki oluyordu tam olmasa da ve canım çok aciyordu ama izin veriyordum ben kaldım hamile.