• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

VAJİNİSMUS YARDIM

Bu sitede jinekoloji bölümündeydi galiba vajinismus başlığı var. Orayı okuyun. Sonlarda bulamazsanız ilk sayfalara gidin. Aparat hazırlama ve egzersiz tavsiyeleri var. Sayfalarca yazılmış işte, dünyada tek siZin başınıza gelmiyor yani. Gevşeyin ve aparatla egzersiz yapın. Egzersiz sırasında nefes alıp verin spor yapar gibi.

Siz niye böyle atar yapıyorsunuz onu anlamadım ?? Arkadasa yardımcı olmaya başladım bile sırf bu yüzden polemiğe giresim yok sizinle, açın vajinismus öykülerini okuyun kk da.Ameliyata giremem ama Vajinusmusu yenebiliyorum yalan mı söyleyeceğim ? Doktor diyen de sizsiniz o sebeple ayrıntı verdim cinsel terapist diye alt bilgi olarak
Önyargılarinizla size mutluluklar diliyorum

Hanımefendi benim mesajımı alıntılayarak konuyu polemiğe çeken sizsiniz. İlla cevap yazma mecburinde hissetmezseniz kendinizi başlattığınız polemik devam etmez. Vajinismus yenebiliyorsunuzdur belki dediğiniz gibi ama siz doktor değilsiniz, cinsel terapist değilsiniz. Bu alanda bir uzmanlığınız, eğitiminiz var mı, yok. Savunduğunuz şey gerçekten saçma o yüzden. Kimse doktora gitmesin size gelsin nasılsa olmayan eğitiminizle tedavi edebiliyorsunuz...

Hanımefendi benim mesajımı alıntılayarak konuyu polemiğe çeken sizsiniz. İlla cevap yazma mecburinde hissetmezseniz kendinizi başlattığınız polemik devam etmez. Vajinismus yenebiliyorsunuzdur belki dediğiniz gibi ama siz doktor değilsiniz, cinsel terapist değilsiniz. Bu alanda bir uzmanlığınız, eğitiminiz var mı, yok. Savunduğunuz şey gerçekten saçma o yüzden. Kimse doktora gitmesin size gelsin nasılsa olmayan eğitiminizle tedavi edebiliyorsunuz...
Aaaa alıntı mi yapmışım sizi çok pardon ya,o halde suç benim 👍

Ben doktora giderek atlattım. Hemşireymişsiniz jinekolojik muayene oldunuz mu benim zarım küçüktü gittik aldırdık. Sonra başladık alıştırmaya.

Duyduğunuz his acı değil basınç. Benim gibi her muayenede ağlayan insan şimdi zevkten dört köşe oluyorsa herkes atlatır vajinusmusu. Doktor tavsiyesi verebilirim isterseniz.

Bir de bu işin sırrı eşle açık olmak. Her tarafımızı gören adamdan ne diye utanır ki insan anlamadım. Bu hastalığı yenmek iki kişinin çabasına bağlı. Eş kişisi anadan babadan çocuktan yakındır. Böyle düşünün.

Hanımefendi zaten hayli gergin ve üzgünüm. Polemiklerinizi başka bir konuda yapın lütfen çok sıkıcı olmaya başladınız

Beni alıntılayan bir üyeye istediğim konuda istediğim gibi mesaj yazma özgürlüğüm var. Açtığınız konuya sen yazma, sen az yaz gibi bir sınırlama getirme hakkınız da yetkiniz de yok. Gözardı edebilirsiniz okumak istemiyorsanız

Ben doktora giderek atlattım. Hemşireymişsiniz jinekolojik muayene oldunuz mu benim zarım küçüktü gittik aldırdık. Sonra başladık alıştırmaya.

Duyduğunuz his acı değil basınç. Benim gibi her muayenede ağlayan insan şimdi zevkten dört köşe oluyorsa herkes atlatır vajinusmusu. Doktor tavsiyesi verebilirim isterseniz.

Bir de bu işin sırrı eşle açık olmak. Her tarafımızı gören adamdan ne diye utanır ki insan anlamadım. Bu hastalığı yenmek iki kişinin çabasına bağlı. Eş kişisi anadan babadan çocuktan yakındır. Böyle düşünün.
Eşimle açıklıktan yana bir problemim yok bu konu beni olduğumdan daha özgüvensizleştirdi bundan bahsettim aslında. Buradan bir arkadaşla yapılması gerekenleri konuşuyoruz daha önce cesaret problemim vardı sanırım bunun için buradan aldığım gücün de bana yardımcı olacağına inanıyorum. Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için çok sağolun kızlar

Beni alıntılayan bir üyeye istediğim konuda istediğim gibi mesaj yazma özgürlüğüm var. Açtığınız konuya sen yazma, sen az yaz gibi bir sınırlama getirme hakkınız da yetkiniz de yok. Gözardı edebilirsiniz okumak istemiyorsanız
Size az yazın çok yazın demedim fakat neden gerginsiniz anlamıyorum yardım almaya çalışıyorum ve her noktada çıkıntılık yapıyorsunuz gibi geldi. Kusura bakmayın sanırım iletişim problemi yaşadık teşekkür ederim fikir ve önerileriniz için🌸

Bu sitede jinekoloji bölümündeydi galiba vajinismus başlığı var. Orayı okuyun. Sonlarda bulamazsanız ilk sayfalara gidin. Aparat hazırlama ve egzersiz tavsiyeleri var. Sayfalarca yazılmış işte, dünyada tek siZin başınıza gelmiyor yani. Gevşeyin ve aparatla egzersiz yapın. Egzersiz sırasında nefes alıp verin spor yapar gibi.
Evet gördüm birkaç başlık şu an bakıyorum inşallah kısa zamanda güzel haberler veririm teşekkür ederim

Hemsiresiniz ve 8 aydir doktora gitmemissiniz.ilginc dogrusu herseyin bi caresi var bunu en iyi sizin bilmeniz gerekirdi.
Çalıştığım ilçedeki hastanede iki kadın doğumcu var ikisi de vajinismus alanında istediğim bilgide değiller. Özeller de malumunuz çok para istiyor ve o şekilde bir ekonomik durumun içerisinde değiliz gitmememdeki nedenlerden sadece birkaçı bunlar fakat evet bir de benim korkularım üzerine eklenince gitmeye cesaret edemedim. Birkaç gün egzersizlere devam edip olmazsa bir doktora görüneceğim inşallah

Doktora gidemiyorum aslında bir ilçede yaşamamdan daha ziyade doktordan çok çekiniyorum tek başıma yenmem mümkün mü sizce?
Ben aparat alarak evde kendim yendim , burda populer başlık altında vajinismus sayfalarıda var orda yenenlerin hikayelerini yada şuan senin gibi olanlar yardımcı olur kesinlikleeeee ,
Kendine güven, yapabiliceğine inan , yaparsın, orda duvar olmadığını anlıcaksın🌸

Ben aparat alarak evde kendim yendim , burda populer başlık altında vajinismus sayfalarıda var orda yenenlerin hikayelerini yada şuan senin gibi olanlar yardımcı olur kesinlikleeeee ,
Kendine güven, yapabiliceğine inan , yaparsın, orda duvar olmadığını anlıcaksın🌸
Bu aparatları nereden temin edeceğiz ve aparatlarla kaç günde yendiniz acaba?

Bu sayfadan aldım gizli birşekilde geliyor,
Ben geçen sene temmuz ayında aldım 1 ay içinde toplamda 5 kere denedim ve yendimmm .
Zaten ilk gün ilk 3 apartı büyükden küçüğe doğru hallettim. 4. Apartı yapamadım ilk gün

2. Gün yine en baştan deneyerek 4. Aparatıda yapamadım . Sonra araya regl gln girdi yapamadım.
3. Denemem de yine baştan başlayarak yaptım bu sefer 4. Aparatı yaptım.
4ve 5. Denememde ise apartlara alışmaya çalıştım artık apartlarla hiç bi sorunum kalmadığını görünce eşli denemeye geçtim. Eşim denedi apartla , sonra eşimle kendiöiz denedik ve oldu çok şükürrr🙏🏻🙏🏻🙏🏻
İnan bende çok korkuyodum doktpra gidemiyodum.
Şuan yendim hamileyim hala alttan muayene yada normal doğum yapamam..
amaaaaa kendine güven, tek başınaaaa apartları yap, halledersin, en son denemedede eşine güvennn üstüne gitmen ertelmemen lazım, temmuz sıcağında terlerken halletmiştim ben ağlaya ağlayaaaa yapmaya çalışıyordum.
Apartlarada ben zeytinyağı kullandım.
Birde uyuşturucu krem aldım onlarda bana yardımcı oldu..

Eğer takılırsan msj herzaman yardımcı olurum🙏🏻🙏🏻🌸

Kendin yapacaksın 😀 kulak çöpünün üzerine bant sarıp çubuk yap ve prezervatif geçir. Onunla çalıştıktan sonra yeni çubukları ekle ve yine sarıp prezervatif geçir üstüne. Bu şekilde aparatı büyüterek ilerle

Kendin yapacaksın 😀 kulak çöpünün üzerine bant sarıp çubuk yap ve prezervatif geçir. Onunla çalıştıktan sonra yeni çubukları ekle ve yine sarıp prezervatif geçir üstüne. Bu şekilde aparatı büyüterek ilerle
Ben direk almıştım hazırlar var zaten öyle uğraşmamıştım😃😃

Ben direk almıştım hazırlar var zaten öyle uğraşmamıştım😃😃
Ben havlu kağıdı rulo yapıp strecleyip üzerine de ameliyat eldiveni geçirip jellemistim, bildiğiniz pns 😄 inceden kalına doğru gitmiştim.Sonra anladım ki kolunu itsen girer 🤭

EK : Bu taktikleri veren vaji arkadaşlarima selâm olsun 😊

Ben havlu kağıdı rulo yapıp strecleyip üzerine de ameliyat eldiveni geçirip jellemistim, bildiğiniz pns 😄 inceden kalına doğru gitmiştim.Sonra anladım ki kolunu itsen girer 🤭

EK : Bu taktikleri veren vaji arkadaşlarima selâm olsun 😊
😂 ben iki tane de normal doğum yaptım hatta. Bebek çıkıyorken penis nasıl girmesin ki. Her şey kafada bitiyormuş. Ha bir de anatomi bilmek lazım tabii. içerisi geniş girişteki kasları sıkma yeter

😂 ben iki tane de normal doğum yaptım hatta. Bebek çıkıyorken penis nasıl girmesin ki. Her şey kafada bitiyormuş. Ha bir de anatomi bilmek lazım tabii. içerisi geniş girişteki kasları sıkma yeter
Evet istemsizce kasılan o kaslar ve onları eğitmek işin püf noktası..
Zor bir psikoloji ama kişinin kendinde bitiyor

Evet. Ben hastanede akıntımın rengine bile baktıramadım. Yatıp, soyunun dediler, yapamadım çıktım gittim. Vajinusmus doktorları çok farklı yaklaşıyorlar. Zaten korktuğumuzu biliyorlar. Aslında bir nevi terapi yapıyorlar. Ben konuştukça artık yapmak istiyorum diyip, kendim yatmıştım koltuğa. Korkmayın, inanın sandığınız gibi acılar içinde kıvranmayacaksınız :) Bir an önce karar verip, gidicem diyin, bitsin gitsin :)

Evet istemsizce kasılan o kaslar ve onları eğitmek işin püf noktası..
Zor bir psikoloji ama kişinin kendinde bitiyor

Ben hamileyim 2 ayım var hala normal doğumu düşünemiyorum😃😃😃 yapamam gibi geliyor😃😃

Evet. Ben hastanede akıntımın rengine bile baktıramadım. Yatıp, soyunun dediler, yapamadım çıktım gittim. Vajinusmus doktorları çok farklı yaklaşıyorlar. Zaten korktuğumuzu biliyorlar. Aslında bir nevi terapi yapıyorlar. Ben konuştukça artık yapmak istiyorum diyip, kendim yatmıştım koltuğa. Korkmayın, inanın sandığınız gibi acılar içinde kıvranmayacaksınız :) Bir an önce karar verip, gidicem diyin, bitsin gitsin :)
Yanlış oldu galiba.Benim iki çocuk var.Ben sizin o derece endişelerinize gerçekten mi demiştim.Bu forumda gördüm bende ne kadar yaygın bu durum toplumda.

Back