• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus olabilir miyim sizce

Serenitysss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
3
0
1
26
Merhabalar iyi akşamlar hanımlar 4 ay sonra evlenegim fakat bir sürü saçma sapan kuruntularım takıntılarım var ve çevremde arkadaşım da olmadığı için sizinle paylaşmak istedim. Sürekli cinsel organımın şekilsiz olduğunu renginin kötü olduğunu düşünmüyorum ve oramın geniş olduğunu eşimle ilişkiye girdiğimde zzevk vermeyeceğini geniş birsey olduğunu düşünüyorum bakire olmadığımı düşünüyorum kimseyle cinsel ilişki yaşamadım ama sürekli böyle şeyler düşünüyorum ve cinsellik benim için korkunç geliyor yani canımın acıması anlamında değil fakat aşırı geriyor ve bacak arama dokunduğumda abi bı hareket yaptığımda bazen lavaboda oturduğumda oramın acidigini hissediyorum ağda yaparken bile dokununca ağrısı gibi hissediyorum normalde çok takıntılı kafamda kuran biriyim kimseye anlatamıyorum birine anlatmaya kalksam dalga geçer ve bunların kuruntu olduğunu da biliyorum fakat düşünmekten kendimi alikoyamıyorum fikirleriniz benim için önemli bir nebzede olsa içim rahat etsin istiyorum çünkü artık kendimden bile nefret ediyorum normal kızlar gibi olmadığımı düşünüyorum.

Vajinusmusdan ziyade psikolojik sıkıntılarınız var gibi...
“Normal kızlar gibi olmadığımı düşünüyorum” dediğinizden bunu çıkardım.
Evlilik stresinden dolayıdır... kendinizi sürekli bu tür düşüncelere vermemeyi, aklınıza geldiği zaman ise nişanlınızı ne kadar sevdiğinizi, onunla gece uyuyup en güzel sabahlara uyanacağınızı hayal edin 😍
Takıntılar üstüne düşüldükçe eksilmez artar çünkü...

Vajinusmusdan ziyade psikolojik sıkıntılarınız var gibi...
“Normal kızlar gibi olmadığımı düşünüyorum” dediğinizden bunu çıkardım.
Evlilik stresinden dolayıdır... kendinizi sürekli bu tür düşüncelere vermemeyi, aklınıza geldiği zaman ise nişanlınızı ne kadar sevdiğinizi, onunla gece uyuyup en güzel sabahlara uyanacağınızı hayal edin 😍
Takıntılar üstüne düşüldükçe eksilmez artar çünkü...
Evet psikolojik sıkıntılarının olduğunu bende düşünüyorum anksiyete olabilir bunun için doktora gitmem gerekiyor nişanlım da biliyor gidelim diyor ama bilmiyorum kafam çorba kazanı gibi o kadar saçma şeyler düşünüyorum ki bazen bunları düşünmeyi bırakıyorum fakat bir mühlet sonra yine aynı

Evet psikolojik sıkıntılarının olduğunu bende düşünüyorum anksiyete olabilir bunun için doktora gitmem gerekiyor nişanlım da biliyor gidelim diyor ama bilmiyorum kafam çorba kazanı gibi o kadar saçma şeyler düşünüyorum ki bazen bunları düşünmeyi bırakıyorum fakat bir mühlet sonra yine aynı
Şimdiden sizi destekleyen ve gidelim diyen bi nişanlınız var ve siz hala bilmiyorum diyorsunuz.
Kesinlikle evlilikten önce gidip terapi almalısınız. Daha rahat bi kafayla düğün yapmak daha güzel olmaz mı sizce de 😉

Şimdiden sizi destekleyen ve gidelim diyen bi nişanlınız var ve siz hala bilmiyorum diyorsunuz.
Kesinlikle evlilikten önce gidip terapi almalısınız. Daha rahat bi kafayla düğün yapmak daha güzel olmaz mı sizce de 😉
Güzel olur fakat uzak mesafedeyiz ve yaşadığım yer küçük bend evlendikten sonra gitmeyi düşünüyorum nişanlım çok iyi biri bu konulardan da biraz bahsettim bana kızdı böyle saçma şeyleri taktığım için ama elimde değil düğünden sonra ilk işim bu olacak yorumlarınız için teşekkür ederim 😇

Güzel olur fakat uzak mesafedeyiz ve yaşadığım yer küçük bend evlendikten sonra gitmeyi düşünüyorum nişanlım çok iyi biri bu konulardan da biraz bahsettim bana kızdı böyle saçma şeyleri taktığım için ama elimde değil düğünden sonra ilk işim bu olacak yorumlarınız için teşekkür ederim 😇
Rica ederimmm😇
Sağlıklı mutlu günler 💃🏻

Masyürbasyon yapmayı dene. Eğer uygunsa da nişanlınla biraz yakınlaşın.

Back
X