- 26 Nisan 2022
- 2.915
- 3.760
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #253.741
Bazı doktorlar var ki çok anlayışsızlar çok yazık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eski deneme yapmamıştım ben bazı şeyler engel oldu ama bence yapılmali ilk iliskiler başlasa bile kontrolü karşıya vermek için eski deneme yapmada da fayda varSizi okuyunca gerçekten umutlandım ven de işaret parmağımı yapabiliyorum ama henüz eşli denmeye geçmedim:)
Yok kuzum öyle birşey olmazKizlar simdi garip bi sori sorcam:/ Biz bu aparatalarla yavas yavas oranin girisini genisletiyoruz ya, yani en kucuk boydan en buyuk boya dogru gidiyoruz. Acaba vajinamizi cok genisletiyo olabilir miyiz:/ Aklima takildi. Sonucta penis iceri girince sıkılan bi sey. Yani vajina onu sıkınca daraliyodur. Ama plastik sert aparatlar vajinanin icinde buzusmuyo. Insallah vajina genisletmiyodur bu aparatlar. Hic bu konuyla ilgili bi sey duydunuz mu?
Gittiğim kişi kadın doğum uzmaniydi,vajende bir problem var deyince gerçekten bir şey var sanmıştı,hızlı hızlı kulak çöpunu soktu ben şok.Burada bir anormallik yok diye kızmıştı onu boşa ugrastirmisim gibi,durumun vaji olduğunu anlayınca psikologa yönlendirdi fakat gitmedim.Bazı doktorlar var ki çok anlayışsızlar çok yazık
Sana olumsuz kafa karıştırıcı her şeyi yasaklıyorum böyle bir şey olmaz canımKizlar simdi garip bi sori sorcam:/ Biz bu aparatalarla yavas yavas oranin girisini genisletiyoruz ya, yani en kucuk boydan en buyuk boya dogru gidiyoruz. Acaba vajinamizi cok genisletiyo olabilir miyiz:/ Aklima takildi. Sonucta penis iceri girince sıkılan bi sey. Yani vajina onu sıkınca daraliyodur. Ama plastik sert aparatlar vajinanin icinde buzusmuyo. Insallah vajina genisletmiyodur bu aparatlar. Hic bu konuyla ilgili bi sey duydunuz mu?
Doktor bana en son cok buyuk aparatlar uyguladi. Bunlari herkese uygulamiyorum falan dedi. O yuzden acaba dedim:/Sana olumsuz kafa karıştırıcı her şeyi yasaklıyorum böyle bir şey olmaz canım
Ya oyle bisey olur mu dogum yapinca bile bi muddet sonra kocaman olan kanal daraliyor aparattan sonra tekrar daraliyor tabiki iliski esnasinda penetrasyon sayesinde gevseyip rahatliyo iliski bitince eski haline donuyoKizlar simdi garip bi sori sorcam:/ Biz bu aparatalarla yavas yavas oranin girisini genisletiyoruz ya, yani en kucuk boydan en buyuk boya dogru gidiyoruz. Acaba vajinamizi cok genisletiyo olabilir miyiz:/ Aklima takildi. Sonucta penis iceri girince sıkılan bi sey. Yani vajina onu sıkınca daraliyodur. Ama plastik sert aparatlar vajinanin icinde buzusmuyo. Insallah vajina genisletmiyodur bu aparatlar. Hic bu konuyla ilgili bi sey duydunuz mu?
Bence amac senin vajinanin kapasitesini gormendir yani vajinanin nasil esneyen bi organ oldugunu gormeni istemistirDoktor bana en son cok buyuk aparatlar uyguladi. Bunlari herkese uygulamiyorum falan dedi. O yuzden acaba dedim:/
Kuzum sana birşey soracağım sendemi vajinusmus hastasiydinYa oyle bisey olur mu dogum yapinca bile bi muddet sonra kocaman olan kanal daraliyor aparattan sonra tekrar daraliyor tabiki iliski esnasinda penetrasyon sayesinde gevseyip rahatliyo iliski bitince eski haline donuyo
Evet canim 1 yildan fazla oldu yeneliKuzum sana birşey soracağım sendemi vajinusmus hastasiydin
Biraz zaman geçmiş alismissinizdir baya artık çok rahat yapabiliyo musunuz jelsiz felan ?Evet canim 1 yildan fazla oldu yeneli
Siz yendinizmiBiraz zaman geçmiş alismissinizdir baya artık çok rahat yapabiliyo musunuz jelsiz felan ?
Şu an kendimi kassam yine zorlanirim tum kadinlar kendini kasarsa zorlanir eminim ama olayin ne oldugunu anladigimiz icin artik kasma falan olmadigindan iliski de rahat oluyo tabi psikolojik olarak her zaman iliski modunda olmayabiliyorsun islanma sorunun olunca yine ek biseyler kullanmak gerekiyoBiraz zaman geçmiş alismissinizdir baya artık çok rahat yapabiliyo musunuz jelsiz felan ?
Bence bu kadar derin düşüncelere dalmayın bu hastalığın temel nedeni çok düşünmek ve kaygılı olmak bana göre. Siz düşünceleri arttırdıkça daha zor olur sizin için.. Vajina kendini yenileyebilen mükemmel bir organ hep böyle olumlu şeyleri düşünelimKizlar simdi garip bi sori sorcam:/ Biz bu aparatalarla yavas yavas oranin girisini genisletiyoruz ya, yani en kucuk boydan en buyuk boya dogru gidiyoruz. Acaba vajinamizi cok genisletiyo olabilir miyiz:/ Aklima takildi. Sonucta penis iceri girince sıkılan bi sey. Yani vajina onu sıkınca daraliyodur. Ama plastik sert aparatlar vajinanin icinde buzusmuyo. Insallah vajina genisletmiyodur bu aparatlar. Hic bu konuyla ilgili bi sey duydunuz mu?
Evet 1 ay oldu ama kayganlastirici yağ vs olmadan olmuyo pek. azıcık yağla bile çok rahat yapabiliyorum ama git gelde zorlanıyorum kasıyorum. Bu da mı kegelle geçerSiz yendinizmi
Bende kuruluk var dün daha iyi anladım çünkü azıcık yağ sürdüm sadece giriş kısmına çok rahat alabildim ama git gelde yine sıkıntı yaşıyorum kasıyorum, bu geçmedi.Şu an kendimi kassam yine zorlanirim tum kadinlar kendini kasarsa zorlanir eminim ama olayin ne oldugunu anladigimiz icin artik kasma falan olmadigindan iliski de rahat oluyo tabi psikolojik olarak her zaman iliski modunda olmayabiliyorsun islanma sorunun olunca yine ek biseyler kullanmak gerekiyo
Hala endişe duyuyorsan belki on sevismede kendini birakamiyorsundur bu da kuruluga sebep olur git gel de ne kadar kendini gevsetir ve rahat birakirsan o kadar rahat bi iliski yasarsin kuzumBende kuruluk var dün daha iyi anladım çünkü azıcık yağ sürdüm sadece giriş kısmına çok rahat alabildim ama git gelde yine sıkıntı yaşıyorum kasıyorum, bu geçmedi.