• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Biraz zaman geçmiş alismissinizdir baya artık çok rahat yapabiliyo musunuz jelsiz felan ?
Şu an kendimi kassam yine zorlanirim tum kadinlar kendini kasarsa zorlanir eminim ama olayin ne oldugunu anladigimiz icin artik kasma falan olmadigindan iliski de rahat oluyo tabi psikolojik olarak her zaman iliski modunda olmayabiliyorsun islanma sorunun olunca yine ek biseyler kullanmak gerekiyo

Kizlar simdi garip bi sori sorcam:/ Biz bu aparatalarla yavas yavas oranin girisini genisletiyoruz ya, yani en kucuk boydan en buyuk boya dogru gidiyoruz. Acaba vajinamizi cok genisletiyo olabilir miyiz:/ Aklima takildi. Sonucta penis iceri girince sıkılan bi sey. Yani vajina onu sıkınca daraliyodur. Ama plastik sert aparatlar vajinanin icinde buzusmuyo. Insallah vajina genisletmiyodur bu aparatlar. Hic bu konuyla ilgili bi sey duydunuz mu?
Bence bu kadar derin düşüncelere dalmayın bu hastalığın temel nedeni çok düşünmek ve kaygılı olmak bana göre. Siz düşünceleri arttırdıkça daha zor olur sizin için.. Vajina kendini yenileyebilen mükemmel bir organ hep böyle olumlu şeyleri düşünelim

Şu an kendimi kassam yine zorlanirim tum kadinlar kendini kasarsa zorlanir eminim ama olayin ne oldugunu anladigimiz icin artik kasma falan olmadigindan iliski de rahat oluyo tabi psikolojik olarak her zaman iliski modunda olmayabiliyorsun islanma sorunun olunca yine ek biseyler kullanmak gerekiyo
Bende kuruluk var dün daha iyi anladım çünkü azıcık yağ sürdüm sadece giriş kısmına çok rahat alabildim ama git gelde yine sıkıntı yaşıyorum kasıyorum, bu geçmedi.

Bende kuruluk var dün daha iyi anladım çünkü azıcık yağ sürdüm sadece giriş kısmına çok rahat alabildim ama git gelde yine sıkıntı yaşıyorum kasıyorum, bu geçmedi.
Hala endişe duyuyorsan belki on sevismede kendini birakamiyorsundur bu da kuruluga sebep olur git gel de ne kadar kendini gevsetir ve rahat birakirsan o kadar rahat bi iliski yasarsin kuzum

Hala endişe duyuyorsan belki on sevismede kendini birakamiyorsundur bu da kuruluga sebep olur git gel de ne kadar kendini gevsetir ve rahat birakirsan o kadar rahat bi iliski yasarsin kuzum
Aslında ön sevisme kısmında çok rahatım ama birleşme kısmında endişeli oluyorum biraz evet kasıyorum.. inşallah öğrenirim kendimi birakabilmeyi tamamen

Kızlar ben lazım olur belki diye jetex jel almıştım uyuşturucu olarak ama bu yeterli olur mu acaba? Eşlide denemeye karar verdim. Yoksa vemcaine mi almalıyım?

Arkadaşlar bir de aranızda preseed ya da conceive kullanan var mı? Eğer varsa etkisi nasıl oldu ?
Preseed jeli kullandım normal kayganlaştırıcı gibi Spermlerin daha rahat yüzdüğü söyleniyor ama gebelik oluşmadı🥲

Kızlar ben lazım olur belki diye jetex jel almıştım uyuşturucu olarak ama bu yeterli olur mu acaba? Eşlide denemeye karar verdim. Yoksa vemcaine mi almalıyım?
O nasıl bilmiyorum ama uyuşturucu etkisi varsa hemen hemen hepsi aynıdır deneyebilirsin aparatlarını tamamladıysan mutlaka o söylediğimiz eşli deneme notlarınıda oku mutlaka 😘

O nasıl bilmiyorum ama uyuşturucu etkisi varsa hemen hemen hepsi aynıdır deneyebilirsin aparatlarını tamamladıysan mutlaka o söylediğimiz eşli deneme notlarınıda oku mutlaka 😘
Emla yoktu eczacı da bu ona muadil demişti krem şeklinde ama çok küçük hemen bitecek bir şey :) Sprey daha mı kolay ve kullanışlı olur acaba diye düşündüm. Aparatlarda hiç sıkıntı yaşamıyorum. Eşli deneme notlarını okudum çok defa ama girişte biraz zorlandım bir de uyuşturarak deneyeyim dedim. O zaman elimdeki kremi deneyeyim şimdilik. Teşekkür ederim 🌺😌

Emla yoktu eczacı da bu ona muadil demişti krem şeklinde ama çok küçük hemen bitecek bir şey :) Sprey daha mı kolay ve kullanışlı olur acaba diye düşündüm. Aparatlarda hiç sıkıntı yaşamıyorum. Eşli deneme notlarını okudum çok defa ama girişte biraz zorlandım bir de uyuşturarak deneyeyim dedim. O zaman elimdeki kremi deneyeyim şimdilik. Teşekkür ederim 🌺😌
Aynen kuzum kremle dene olacak gör bak buradan yazacaksın sonra 😘 sadece eşine izin ver kasıldığın anda ben rahatım kendimi kasmıyorum gibi telkin et

Gene ben :( Besinci aparatta naparsam yapayim ilerleyemiyorum, ilk alisimda yarisina kadar alabilmistim ama artik canim acimaya basladi bir de daha giriste takiliyor nefes alip verme egzersizlerini yapsam da ise yaramiyor :(

Back