• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus sonrası ilişki

Merhaba kızlar vajinismus vajinismusu yeni yendim.. ancak ilişki sırasında afedersiniz çişim varmış gibi bi his var bu normal mi ?? Tuvalete gittiğimde çisimin olmadığını fark ediyorum .. 🤔🤔 birde anestol kremi ne zaman bırakalım ,
Merhaba anestol kremin etkisi var mı nasıl sürüyorsunuz. yanma yapmıyor mu

Ben ümmü gülsüm hanıma gidiyorum. 2 seans gittim. Şuan başarılı gidiyor. Araya adet dönemim girdiği için 1 haftadır deneme yapamadık, ama en son az da olsa ilişki başarabildim. 1 parmak 2 parmak 3 parmakta da hiç sorun yaşamıyorum. Sorularınız olursa çekinmeden sorabilirsiniz. Ama kesinlikle üzerine gidilmesi gereken bir sorunmuş ve bunuda bi uzman kontrolünde yapmak rahatlatıcı oluyor sonuçta bi durum biraz kaygı bozukluğu gibi bişey
Bana da yardımcı olur musunuz bende aynı sorunla yaşıyorum 😔

Hanımlar merhaba. cinsel yasamı yeni aktif olan biriyim. benim sorunum ilişki anında sıkışmış ve bıraksam o an işeyecek gibi hissetmem ve yarıda bırakmam. tuvalete gidiyorum hiç bir sey yok. işemek için 15 dakika beklediğim oldu. İlk ilişki sonrasında ki gunlerde de çişim varda yapamıyor gibi oldum. sistit sandım ilaç kullandım. 2. de daha normal oldu ama ağrılı gecti. sonrakinde ise hep yeniden o çiş durumunu yasıyorum. (zevk alamıyorum) Benim gibi bu durumu yasayan hanımlar varsa çook rica ediyorum bu durumdan nasıl kurtuldunuz. onceki yorumlarda anestol kremi okudum denemeyi dusunuyorum. bu arada bi dahakine de kayganlastırıcı kullanmaya karar verdik. devamı gelince sizlere nasıl gectiğini yazıcam. sevgiler

Merhaba aslında ilişki öncesi gidiyorum ama psikolojik midir anlamadım baskı hissediyorum tutamayacak gibi oluyorum ilişki sonra tekrat gittiğimde gelmiyor :) ögfff ne pis konu açtım kusura bakmayın valla aksam aksam
yaa bende aynıyım bana da yardımcı ol.

Hanımlar merhaba. cinsel yasamı yeni aktif olan biriyim. benim sorunum ilişki anında sıkışmış ve bıraksam o an işeyecek gibi hissetmem ve yarıda bırakmam. tuvalete gidiyorum hiç bir sey yok. işemek için 15 dakika beklediğim oldu. İlk ilişki sonrasında ki gunlerde de çişim varda yapamıyor gibi oldum. sistit sandım ilaç kullandım. 2. de daha normal oldu ama ağrılı gecti. sonrakinde ise hep yeniden o çiş durumunu yasıyorum. (zevk alamıyorum) Benim gibi bu durumu yasayan hanımlar varsa çook rica ediyorum bu durumdan nasıl kurtuldunuz. onceki yorumlarda anestol kremi okudum denemeyi dusunuyorum. bu arada bi dahakine de kayganlastırıcı kullanmaya karar verdik. devamı gelince sizlere nasıl gectiğini yazıcam. sevgiler
Selamlar öncelikle belirli seks pozisyonlarında çiş yapmaya ihtiyacınız var gibi hissedersiniz, bu son derece normal. Bu hisler genellikle kadınları cinsel boşalmaya götüren G noktasının uyarılmasından kaynaklanır. Boşalma idrar yolundan gelir, saydam renkli ve kokusuzdur. Bazen kadınlar orgazm olurken aynı anda çişlerini yapabilirler.Bazı kadınlar kahkaha atarken, hapşırırken ya da orgazm olurken biraz çiş kaçırabilirler. Bu özellikler doğum yaptıktan sonra kazanılır. Bu pelvik taban kasları dediğimiz kasların kuvvetsiz olmasından ya da çok gergin olmasından kaynaklanabilir.Ayrıca yaklaşan orgazm ve çiş dürtüsü arasında kafa karışması gayet kolaydır. Daha önce hiç idrarını tutamama sorunu yaşamamış kadınlar, yaklaşan orgazm sırasında çişleri varmış gibi hissediyorsa, bu vücudunun hassas kısımlarının beyine gönderdiği mesajları yanlış algılıyor olmasından kaynaklanabilir.Bunun çözümü pelvik taban kaslarını doğru şekilde kasıp gevşetmektir. Kegel egzersizi olarak bilinir ama popo kaslarınızı değil pelvik kaslarınızı kullanmalısınız . Pelvik kasları nasıl mi kasacağız? Örnek vermek gerekirse eşinizin penisi vajinanızda girdiğinde onu sıkacakmış gibi kaslarınızı yukarı içe doğru kasmalısınız. 10 sn kasıp 10 sn gevşeyin . Kasarken nefes verin gevşetirken nefes alın. Sonra aynı kasılmayı yani hamak şeklindeki pelvik taban kaslarınızı günlük yaşamda otururken bile o bölgeye odaklanıp nefes verirken kasın yukarı içe doğru poponuzu sıkmadan 10 sn kasın 10 sn gevşeyin. Bunu günde 300 kez yaparsanız bir ay sonra hem idrar kaçırma probleminden hem de bu sıkıntıdan kurtulabilirsiniz😉💚

Back