- 16 Ekim 2021
- 81
- 19
- 18
- 28
- Konu Sahibi DarkPurple58
-
Bende çektim bu sorunu 2 sene hemde asla parmak egzersizi yapamıyorum ankarada Dr. Didem kurbanın kıliğinde tedavi oldum ve 3 günde bitti çok şükür Rabbim keşke başta kabullenip tedavi olsaydım 2 senem heba olduMerhaba 1 senelik evliyim vajinismus için psikiyatriden cinsel terapi görüyorum 4.seanstayım ancak parmak egzersizlerini asla yapamıyorum psikolojik olarak çok kötü bir durumdayım sizler nerede tedavi oldunuz evde kendim yenemiyorum denedim yardımcı olurmusunuz lütfen
Canım yazabilirsin bu derdi 2 ay çektim çok ağladım ama üstüne gittim başardım emin ol geçiyor sadece bırakmaBanada yardım edebilirmisiniz
Nasıl basarıcam ki bendeCanım yazabilirsin bu derdi 2 ay çektim çok ağladım ama üstüne gittim başardım emin ol geçiyor sadece bırakma
Hemen dilatör set kayganlaştırıcı ve istersen uyuşturucu krem ya da sprey edinmelisin sonrasını sana yazarım ama nolur erteleme nolur psikolojin bozulmadan daha fazla yıpranmadan harekete geçNasıl basarıcam ki bende
Reglim bittikten sonra deneyecem aslında ama dilatörde aynı gibi diyorum hadi oda girmezse diyorum onuda yapamazsam diyorum krem uyusturmazsa diyorumHemen dilatör set kayganlaştırıcı ve istersen uyuşturucu krem ya da sprey edinmelisin sonrasını sana yazarım ama nolur erteleme nolur psikolojin bozulmadan daha fazla yıpranmadan harekete geç
Reglim bittikten sonra deneyecem aslında ama dilatörde aynı gibi diyorum hadi oda girmezse diyorum onuda yapamazsam diyorum krem uyusturmazsa diyorum
Krem sprey denedibizmiSen bunu düşünürken o kayıp gitmiş oluyor sadece dene :)
Vemcaine sprey ve anestol kremle denedim emla çok gereksiz pahalı almadım. Zaten krem yerine git sadece sprey al geçKrem sprey denedibizmi
Ne kadar ücret verdiniz?Bende çektim bu sorunu 2 sene hemde asla parmak egzersizi yapamıyorum ankarada Dr. Didem kurbanın kıliğinde tedavi oldum ve 3 günde bitti çok şükür Rabbim keşke başta kabullenip tedavi olsaydım 2 senem heba oldu
Sprey ise yarıyor mu? Zarar vermiyor demi vajinayaVemcaine sprey ve anestol kremle denedim emla çok gereksiz pahalı almadım. Zaten krem yerine git sadece sprey al geç
Bende yaramamıştı vemcaine sprey anestol kullanıyordumSprey ise yarıyor mu? Zarar vermiyor demi vajinaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?