- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.648
- 598
- Konu Sahibi venusevrem
Ben sekiz ayı baz olarak yorum yapmadım, sadece yorumda dediniz ki doktora gitmeden kendi kendine yenenlerde olumlu sonuç alanlarda yanlış dediniz ben ona tepki gösterdim, ben doktora karşı biri değilim emin olun bende 8 ay beklemem giderdim doktora olması gereken bu tek uyuşmadigimiz konu dediğim gibi senin kendi kendine yenenlere de eleştirisel bakman, kişi hiçbir şekilde yenemiyorsan doktorla şifasını bulabilir bunda hemfikiriz..
8 ayı baz almamak demek yorum yazdığınız konuyu baz almamak demek oluyor. Şahsi konuşacaksanız özel mesaj atsaydınız keşke . Ben neyi eleştirdiğimi biliyorum size de ayrıntılı bir şekilde açıkladım zaten. Tekrar yazayım kendi kendine yenenleri değil bunu savunanları, teşvik edenleri, ben yaptım oldu doktor şart değil diyenleri eleştiriyorum. Ha kendi kendine çözmeye çalışmakta doğru mu bence doğru değil. Anlaşamadığımız yer burası sanırım. Bir uğraştın iki uğraştın maksimum süre birkaç hafta olmalı. Sonra artık doktora gidilmeli. Yorum yazdığımız konuda 8 aydır kendi kendine çare olamamış bir kadın var. Verilmesi gereken tavsiye artık doktora git olmalıyken insanların doktorculuk oynamasını eleştiriyor ve cahilce buluyorum.