• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik olmadan evlilik olur mu ?

Protokolde ne yazıyor görüşme zamanları İçin ,
Kızın nasıl karışladı boşanmayı
boşanmayla ilgili herhangi bir sorun yaşamadık ama şimdi yeniden evleniyor o biraz sorun oldu. çünkü babayla hiç baş başa vakit geçiremiyor sürekli evleneceği bayan ve oğlu da yanlarında hazırlık alışverişinde gezdiriyorlar kızımı. haliyle bu durumdan mutsuz kızım da...

protokolde 2 haftada bi hafta sonu yatılı, temmuzda 15 gün, ağustosta 10 gün yatılı, somestrde 1 hafta, ara tatillerin birinde komple şeklindeydi. hafta içi çalıştığı için hiç o kadar uzun kalmadı babasında ama hemen her hafta sonu babayla. arada özlediğinde eve geliyor görüyor vs

boşanmayla ilgili herhangi bir sorun yaşamadık ama şimdi yeniden evleniyor o biraz sorun oldu. çünkü babayla hiç baş başa vakit geçiremiyor sürekli evleneceği bayan ve oğlu da yanlarında hazırlık alışverişinde gezdiriyorlar kızımı. haliyle bu durumdan mutsuz kızım da...

protokolde 2 haftada bi hafta sonu yatılı, temmuzda 15 gün, ağustosta 10 gün yatılı, somestrde 1 hafta, ara tatillerin birinde komple şeklindeydi. hafta içi çalıştığı için hiç o kadar uzun kalmadı babasında ama hemen her hafta sonu babayla. arada özlediğinde eve geliyor görüyor vs
Ne kadar oldu siz boşanalı
İnşallah ilgisi ve sevgisi aynı şekilde devam eder babasının , şuan evlenme sürecinde ise biraz ihmal olabilir tabi

7 senedir tanışıyoruz önceleri arkadaşlıktı sadece ve kız arkadaşları olduğunu biliyorum. Önceden bir evlilik yaşamış ve önceki eşinde ileri derecede vajinismus varmış. Doktora falan gitmişler ama kız kabul etmek istememiş ve sinirsel olarak biraz sıkıntılıymış. Bu yüzden ayrılmışlar. Önceki eşi ile de liseden tanışmış ve 7-8 senelik bir ilişkileri varmış sonunda evlenmişler. Bildiklerim bu şekilde. Benim düşüncem pskilojik olarak bi sorunu olduğu ama bunu da çözmesi için uğraşması gerektiğini kendini psikologla falan görüşerek tedavi etmesi gerektiğini düşünüyorum. Ama çaba göstermeyişi artık bıktırdı beni.
Bunlar büyük bir yalan, kendisinin sorunu var veya cinsel yönelimi farklı ve eski eşinde sorun varmış gibi göstermiş.

Back
X