- 24 Aralık 2014
- 5.119
- 6.895
- 398
- Konu Sahibi Baykusgillerden
-
İyileşmiş bir hastası olarak Reyyan hanımı da tavsiye edebilirim size.Merhaba çiş hissini yaşamak bile güzel olsa gerek ben 5 yıldır bu dertle uğraşıyorum keşke ilişki yaşayabilsek de eşimle bende bu histen şikayet edecek konuma gelebilsem. Ben Op. Dr. Ümmügülsüm Soytürk'ün adını duydum çok araştırdım videolarını izledim, sanırım korkuyorum ama Ümmügülsüm hanım naif birine benziyor, başarı hikayelerinde de vajinismus'u yenenler ondan oldukça memnun görünüyor. Cesaret edip Ümmügülsüm Soytürk'e gitmek istiyorum. Diğer doktorları da izledim ancak nedense içim ona gitmek istiyor. Biraz fiyat da araştırdım en makul olanı o görünüyor. Dualarınızı eksik etmeyin. Yakın zamanda onunla bir başarı hikayesi de ben paylaşmak istiyorum. Başardığımda sevincimi sizinle paylaşmak istiyorum.
Benim ayaklarım titriyor ilişki sonrası araştırdım orgazmdanmmış öyle ni ki çünkü orgazm olup olmadığımı anlamıyorum henüzCis varmis hissinin devami orgazm zaten. O noktada bolmeyin
Ya biz neden böyleyiz :))) bende bi halt yiyorum ama Allah’a emanet resmen :) girsin de ben olduğu nasıl olduğu önemli değil dercesineBenim ayaklarım titriyor ilişki sonrası araştırdım orgazmdanmmış öyle ni ki çünkü orgazm olup olmadığımı anlamıyorum henüz
Canım İnan ben yaptıysam herkes yapar biliyorum çok zor bi durum kimseye anlatamaz kimseyle paylasamazsın herkes söylüyor Emin’im ama kafada bitiyor diyorlar ya gerçekten öyleymiş allah yardımcın olsun dua edeceğin sanaMerhaba çiş hissini yaşamak bile güzel olsa gerek ben 5 yıldır bu dertle uğraşıyorum keşke ilişki yaşayabilsek de eşimle bende bu histen şikayet edecek konuma gelebilsem. Ben Op. Dr. Ümmügülsüm Soytürk'ün adını duydum çok araştırdım videolarını izledim, sanırım korkuyorum ama Ümmügülsüm hanım naif birine benziyor, başarı hikayelerinde de vajinismus'u yenenler ondan oldukça memnun görünüyor. Cesaret edip Ümmügülsüm Soytürk'e gitmek istiyorum. Diğer doktorları da izledim ancak nedense içim ona gitmek istiyor. Biraz fiyat da araştırdım en makul olanı o görünüyor. Dualarınızı eksik etmeyin. Yakın zamanda onunla bir başarı hikayesi de ben paylaşmak istiyorum. Başardığımda sevincimi sizinle paylaşmak istiyorum.
BEn yaşıyorum kuşum şakın bozma moralini devam edin bende keyif almadan yapıyorum aramızda kalsınMerhaba arkadaşlar. 2 gün önce başardık. Birleşme oldu. Ben üstteyken oldu, sonra ben alta geçtim o şekilde de denedik, oldu. Ama hala girişte yanma ve acı oluyor ve eşim üstte gelip giderken de biraz acı oluyor.dayanilamayacak bir şey değil ama benim acı çektiğimi düşündüğü için eşim de yeterince sert kalamıyor sanırım. Her seferinde yarıda kesiyoruz sevişmeyi, moralimiz bozuk bırakıyoruz. Sizde de böyle problemler oldu mu? Bunları da atlatabilir miyiz acaba yoksa bağımsız bir sorun mu? Vajinismusu çözdük derken başka problemler çıktı, ikimiz de keyif almıyoruz. Bu şekilde sorun yaşayan var mı?
BEn yaşıyorum kuşum şakın bozma moralini devam edin bende keyif almadan yapıyorum aramızda kalsınama giriyor ya eşim bunu gördü ya o bana yeter çünkü hiç girmiyor psikolojisinden kötü olamaz hiç birsey inşallah zamanla da o hissi aşarız çok tebrik ediyorum
Çok tebrik ediyorummerhaba arkadaslar.. bende vaginismus saniyordum kendimi. söyle ki acik konusayim madem kadinlar arasi platform :)
biz herzaman bacaklarim havada deniyorduk oda epey bi agiroyrdu iliskiden korkmus kasiliyordum.. ama hic bizaman benim bacaklarim yatakda uzanmis halde yapalim deniyelim diye dusunmedik oda ne akilsa kendiliginden o pozisyona geldik ve bi anda oldu agri fln hisetmedim.. anladim ki o pozisyon da yapamiyorum ama düz pozisyonda yapabiliyorum :) komik ama saglik olsun birayda cahillik mi desekk..
Ozgazm olamadığından tam anlamıyla alıştığın zaman bu süreç bitecek.1 ay sonra bıraktım ben.Merhaba kızlar vajinismus vajinismusu yeni yendim.. ancak ilişki sırasında afedersiniz çişim varmış gibi bi his var bu normal mi ?? Tuvalete gittiğimde çisimin olmadığını fark ediyorum ..birde anestol kremi ne zaman bırakalım ,
Canım bende görüşmeye gittim üç gün önce..hem fiyat makul hemde cok uysal geldi.ama o fiyat ay sonuna kadar geçerliymiş.ne yapcam bilmiyorum cok tedirginim..geç olmadan gitsek mi inan bilmiyorum yaaaaMerhaba çiş hissini yaşamak bile güzel olsa gerek ben 5 yıldır bu dertle uğraşıyorum keşke ilişki yaşayabilsek de eşimle bende bu histen şikayet edecek konuma gelebilsem. Ben Op. Dr. Ümmügülsüm Soytürk'ün adını duydum çok araştırdım videolarını izledim, sanırım korkuyorum ama Ümmügülsüm hanım naif birine benziyor, başarı hikayelerinde de vajinismus'u yenenler ondan oldukça memnun görünüyor. Cesaret edip Ümmügülsüm Soytürk'e gitmek istiyorum. Diğer doktorları da izledim ancak nedense içim ona gitmek istiyor. Biraz fiyat da araştırdım en makul olanı o görünüyor. Dualarınızı eksik etmeyin. Yakın zamanda onunla bir başarı hikayesi de ben paylaşmak istiyorum. Başardığımda sevincimi sizinle paylaşmak istiyorum.
birliktelik oncesi muhakkak tuvalete gidin mesane tamamen bos olsun.. esiniz dumduz degil biraz asagi dogru egimli girsin yani poponuza dogru bir aciyla.. vajin. sonrasi heyecanlaniyor olabilirsiniz hala tam rahat olamayabilirisniz.. stres gaz yaptirmis olabilir bagirsaklara.. birliktelik sonrasi da muhakkak tuvalete gitmek gerek. bir de alisacaksiniz vajin. sorunum yoktu ama tam anlamiyla birliktelik.. rahat olmak.. kolayca islanmak kolayca icine almak benim de yeni yeni oluyor iki sene sonunda felan.. kafa rahatligi cok etkili esiniz icinize girerken rahtlamaya calisin aci hissine degil zevke odaklanin zevk alicam deyin bir de o girerken siz ikinir gibi actirin kendinizi onun faydasi oluyor. bir de baslarken besmele cekin muhakkak seytani uzaklasin cima durumunda seytan cok ugrasirmis insanlarla inanir misiniz bilmem size kalmis zarari gelmezMerhaba kızlar vajinismus vajinismusu yeni yendim.. ancak ilişki sırasında afedersiniz çişim varmış gibi bi his var bu normal mi ?? Tuvalete gittiğimde çisimin olmadığını fark ediyorum ..birde anestol kremi ne zaman bırakalım ,
Merhaba çiş hissini yaşamak bile güzel olsa gerek ben 5 yıldır bu dertle uğraşıyorum keşke ilişki yaşayabilsek de eşimle bende bu histen şikayet edecek konuma gelebilsem. Ben Op. Dr. Ümmügülsüm Soytürk'ün adını duydum çok araştırdım videolarını izledim, sanırım korkuyorum ama Ümmügülsüm hanım naif birine benziyor, başarı hikayelerinde de vajinismus'u yenenler ondan oldukça memnun görünüyor. Cesaret edip Ümmügülsüm Soytürk'e gitmek istiyorum. Diğer doktorları da izledim ancak nedense içim ona gitmek istiyor. Biraz fiyat da araştırdım en makul olanı o görünüyor. Dualarınızı eksik etmeyin. Yakın zamanda onunla bir başarı hikayesi de ben paylaşmak istiyorum. Başardığımda sevincimi sizinle paylaşmak istiyorum.
Yaaa cook sevindim.peki nası gidiyor suan ya ben tedaviden cok korkuyorum.yanolmazsa diyorum o kadar para bosa gidecek.birde yanımda eşim olmayacak büyük ihtimalle.onun destegi olmadan tek basıma üstesinden gelebilir miyim bilmiyorum...birde oraya birley girme ihtimali beni kahrediyorBen ümmü gülsüm hanıma gidiyorum. 2 seans gittim. Şuan başarılı gidiyor. Araya adet dönemim girdiği için 1 haftadır deneme yapamadık, ama en son az da olsa ilişki başarabildim. 1 parmak 2 parmak 3 parmakta da hiç sorun yaşamıyorum. Sorularınız olursa çekinmeden sorabilirsiniz. Ama kesinlikle üzerine gidilmesi gereken bir sorunmuş ve bunuda bi uzman kontrolünde yapmak rahatlatıcı oluyor sonuçta bi durum biraz kaygı bozukluğu gibi bişey
Yaaa cook sevindim.peki nası gidiyor suan ya ben tedaviden cok korkuyorum.yanolmazsa diyorum o kadar para bosa gidecek.birde yanımda eşim olmayacak büyük ihtimalle.onun destegi olmadan tek basıma üstesinden gelebilir miyim bilmiyorum...birde oraya birley girme ihtimali beni kahrediyor
Ya ama eşimi tanıyorum bu olaydan cok utanıcak ya ters teperse diye korkuyorum... sonucta baska biriside olacak yanımızda bilemedim gerçekten bu arada 3. Seansa gittiniz mi..Eşinizin olması çok çok önemli. Çünkü ara sıra başbaşa konuşuyorlar ne konuştuklarını da söylemiyorlar :) bide eşimin yanında gülsüm hanım egzersiz yapıyor eşime de yaptırıyor. Yapamadığı yerleri söylüyor. Yani eşiniz olursa daha iyi olur bazı şeyleri ilk ağızdan duymuş olur. Buarada hipnoz yapmadı bana bilmiyorum :)
Ya ama eşimi tanıyorum bu olaydan cok utanıcak ya ters teperse diye korkuyorum... sonucta baska biriside olacak yanımızda bilemedim gerçekten bu arada 3. Seansa gittiniz mi..
Haber bekliyorum senden inşallah olur biran öncede bunca emek boşa gitmezAma yanınızdaki doktor, tamamen özel bilgilerini koruyacak profesyonel birisi. Hatta psikolojik olarak daha güvende hissediyorsunuz, yanlış bi durum can yakıcı bi durum olmayacak güvencesi oluyor. Bu arada 3. Seansa gidemedik araya regl haftam girdi. Regl bitince doktorumu aradım bikaç kez ilişki denemeye çalışın öyle gelin dedi :) 2 kere denedik yarıya kadar giriş sağlanıyor ama biraz zorlanıyorum yani panik oluyorum nefes kontrolunu sağlamakta zorlanıyorum. Tam anlamıyla ilişki denilemez. Birkaç kere daha deneyip 3. Seansa gideceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?