- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #167.921
öncelikle merhaba canım bende 6 senelik evliyimm bu siteyi bir qy önce buldum buldugummda bütün ümitlerimiz yerlebirdi buradaki arkadaslarinegzersizleriini okudukça hayret ediyordum benim için bitti hayatta ben bunları yapamam demiştim eşim zorladı bi ayna al ve dediklerini yap bak ne güzel yardım ediyorlar diye ve aynayı aldım ve hafif hqfif ikindim bu arada cesaret gelirse diye elime eldivende giyindim ikinirken birde ne goreyim meger benimde farkım yokmus bendede varmış delik bi cesaret şoku verdim parmagimi ve bitti bu iş dedim gün günü ilerlettim canım bu arada bir ay gözünü korkutmasın ben 9 gün regli oldum gelen giden bitmedi toplasan bir hafta çalıştım isteseniz bi gün bile surmez şu anda penisi boyutuna geçmeye ccalisiyorum ve sonrada eş denemesi ve mutlu son sana tavsiyem budakileri iyi dinle ve her yorumu oku ınan hepsi bilgi canım merak ettiğin birşey varsa yardım etmek isterim
Selam arkadasim
yazdigin seyler cok motive edici sagol. Es birlesmesinde ne asamadasin peki? Ben bu foruma hergün girmeye calisicam, yazilanlar cok yardim ediyo, ve bu konuyu daha fazla ertelemememi sagliyo. Su an hic bi denemem olmadi ama, eskisi gibi ümitsiz degilim