- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #253.781
Kizlar doggy denedik, o da olmadi. Olmama nedeni ne olabilir? O pozsiyonda dikkat edilmesi gereken neler var biliyo musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esim o pozisyonda itince cok rahatsiz oldum. Ben kendimi arkaya dogru ittirdim ama sanki penis kemik gibi bi seye dayaniyor hissi oldu. Ilerlemedi hicKizlar doggy denedik, o da olmadi. Olmama nedeni ne olabilir? O pozsiyonda dikkat edilmesi gereken neler var biliyo musunuz?
Doggy bence ilk deneme için seni zorlayabilir.şu şekilde belini aşağı doğru çekip kalçanı yüksek tutman lazımKizlar doggy denedik, o da olmadi. Olmama nedeni ne olabilir? O pozsiyonda dikkat edilmesi gereken neler var biliyo musunuz?
Tamam. Peki penis yere paralel mi olmali doggyde, yoksa biraz asagi dogru egimli mi olmali, attigim resimdekilerden hangisi dogru?Doggy bence ilk deneme için seni zorlayabilir.şu şekilde belini aşağı doğru çekip kalçanı yüksek tutman lazım
B şeklinde ama orda dediğim gibi senin başın belin aşağıda kalça yukarda olmalıTamam. Peki penis yere paralel mi olmali doggyde, yoksa biraz asagi dogru egimli mi olmali, attigim resimdekilerden hangisi dogru?
Evet basimi asagi kalcami yukari aldim. Belimi de ice aldim. Ama penisi A seklinde ittirmistik. Ondan mi olmadi acaba. Bi dahakine B seklinde ittirelim o halde Ben de senin dedigin gibi ilk ssfer icin bi daha boyle denemeylim dedim ama esim bunu denemekte israrci, olacagini dusunuyor nrdense bu pozsyonda. Hic ilerleyemedik bile ama umitli nedenseB şeklinde ama orda dediğim gibi senin başın belin aşağıda kalça yukarda olmalı
Yılmadan devamkeee canımmEvet basimi asagi kalcami yukari aldim. Belimi de ice aldim. Ama penisi A seklinde ittirmistik. Ondan mi olmadi acaba. Bi dahakine B seklinde ittirelim o halde Ben de senin dedigin gibi ilk ssfer icin bi daha boyle denemeylim dedim ama esim bunu denemekte israrci, olacagini dusunuyor nrdense bu pozsyonda. Hic ilerleyemedik bile ama umitli nedense
Evet büyük ihtimal o yüzdenİslanma olsa bile o endise korku hali bi anda kuruluk yapabiliyor canim
Evet spermlerin hızını artiriyomus ama kaliteli kalitesiz sperm ayiramadigi için sıkıntılı hamilelik de olabiliyormuş Allah korusun da. Siz yurt dışından sipariş etmediniz değil mi Türkiye'deki satıcıdan aldınız ?Preseed jeli kullandım normal kayganlaştırıcı gibi Spermlerin daha rahat yüzdüğü söyleniyor ama gebelik oluşmadı
Evet büyük ihtimal gördüğümüz o daha kötü günlerin etkisi var endişe korku devam ediyor umarım en kısa zamanda geçerCanm bnde gel gitde sıkıntı yaşıyorm hala bnmde bir ay falan oldu daha yeni geçer diye düşündm de buara ne zaman normalleşecek diye düşünüyorum valla. Jeli bnde henüz bırakmadm çünkü dediğin gibi kuruluk var. Bnce zevk almayı henüz öğrenemedk ya bu sıkıntılar ondan. Birde kasıyorz farketmeden tamamen bırakabilsek hiç sorun yok ama o da zaman alacaktır pes etmek yok daha kötü günler gördk
Canim zaten yenmissin inaniyorum ki yine olacak. O heyecan bende de oluyordu. Bir kere yendim bakalim ikincide nasil olucam heycani:) sonra araya zaman girince şimdi ne olacak heyecanı. Ben ilk zamanlar sırılsıklam terliyordum. Yasadigin duyguları kabullen normal gör bir gün gülerek anacağım deee☺ tinimini'ye katılıyorum bende ucunda ölüm yok ya cesaretiyle ilerleyebildim.Kızlar Güzel Kardeşlerim Size Birşey. Soracagımmmm. Tiniminimavihanim Çekiniyorum Kızma Bana Ben Evet Yendim Ama Eşimle İlişkiye Gireceğim Sırada Hemen titreme o korku hep geliyor neden benden gitmiyor bunlar eşime yavaş yavaş canimi yakma giriş sırasında korku sarıyor neredeyse yine itme basliyacam sonra kendimi motive ediyorum gevsetiyorum kaşlarımı ve kurtajdan sonra ilişkiye giremedim adet kanaması sürüyor 1aydır ilişki olmadı baklm inşallah sorunsuz geçer birden heyecan mi desem panik atak mi bilemiyorum ben bunu nasıl atacam
Bende hepimizin ortak özelliği bu gercekten kontrol etmeyi bırakıp teslim olunca oluyor.Ben de senin gibiydim hep kontrolcu hep planci ama kendini akişa biraktiginda sifir zorluk sifir his inan bana
Ay canım ben adına sevindim sonuçta yenmişsin artik yarim kalmamış tebrik ederim:)) evet oluyor bende iki ay olmadi yeneli bazen tamamen acısız bazen acılı oluyor hala. Bence tamamen kasmayı bıraktığımızda olmayacak.Arkadaşlar, ikinci eşli denememizde penis girdi ancak girerken yine yanma hissettim. Bu sefer daha uzun süre git-gel yaptık ve her git-gelde canım yandı. Hâlâ kendimi kastığım anlamına mı geliyor bu? Zamanla geçer mi? İlişki denemelerini hep daha rahat diye hayal etmiştim, biraz üzülüyorum açıkçası yanlış bir şey mi var bende diye.
Tebrik ederim boyle devam yendimmm yazmanı da bekliyoruuzzArkadaşlar ben bu akşam 4.aparatı çok rahat yaptım azcık girişte zorlandım sonra dediğiniz gibi boşluk, eskiye göre şimdi daha rahat yapıyorum 4. Aparatı, ve bugün pilatese başladım hoca kalça hareketleri falan yaptırdı belkide o yüzden de rahat yapmış olabilirim yarın akşam da yine aparatları deniycem bikaç gün böyle gitsin inşallah eşimlede başarabiliriz artık çocuk istiyoruz Allah herkese yardım etsin
Peki gerçekten zamanla bu acı/sizi/yanma azalıyor, geçiyor mu?Ay canım ben adına sevindim sonuçta yenmişsin artik yarim kalmamış tebrik ederim:)) evet oluyor bende iki ay olmadi yeneli bazen tamamen acısız bazen acılı oluyor hala. Bence tamamen kasmayı bıraktığımızda olmayacak.
Bende henüz azaldı sadece bir defasında hic acı hissetmedim ne güzelmiş dedim:) tamamen geçtiği baska olmadi ama benimde 2 ay olmadi henüz dediğim gibi. Bunun toplamda ikinci reglmla geçiyor su an. Ramazanda daha yorgunduk üstünde duramadık vs.Peki gerçekten zamanla bu acı/sizi/yanma azalıyor, geçiyor mu?
Ben yurtdışında yaşıyorum buradan almıştım canımEvet spermlerin hızını artiriyomus ama kaliteli kalitesiz sperm ayiramadigi için sıkıntılı hamilelik de olabiliyormuş Allah korusun da. Siz yurt dışından sipariş etmediniz değil mi Türkiye'deki satıcıdan aldınız ?
Bütün samimiyetimle söylüyorum hepsi geçiyorPeki gerçekten zamanla bu acı/sizi/yanma azalıyor, geçiyor mu?
Aynı süreçlerden geçen kişilerden bunları duymak beni çok rahatlatıyor çünkü hep dilatörler bitince çok rahat, acısız sızısız olacak diye bekliyordum. Olmayınca da acaba bir tek bende mi böyle oldu, nerede yanlış yapıyorum diye üzülmeye başladım.Bütün samimiyetimle söylüyorum hepsi geçiyor