- 28 Ağustos 2019
- 97
- 62
- 38
- Konu Sahibi Baykusgillerden
-
1 ay sonra bırakabilirsin dedi ama sanki kremsiz olmayacak gibi geliyor.. yada hala o korkuyu tam atamadım ama buna şükür tabiki .. idrar torbası konusunda evet ya kadın olmak ne zormuş allahımAynı hissi ben de yaşıyorum hatta korkmuştum idrar torbamda sarkma falan mı var diye.Doktoruma sordum o his penisin g noktasına baskı yapmasından kaynaklanıyormuş.Kremler hakkında bir şey diyemiyorum doktorum 5.ilişkiden sonra azalta azalta bitirmemi istemişti öyle oldu doktorunuza danışmadınız mı ?
Oluyor gerçekten ben de inanamıyordum ama oluyor.İnsan bi korkuyor evet ben de yeni yendim 2 ay olmadı daha.İnsan o kötü günlerin etkisinden kolay çıkamıyor her seferinde oluyor ama ya olmazsa tedirginliğini ben de yaşıyorum1 ay sonra bırakabilirsin dedi ama sanki kremsiz olmayacak gibi geliyor.. yada hala o korkuyu tam atamadım ama buna şükür tabiki .. idrar torbası konusunda evet ya kadın olmak ne zormuş allahım
Sağol canım allah herkesin yardımcısı olsunOluyor gerçekten ben de inanamıyordum ama oluyor.İnsan bi korkuyor evet ben de yeni yendim 2 ay olmadı daha.İnsan o kötü günlerin etkisinden kolay çıkamıyor her seferinde oluyor ama ya olmazsa tedirginliğini ben de yaşıyorum
Peki ben kadar zaman sonra geçer sizce altıma yapacakmışım gibi aynıGeçiyor canım o his, daha yeni olduğun için normal.
Bide bunları kafana takma , tadını çıkar..
Kişiden kişiye değişir mi bilmiyorum ama benim çok fazla sürmedi. Berbat bir duygu çok iyi bilirim... İyice alışınca gecer.. kendini rahat bırak sadece. Artık oluyor çünkü..Peki ben kadar zaman sonra geçer sizce altıma yapacakmışım gibi aynıbir de 21 gün kuralı varmış duydunuz mu bir alışkanlığın kazanılması için 21 gün geçmesi gerekmiş
Çok teşekkür ederimKişiden kişiye değişir mi bilmiyorum ama benim çok fazla sürmedi. Berbat bir duygu çok iyi bilirim... İyice alışınca gecer.. kendini rahat bırak sadece. Artık oluyor çünkü..
Aynen canım..Çok teşekkür ederimbuna şükür ha oldu ha olacak derken tek derdimiz bu olsun sıkarım dişimi vajinismustan kötü olamaz
Ya ben hamileyim , ilişki falan hak getire.Bende vajinismus ve asırı korktugum süreden geçtim. Hala her ilişki öncesi olmayacak sanıyorum. Psikolojimiz bozuldubi süre yapmayınca unutuyorum gibi
Arada yap bence ben 9 aya kesin unuturdumYa ben hamileyim , ilişki falan hak getire.
Bazen zorla yani , o da ya yapamazsam diye korkumdan. .çok fena birşey Rabbim bir daha yasatmasin
Arada hemde coookkkk arada yapıyorumArada yap bence ben 9 aya kesin unuturdum
AHhahahahaa kızlar valla beni anlatıyorsunuz bende acaba olmayacak mı diye tereddütle gidiyorum yatağa sonra aaaaa çok kolaymış neden korkttum ki diyorum ertesi gün sil baştan yineBende vajinismus ve asırı korktugum süreden geçtim. Hala her ilişki öncesi olmayacak sanıyorum. Psikolojimiz bozuldubi süre yapmayınca unutuyorum gibi
Yaaaaa hayırlı olsun canım benim allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin , darısı da bize :)Ya ben hamileyim , ilişki falan hak getire.
Bazen zorla yani , o da ya yapamazsam diye korkumdan. .çok fena birşey Rabbim bir daha yasatmasin
Allah razı olsun.. ikinci bebeğim bu. Kızım vajinismusken oldu. Bu da yendikten sonra ..Yaaaaa hayırlı olsun canım benim allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin , darısı da bize :)
Merhaba aslında ilişki öncesi gidiyorum ama psikolojik midir anlamadım baskı hissediyorum tutamayacak gibi oluyorum ilişki sonra tekrat gittiğimde gelmiyor :) ögfff ne pis konu açtım kusura bakmayın valla aksam aksamİdrar hissi bende de oluyor ve o hisle ilişkiye devam edersem orgazm olamıyorum.
İlişkiden önce gidip mutlaka küçük abdestimi yapıyorum. Hem bedenen hem Psikolojik olarak idrarın artık bulunmadığı hissi rahat bir ilişki sağlıyor. Öneririm.
Yok ne kusuruMerhaba aslında ilişki öncesi gidiyorum ama psikolojik midir anlamadım baskı hissediyorum tutamayacak gibi oluyorum ilişki sonra tekrat gittiğimde gelmiyor :) ögfff ne pis konu açtım kusura bakmayın valla aksam aksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?