- 28 Aralık 2017
- 72
- 37
- 18
Merhaba canım vajinismusu dün yendimMerhaba , vajinismusu yenenler lütfen yardımcı olsun . Nasıl yendiniz ? Ne tür uygulamalar yaptınjz ? Doktorla yenen var ise hangi doktor ? Lütfen bilgi verin
Merhaba öncelikle. Ben daha bugün yendim çok şükür . İnanın ben yaptiysam herkes başarabilir. Burada okuduklarimla yendim. Doktora gitmedim . Önce emla krem doktor eldivenleri ultrason jeli aldım. Emlayi sürdükten sonra biraz bekledim. Ardından eldiveni geçirip tek parmak çalıştım sonra iki parmak sonra evde hazırladığım iki boy aparatla 5 günde hallettim. İnşallah sizde halledersiniz inanın korkulacak hiç birşey yokmusMerhaba , vajinismusu yenenler lütfen yardımcı olsun . Nasıl yendiniz ? Ne tür uygulamalar yaptınjz ? Doktorla yenen var ise hangi doktor ? Lütfen bilgi verin
Merhaba öncelikle. Ben daha bugün yendim çok şükür . İnanın ben yaptiysam herkes başarabilir. Burada okuduklarimla yendim. Doktora gitmedim . Önce emla krem doktor eldivenleri ultrason jeli aldım. Emlayi sürdükten sonra biraz bekledim. Ardından eldiveni geçirip tek parmak çalıştım sonra iki parmak sonra evde hazırladığım iki boy aparatla 5 günde hallettim. İnşallah sizde halledersiniz inanın korkulacak hiç birşey yokmus
Yanma oldugunda bekledim yavas yavaş ilerlettim.kegel yaptım. Buradaki arkadaşların dediği gibi fon müzikleri açtım yanmayı unutmaya çalıştım. Unuttum da 2.gun biraz oldu 3.gun hiç olmadi.Yanma hissi icin ne yaptiniz peki? Onu asamiyorum bi türlü cok kötü oluyor
Yanma oldugunda bekledim yavas yavaş ilerlettim.kegel yaptım. Buradaki arkadaşların dediği gibi fon müzikleri açtım yanmayı unutmaya çalıştım. Unuttum da 2.gun biraz oldu 3.gun hiç olmadi.
Cok tsk ederim cvp icin. Bende cok agir bi yanma.hissi dayanamiyorum yoksa ben dede cesaretlenip itmeye devam edicem ama yapamiyorumsizde de öyleydi?Kegel egzersizi tam olarak nasildi, tam bisey itmeye calisirken mi yaptiniz? Yani icinizdeyken
[/QUOT tam iterken nefes hareketi yapıyordum burundan nefes alıp karnı sisiriyorsunuz verirken de ikinir gibi .birde gün içinde küçük tuvaleti yaparken tutup bırakıyordum . Tuvaletiniz olmasa bile sanki yapıp birakiyormus gibi de yapabilirsiniz. Yanma illaki oluyor biraz sabır gerekiyor sadece sakin bırakmayın .
ben de 6 yıllık evliyim fakat hala vajinismus problemi yaşıyorumMerhaba , vajinismusu yenenler lütfen yardımcı olsun . Nasıl yendiniz ? Ne tür uygulamalar yaptınjz ? Doktorla yenen var ise hangi doktor ? Lütfen bilgi verin
Herhnagi bir doktora gittin mi canımben de 6 yıllık evliyim fakat hala vajinismus problemi yaşıyorum
ben de hala yenemedimMerhaba canim ben vajinismusu 1 ay icinde 4 seansta yendim.. 2 senelik evliyiz sadece 1 senedir esimle iliskiye giriyorum. Cok zor 1 sene yasadım ne oldugunu bilmeden.. hocalara gittik doktorlara gittik meger vajinismus olmusum.. bursada cigdem tezcan diye bir doktor var.. allah binlercekez razi olsunn onun sayesinde yendim 4 bin tl gibi de bir ucreti vardi
gittim doktorlara falan ama egzersiz ev ödevi falan bunalttı beni iyice.Herhnagi bir doktora gittin mi canım
Ben Erzurum'da Psikolog Miraç Sağlam Hanım ile çalıştım. Bana sorarsanız netten bir araştırın arayıp sorun bilgi alın. Gerçekten zaman kaybetmeye hiç değmez. Ne ücreti ne stresi. Bulunduğunuz ilde yapan psikologlar vardır belki nette yazın en azından Miraç Hanım'ı bir araştırın ne kadar haklı olduğumu göreceksinizhipnozu nasıl yaptınız peki yardımcı olur musunuz :)
Öncelikle kesinlikle tvde görüldüğü gibi bir şey değil. Bir gün içinde aralıklı dört seans. Birincide kas gevşetici içmiş gibi oluyorsunuz. Vücudunuz rahatlıyor. Ikincide kendi parmağınız ile egzersiz yapabilecek seviyeye geliyorsunuz. Üçüncüde eşinizin parmağı ile. Bu seanslar bitince egzersizi yapmanız için doktor hanım sizi yalnız bırakıyor Siz yapınca arıyorsunuz ve bir sonrakine geçiyor. Sonuncu seans gerçek birliktelik için ve o da akşama çözülmüş oluyor Allah'ın izniyle. Diyelim ki siz zaten ikinci seansı yapabiliyorsunuz, o zaman üçüncü seans ile başlıyor ve fiyat azalıyor haliyle. Ben ilk seansla başladım hepsi de çok şükür başarılı geçtiNasıl hipnoz oldunuz süreçleri anlatabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?