Kızlar merhaba 14 aydır vajinismus denen illetle savaşıyorum tedaviyede gittim yine olmadı beyinde bitmiyo bazı şeyler çok korkuyorum kasılıyordum zaten daha tedaviyi bitirmedim pek çünkü olmuyo zaten eşime de çok üzülüyorum çok yıprandım herşeyden umutlanıyorum bebeğim olsun çok isitorum eşime yetemediğim için kendimden nefret ediyorum inanın göz yaşları içinde yazıyorum şuanda artık yani ölmek istiyorum dışarıdan bazıları için bunun için mi falan diyorlar ama vajinismusa ama yaşamayan anlamayan hiç bir şey anlamaz geröekten düşmana edilmez böyle birşey kimin bedduasını aldım bilmiyorum kendimden asla ama asla beklemezdim Allaha şükür eşim çok ama çok anlayışlı biri ama onada çok üzülüyorum kendimden nefret ediyorum ölmek isriyoeım her ay olur olmadık herşeye acaba hamilemiyim diyorum tamma önemli olan ilişkiyi rahat yapabilmek biliyorum ama bebeğim olsunda çok isitiyorıö benle evlenen herkesin bebeği oldu hamile ben daha ilişki yapamıyorum burdan başka kimseye içimi dökemiyorum nolur dua edin bende benim gibi olanlara ve dua ediyorum inanın çok kötüyğm hayattan bıktım boğuluyorum