- 1 Eylül 2009
- 145
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.961
nesli canımm bendede garip bir sorun var p... oluyo ama yarısı tam olmuyoo yanii,acıdığı için kasıyorumm.nasıl yenecemm bilmemm
canımm sağoll bunu deneyeyimm bi bakalımm.bide bi sorum daha varr.yarım olduğunda bile hamile kalma ihtimali var mı?*biliyomusunn
albenim canımm napıyosunn şu iilleti senin yendiğini sanıyodumm??nasıll gidiyoo
Albenim bişey sorucam parmağını soktuğunda hemen çıkarmıyosun dimi
sorması ayıp 3 marmağını nasıl soktun yaaa ben tek parmağımı zor sokuyorum 3 parmaktan sonra ne mumu yaa direkt p...s denemek lazım coşmuşun sen kaydirigubbakcemile3
canımm sağoll bunu deneyeyimm bi bakalımm.bide bi sorum daha varr.yarım olduğunda bile hamile kalma ihtimali var mı?*biliyomusunn
gleit gelen vajinaya mı sıkılıyo :1shok: yahu ben bunu pipiye sürüyorum da adam bana hiç zevk almiyorum diyip duruyo ondan mıymışşşe peki o tüpün hepsi denemeden hemen önce mi sevişme başlamadan mi sıkılıcak. E akar gider o ya anlamadim kizlar
arkadaşlar gilet geleni bende kullnadım gerçekten çok iyi vajinanın içine doğru sıkın kocanızasa ilk denmelerde kondom alın kayganlaştırıcılı kondomlar böylece acı iyice hafifliyo ben artık uyuşturmadan sadece gilet geleni kullanıyorum ve inanın hiç acım yok rahatım yani şimdi tek istediğim anne olabilmek sizd eyapıcaksınız acısı yokki yapıncada şaırcaksınız gnlerimi boşa harcamışım diye birazdaha gayret
canım ne güzel yaa 2 parmak çok rahat demekk tebrik ederimm ..benim tek parmak bile rahat değil artık mafoldumben inşallah başaracaksın bitanem penis içerdeykende nefes al agızdan verr yapacaksın budii darısı başımıza opuyorumnanaktan