• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus yeter git artık gitt😭

Psikolog mu yoksa vajinismus tedavisi yapan kadin dogum doktoru mu hangisi derdime care olacak bilmiyorum. Kendime son bir ay daha veriyorum. Bazen keske zamaninda bana yardimi dokunacak birileriyle paylassaydim diyorum. Psikolog yakinim var,ama kimsenin dunyadan haberi yok. Simdi soylesem butun aile duyar. Duyar yani adim gibi eminim. Saka gibi.
Kadın doğum doktoru vajinusmus tedavisi yapmaz,bu psikolojik bir sorun, bi kaç seansta iyi bir psikolog bulursan çözülüyor. Ama her psikolog vajinusmus tedavisi yapmıyor araştırıp ona göre gideceksin

Kayganlastiricimiz su bazli aynen ve iki kullanmada tup bitti nerdeyse. Nasil bir can havliyle surmussem boca ettim resmen😀 fayda etmedi ne anestol ne kayganlastirici. Aslinda biz basindan beri her gun iki gunde bir vs denemis olsaydik belki de simdiye yenmistim. Toplasan 6 7 kez denedik bir yilda. Kimse inanmaz ama yasayan bilir. Her erteledigimiz gun bir ohh cekiyordum. Oysa kendimi kandirdim sadece. Esimin bastaki anlayisli hali de gitti. Neyse artik mumkunse her gun deniycem bundan sonra. Tesekkur ederim 🌺
Benim yaşadıklarımı aynısı eşim gelsin odaya geçmek falan istemiyordum. Ya inanırım çünkü yaşadım
Ole kötü illet ki . Evinden soguyorsun. Dilator dene hergün kendin yap eşinle yap sonrasında madem kayganlastirici olmuo. Ben de seanslara onlarla başladım . Kesinlikle bu bir erteleme hastalığı ya başka bişi değil bugün olmadı ya mesela bi OH çekerdım ben . Ama şimdi o kadar iyi ki eşimin eve gelmesini dört gözledim bekliyorum bebeğim olsun Die . Kayganlastirici nasıl ole kısa sürede bitti . Benim 1 ay gitti . Şimdi yeni bitti .

Psikolog mu yoksa vajinismus tedavisi yapan kadin dogum doktoru mu hangisi derdime care olacak bilmiyorum. Kendime son bir ay daha veriyorum. Bazen keske zamaninda bana yardimi dokunacak birileriyle paylassaydim diyorum. Psikolog yakinim var,ama kimsenin dunyadan haberi yok. Simdi soylesem butun aile duyar. Duyar yani adim gibi eminim. Saka gibi.
Hayır hayır psikolog zamanı alır sadece . Zaten erteleme hastalığı bu . Neden 1 ay bekliosun randevu al git . Kadın doğumdan randevu alacaktım sordu telde kaç yıllık evlsiniz dedi 3 dedim neden bu kadar yıldan beri yapamadiniz dedi . Yahu bea adam yapamadım işte senden destek almak için gelecem yani . Düşün bi kadın dogumcu bile bunu böle değişik gözle bakio. Sonra Hera kliniğe gttim ole rahatladım ki inanın 3 .gün başardım çıktım klinikten bu kadar mı dedim eşime hala ağladığımı görür gibiyim. Her yapmama mytlulkutan ağladım . Ama erteleme git bi An önce tedavinin ol madem tek başına yapamiosun ama emin ol herkeste vat . Kimseye söyleme boşver tanıdık psikolog falan . Tedavi ol herkes te var çünkü bu hastalık rahatla ve git vajinusmus ile ilgili yere . Aylar almıyor zaten en fazla 5 gün . O da sana bağlı bazısı 2.gün başarıyor birlesmeyi

2 yıl çektikten sonra tedavi olmaya karar verdim ve doktorumu buldum. 3 seansta bitti. Hatta 3. seans sadece deneme seansıydı ve sorunu çözdük o seansta.. İstanbuldaysanız doktorumu öneririm, Dilek Öcal.. Ayrıca egzersiz falan da yapmıyorsunuz, kegelle parmak egzersizleriyle vakit kaybetmeden 1 haftada çözülüyor.

Kızlar merhaba 15 aylık evliyim ve malesef bu vajinismus hastalığını bende yaşıyorum . Sağlıkçı olmama ragmen bu hastalıktan bir türlü kurtulamıyorum .İlk zamanlar çocuk istemediğimiz iicin sürekli gecistiriyordum bu konuyu ama artık eşim çocuğumuz olmasını çok istediği için bu zamana kadar çok anlayışlı davrandı ama artık yeter yenmen lazım diyerek benden uzak duruyor. Kadın doğum doktoruna gittiğimde doktor eşime bana içki içirmesini söyleyerek rahatlayabilecegimi söyledi fakat böyle bir şeyi asla denemedim ve bu konuşmadan sonra iyice yerin dibine girdim . Bu hastalıktan kurtulabilenler Allah rızası için bana da yardım eder misiniz çok çaresizim kimseyle de bu konuyu konuşamıyorum 😔

Nasıl yendiniz yardmcı olurmusunuz
Kadikoy de gulden onal adinda plklngi olan bi doktor. Vajinann ic kismina bi igne vurdu uyustu hemen cevreden bi otel ayarladk canim inan su zamana kadr hicbi aci yasamadm allaha sukur. Hic bekleme 150 lira ucret aliyo bosu bosuna psikyattilere para dokmeyn ben cok döktüm

Merhaba bende uzun zamandır burada yazılanları okuyup okuyup ağlayanlardanım. Ben de bu hafta çok şükür 4 yıldır devam eden vajinimusu yendim. Burayı okurken hep ağlardım sizleri çok iyi anlıyorum. Hatta okurken yine çok üzüldüm. Ama hayat bazen ummadığın şeylerle sınar seni. Bu bir süreç arkadaşlar bu süreci akıllıca yönetmeniz lazım. Kendiize acımayı bırakıp problemin temellerine inin. Ayıp günah gibi kavramları bir kenara koyup neden böyle olduğunuzu anlamaya çalışın bu durum bana tam inanılmaz bunalımlı bir 8 ay yaşattı lütfen kendinize dürüst olun bu süreçte. Artık bir hesap açtım burada. ve sürekli bakacağım lütfen kendinizi üzmeyin anlamlı bir plan yapın. Tüm bu durumdan muzdarip kadınlara sesleniyorum dibi gördünüz şimdi dipten güç alıp sıçrama zamanı. İyi günler.

Merhaba bende uzun zamandır burada yazılanları okuyup okuyup ağlayanlardanım. Ben de bu hafta çok şükür 4 yıldır devam eden vajinimusu yendim. Burayı okurken hep ağlardım sizleri çok iyi anlıyorum. Hatta okurken yine çok üzüldüm. Ama hayat bazen ummadığın şeylerle sınar seni. Bu bir süreç arkadaşlar bu süreci akıllıca yönetmeniz lazım. Kendiize acımayı bırakıp problemin temellerine inin. Ayıp günah gibi kavramları bir kenara koyup neden böyle olduğunuzu anlamaya çalışın bu durum bana tam inanılmaz bunalımlı bir 8 ay yaşattı lütfen kendinize dürüst olun bu süreçte. Artık bir hesap açtım burada. ve sürekli bakacağım lütfen kendinizi üzmeyin anlamlı bir plan yapın. Tüm bu durumdan muzdarip kadınlara sesleniyorum dibi gördünüz şimdi dipten güç alıp sıçrama zamanı. İyi günler.
geçmiş olsun ben de sizin gibi 4 yıllık süreçten sonra yendim . Peki hamilelik Vs. Varmı ?

2 ay kadar oldu . Evet istiyorum bakalım bi 15 güne net belli olur allah izin verirse. Harika bişey demi neler cekmisiz ole . Ole rahatladım ki ben . Siz de ole mi:nazar::KK19:
Ya rahatlamak ne kelime. Yuzum aydınlandı. Bir guzellik geldi. Evde duramıyorum surekli gezmek istiyorum (eskiden evden cikmak istemezdim). Kocam olduğunun farkina vardim evime daha cok sahip cikiyorum. Beni cok fazla geri iten birseydi. Kariyerim duraksadı simdi tum gücümü işime vereceğim. Ohh be ohh.

Ya rahatlamak ne kelime. Yuzum aydınlandı. Bir guzellik geldi. Evde duramıyorum surekli gezmek istiyorum (eskiden evden cikmak istemezdim). Kocam olduğunun farkina vardim evime daha cok sahip cikiyorum. Beni cok fazla geri iten birseydi. Kariyerim duraksadı simdi tum gücümü işime vereceğim. Ohh be ohh.
kesinlikle insan ozgürlesiyor . Bende sürekli gtmek istiyorum bi yerlere o bunalimdan ciktim. Vajinismus bi erteleeme hastalığı inş herkes yener bü bela hastalığı :eğlence:

Seni o kadar iyi anlıyorum kaç geç aglyarak uyudum sabahlara kadar ağladım benim de eşim çok anlayışlıydı beraber yendik aslında esin yavaş ve nazik olsun sende emin ol yenebilirsin psikoloğa git ve istediğin zaman yazabilirsin ben de 3 ay boyunca uğraştım ve atlattım çok şükür

Seni o kadar iyi anlıyorum kaç geç aglyarak uyudum sabahlara kadar ağladım benim de eşim çok anlayışlıydı beraber yendik aslında esin yavaş ve nazik olsun sende emin ol yenebilirsin psikoloğa git ve istediğin zaman yazabilirsin ben de 3 ay boyunca uğraştım ve atlattım çok şükür
Gecmis olsun size de 👍bebek dusunuyor musunuz?

Kızlar merhaba 14 aydır vajinismus denen illetle savaşıyorum tedaviyede gittim yine olmadı beyinde bitmiyo bazı şeyler çok korkuyorum kasılıyordum zaten daha tedaviyi bitirmedim pek çünkü olmuyo zaten eşime de çok üzülüyorum çok yıprandım herşeyden umutlanıyorum bebeğim olsun çok isitorum eşime yetemediğim için kendimden nefret ediyorum inanın göz yaşları içinde yazıyorum şuanda artık yani ölmek istiyorum dışarıdan bazıları için bunun için mi falan diyorlar ama vajinismusa ama yaşamayan anlamayan hiç bir şey anlamaz geröekten düşmana edilmez böyle birşey kimin bedduasını aldım bilmiyorum kendimden asla ama asla beklemezdim Allaha şükür eşim çok ama çok anlayışlı biri ama onada çok üzülüyorum kendimden nefret ediyorum ölmek isriyoeım her ay olur olmadık herşeye acaba hamilemiyim diyorum tamma önemli olan ilişkiyi rahat yapabilmek biliyorum ama bebeğim olsunda çok isitiyorıö benle evlenen herkesin bebeği oldu hamile ben daha ilişki yapamıyorum burdan başka kimseye içimi dökemiyorum nolur dua edin bende benim gibi olanlara ve dua ediyorum inanın çok kötüyğm hayattan bıktım boğuluyorum 😭😭😭
Cnm

Cnm seni o kadar ıyı anlıyorum su anda. Kaç gün kaç gece. Kaç uykusuz sabah. Haddi hesabı yok. Kaç doktor kaç tedavi kaç operasyon ben bile bilmiyorum. 7 yıkım boşa gitti bnm. Eger maddi durumun varsa istanbulda sargın micozkadıoğlu Kadıköyde bir doktor var. Kesinlikle şüphesiz tavsiye edebilirim sana. Bn onun sayesinde mutluluğu buldum ve duan 39 haftalık gebeyim
Çok şükür.
Maddiyarı biraz pahalı çünkü özel 3500 TL.

Bu arada tedavi sadece 4 g ü n 4 seans sürüyor. İnternet sitesi de var araştır istersen. Öine hanımda çok ilgilenecektir seninle doktor sargın beyde

Back