Vajinismus sonrası ilişki

Çok teşekkür ederim

Bende mi sorun var acaba ben ilk yendigim gün orgazm oldum sonrasında da oldum hep olmamam mi lazimdi acaba

Bende mi sorun var acaba ben ilk yendigim gün orgazm oldum sonrasında da oldum hep olmamam mi lazimdi acaba
Bünyeden bünyeye fark eder yavrum.
Bende vajinismus sorunu hiç yaşamadım ilk gece gayet kolay ilişki oldu. Ama 1 yıl orgazm olamadım. Vajina yapısı, penis boyu, kendini kasma durumu, Psikolojik etmenler kişiden kişiye farklılık gösterir.
Ben 1 yıla yakın ciddi manada acı hissettiğim için orgazm olamadım ki kayganlaştırıcı vs de kullandık. Sonradan işler yoluna girdi. Geç olsun güç olmasın

Evet ilk başlarda bendede olmuştu daha sonra geçiyor

Ben galiba onca senenin patlamasını yaşadım.. yogsaaam olmazdı..

Merhaba öncelikle çok sevindim sizin adınıza. Ben de vajinismusu yeni yendim dediğin gibi o çiş hissi bende de oluyordu ama şunu farkettim iliskiye girebilsekte hala hafifte olsa kendimi kasıyormuşum o his kastığım zaman oluyor. Iliski esnasinda biraz zaman geçip alışınca tamamen rahatlayınca o histen eser bile kalmıyor. Ben de normal mi diye düşünüyordum sizin gibi ama dedigim gibi oluyor

Teşekkür ederim rahatladım gerçekten dikkat edeceğim kasılmalara

Goreceksin tabi canjm
Merhaba çiş hissini yaşamak bile güzel olsa gerek ben 5 yıldır bu dertle uğraşıyorum keşke ilişki yaşayabilsek de eşimle bende bu histen şikayet edecek konuma gelebilsem. Ben Op. Dr. Ümmügülsüm Soytürk'ün adını duydum çok araştırdım videolarını izledim, sanırım korkuyorum ama Ümmügülsüm hanım naif birine benziyor, başarı hikayelerinde de vajinismus'u yenenler ondan oldukça memnun görünüyor. Cesaret edip Ümmügülsüm Soytürk'e gitmek istiyorum. Diğer doktorları da izledim ancak nedense içim ona gitmek istiyor. Biraz fiyat da araştırdım en makul olanı o görünüyor. Dualarınızı eksik etmeyin. Yakın zamanda onunla bir başarı hikayesi de ben paylaşmak istiyorum. Başardığımda sevincimi sizinle paylaşmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…