- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #167.881
Ravza tebrik ederim sen kutek kulak çubuğuyla başlamıştın dimi bende şu an o aşamadayım. Bize tek tek anlatırmasın nasıl yendiğini
ve hangi pozisyonda fln yaptığını. 2 kulak çubuğu yapabiliyorum ben cesaret geldi şu an.
tabi anlatırımmm canım 3 yada 4 kulak çöpüyle başladım onu bi kere yaptım zaten canım ve çok kolay yapmıştım o yüzden bi daha yapmadım peçeteyle sardım kat kat sonra streçleyip eldiven geçirdim bebeyağı sürdüm çok kolay olunca aparatı büyülttüm sonra penis boyunda aparatla çalıştım ama hergün yapmadım o beni biraz zorladı ama yılmadım elimle yaptım önce ve sonra aparatı yaptım ayakta yapmıştım ilk başta öyle cesaret gelmişti ama atarak daha kolay oluyo yavaş yavaş kendi etrafında döndürerek derin derin nefes alarak o aparatı soktum içeri ondan sonra cesaret geldi bana iyice yatarak yaptım işte eşim burda olmadığı için eş denemesi de yapamıyordum hcuma günü eşimin yanına gittim ve bitirdim bu işi :) cesaret gelsin zaten yapacağına inanmazsan başaramazsın canım önce inanmak lazım ben giderken bu iş bitecek diye gittim ve çok kararlıydım