Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

yasemin dizi izliyodur :KK9:
elabda akşamları girmiyor sevgmmm
sen napıosun???

cnm şuan için demiyorum bi baksana çoktandır girilmemiş ve onları sabah goruyorum ama başka topıclerde tabi elab diğer topıgımızde yaaa bende iyiyim eylul annelerine bakıyordum öyle gun boyu buralardaydı-m sen nasılsın

cnm şuan için demiyorum bi baksana çoktandır girilmemiş ve onları sabah goruyorum ama başka topıclerde tabi elab diğer topıgımızde yaaa bende iyiyim eylul annelerine bakıyordum öyle gun boyu buralardaydı-m sen nasılsın

belki işleri vardır yoğundur iş yerinde ondan da yazamamış olabilir yada vajili arkadaşlara yardım ediyordur ondan bakmamıştır buraya :KK16::KK16::KK16:
iyiyim canım bende ne olsun işte koşturmaca yoksam sende mi anne adayısın bakim:KK49:

sağol cnm darısı basına gözukuyo ya onda söyledim bak yazıyo bişey sorcam şu simgeleri nasıl kullanıyoz ben halen hiç denemedim malum çok eskilerden değilim öpucuk falan atıyo:))))

sağol cnm darısı basına gözukuyo ya onda söyledim bak yazıyo bişey sorcam şu simgeleri nasıl kullanıyoz ben halen hiç denemedim malum çok eskilerden değilim öpucuk falan atıyo:))))

yazı yazıyorsun ya hemen altına bakarsan orada sarı sarı ifadeler var onlardan istediğini tıklıyorsun yazına ekleniyorlar:KK34::KK34::KK34:

ayy cnm olmadı ben göremiyorumm yok yanı sarı marı

canım foruma cevap yazıyorsun yaa hemen onu yazarken sayfayı aşağı indir orada göreceksin ifadeleri zaten hareket ediyorlar , mesaj simgelerinin üzerinde

cnm seni sıktım biliyorum ama gerçekten konuya cvp yazarkan sadece msj simgeleri var onuda yaptım değil ayrıca senın dediğin gbi nsayfayı asaği çektım hıç o hareketler yok olsa gorurdum anlamadım bende niye yokkı

cnm yardımın için tşk ederim ama bende gerçekten yok msj simgelerinin uzerinde hiç bişey yok niyeki acaba

cnm seni sıktım biliyorum ama gerçekten konuya cvp yazarkan sadece msj simgeleri var onuda yaptım değil ayrıca senın dediğin gbi nsayfayı asaği çektım hıç o hareketler yok olsa gorurdum anlamadım bende niye yokkı

sevgi canım hesabını açtıktan sonra sağ üstte kullanıcı kontrol paneline gir ordan solda hesabım onun altında seçenekleri düzenle var oraya tıkla sonra sayfanın en sonuna gel mesaj editörü yazıyo onun yanında 3 seçenek var ordan standart editör-toolbar onu seç değişiklikleri kaydet olcaktır :KK34:

arkadaşlar size bişey sorcamm benim adetim 1 gün geciktii.ve asla gecikmez ilk defa gecikti ama bu sabah tuvalet kağıdında çok az kan gördümm (afedersiniz)ama akşam oldu hala adet olmadım hamileyim desemm kan gelmezdi neden öyle olmuştur sizceee

canım eğer bebek varsa yerleşm kanaması olabilir... bi test yaptır istersen özellikle kan testi... Allah hakkında hayırlısını versin

hopeforcum tebrikler canım.sınavın güzel geçmiş.başarılarının devamını dilerim.:KK9::KK9::KK9::KK9:

çok sağol minacım çok şükür çok teşekkür ederim

sevgi canım hesabını açtıktan sonra sağ üstte kullanıcı kontrol paneline gir ordan solda hesabım onun altında seçenekleri düzenle var oraya tıkla sonra sayfanın en sonuna gel mesaj editörü yazıyo onun yanında 3 seçenek var ordan standart editör-toolbar onu seç değişiklikleri kaydet olcaktır :KK34:

cnm çok tşk edrim ilgin için

mrb kızlar buraya hanı ara ara yazıyorum ya kızlar başka topıclerde sakın yanlış anlamayın kızmayın gerçekten sizleri görmek için yazıyorum yoksa hıç bir art niyrtim yok hepınızı çok öpuyorum

vnm tam yazını okudum cvp vercektım deniycem diye kız bide ne göreyım dun msj atmıştım editore olmuyo diye baktım ben hıç bişey yapmadan simgeler gelmiş bende yoktu ve şimdi var sizlerden goruyodum bende niye yok diye sagolsun yapmışlar şaştım ama tekrar tşk:KK16:

canım eğer bebek varsa yerleşm kanaması olabilir... bi test yaptır istersen özellikle kan testi... Allah hakkında hayırlısını versin

canım bugün hala adet olmadımm .iyice inandırdım kendimi ama eşim bikaç gün daha bekliyelim diyoo.ben ilçede çalışıyorum.küçük bir yer herkes birbirini tanıyor.negatif çıkarsa çokk üzülürümm ama çokk da heyecanlanıyorumm

X