- 1 Nisan 2022
- 3
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi Serenitysss
Merhabalar iyi akşamlar hanımlar 4 ay sonra evlenegim fakat bir sürü saçma sapan kuruntularım takıntılarım var ve çevremde arkadaşım da olmadığı için sizinle paylaşmak istedim. Sürekli cinsel organımın şekilsiz olduğunu renginin kötü olduğunu düşünmüyorum ve oramın geniş olduğunu eşimle ilişkiye girdiğimde zzevk vermeyeceğini geniş birsey olduğunu düşünüyorum bakire olmadığımı düşünüyorum kimseyle cinsel ilişki yaşamadım ama sürekli böyle şeyler düşünüyorum ve cinsellik benim için korkunç geliyor yani canımın acıması anlamında değil fakat aşırı geriyor ve bacak arama dokunduğumda abi bı hareket yaptığımda bazen lavaboda oturduğumda oramın acidigini hissediyorum ağda yaparken bile dokununca ağrısı gibi hissediyorum normalde çok takıntılı kafamda kuran biriyim kimseye anlatamıyorum birine anlatmaya kalksam dalga geçer ve bunların kuruntu olduğunu da biliyorum fakat düşünmekten kendimi alikoyamıyorum fikirleriniz benim için önemli bir nebzede olsa içim rahat etsin istiyorum çünkü artık kendimden bile nefret ediyorum normal kızlar gibi olmadığımı düşünüyorum.