- 24 Eylül 2009
- 2.275
- 1
- 42
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #19.941
canım yapabılrıısn ...egzersız yapman gerek ve acı olayının olmaması ııcn emlayı kullan derım ok ıs eyarıyor ben 4 ekz falan emlayla yaptım alısınca bıraktım ..oyle pes etme parmak egzersızı yap sonra emlayı sur ve pe... Dnemesı yap...basarıcaksınherkese tünaydın...
Ben yapamıyorum. Akşam yine denedik. Ucunu aldım ama ilerleyemedim. Aglama krizi başladı yine dayanılmaz bir agrı hissettim. Olmuyor ilerleyemiyorum. çok kötü oldum ve hala kendime gelemedim. Ben beceremeyeceğim.
tamam o zman sımdı kolları sııvyosun ve hemen parmak egzersızıne baslıyosun ..emla kremıde al ılk egzersızını br yap ...sonra eml akremı sur ve pe.. Denmesı yap...zaten sadece ara vermıısn sımıd cesraetını topl ve ben bu ısı bsarıcam de...baharcım evet azda olsa alabılıyorum p... Ama basaramadım sonra bıraktım 3 aydırda pes ettım bı falıyet yok bılmıyorum pek ıyı degılım aslında mafoldumben son care emla almaya karar verdım ısallah olur 3 ay oncede cok ugrastım sabrettım sonunda pes ettım bakalım son care emla dua edın kızlar
Herkese tünaydın...
Ben yapamıyorum. Akşam yine denedik. Ucunu aldım ama ilerleyemedim. Aglama krizi başladı yine dayanılmaz bir agrı hissettim. Olmuyor ilerleyemiyorum. Çok kötü oldum ve hala kendime gelemedim. Ben beceremeyeceğim.
Canım kızlık zarını bizim görmemiz çok zor onu ancak doktor anlayabilir.birgün birisi yazmıştı tam hatırlayamıyorum o et parçasını hamura benzetmişti yuvarlak bir hamur düşün baktığında arka tarafına geçemeyeceğini sanırsın ama parmağını ortasına ittirirsen ileri doğru rahatça gider.Birde yabancı filmlerde kovboyların kapıları varya itince ileri giderek açılan kapılar onun gibi yanikaydirigubbakcemile3 ilerisi çok geniş merak etme sen derin nefes al ve ıkınarak ittir parmağını göreceksin nasıl ilerliyor...
arkadaslar durexin kayganlastirici spreyini kullanan oldumu isie yariyor mu?
arkadaşlar bu parmak egzersizinde parmağımıza herhangi bişi takıomuyuz?eldiven,prezervetif vs... bide hangi jel i alayım?ne öneriosunuz...uffff şu mens im bitsede başlasam bir an önce egzersize,inşll yapabilirimm(((
1 buçuk sene oldu, eşimle doğru düzgün bir birlikteliğim olmadı.o kadar sinirim bozuluyor ki... filmlerde,dizilerde kadınların büyük bir istekle yaptıkları bir şey halbuki,ben neden hissedemiyorum o zevki?
en güzel yaşlarımdayım,evliligimin ilk seneleri...her şey güllük gülistanlık olmalıyken...
isyan etmemek için kendimi zor tutuyorum.hayatımda her şey bir mücadele oldu benim için.evlenmeden önce aile hayatım,psikolojik ve bedensel rahatsızlıklarım...şu an hala depresyondayım.senelerdir kurtulamadım.evlenince oysa her şey güzel olur,yalnızlıgım,sıkıntılarım biter diye düşünmüştüm.hiçbir şey bitmedi,gitmedi...
o kadar yalnızım ki,o kadar sıkkın...üzgün....ağlamak bile rahatlatmıyor.
okuduğum kadarıyla senin bi kez olmuş dimi
Canım bende uzun bir süre p...s aşamasında kaldım.Mum kullanıyormusun? ben mumu yaptım sonrada p..s kalınlığına getir ve o şekilde dene inanki bu şekilde başardım ben.Bütün parmak egzerszilerini gayet rahat yapıyordum eşimin parmağı ilede.Ama olmuyordu p...s kalınlığında yapıp onu aldıktan sonra korkularımda gitti ve ilk denemede p..si gayet rahat aldım lütfen bu şekildede dene eminimki olacak.Ben emla yada başka bir kremde kullanmadım sadece jel o kadar.
1 buçuk sene oldu, eşimle doğru düzgün bir birlikteliğim olmadı.o kadar sinirim bozuluyor ki... filmlerde,dizilerde kadınların büyük bir istekle yaptıkları bir şey halbuki,ben neden hissedemiyorum o zevki?
en güzel yaşlarımdayım,evliligimin ilk seneleri...her şey güllük gülistanlık olmalıyken...
isyan etmemek için kendimi zor tutuyorum.hayatımda her şey bir mücadele oldu benim için.evlenmeden önce aile hayatım,psikolojik ve bedensel rahatsızlıklarım...şu an hala depresyondayım.senelerdir kurtulamadım.evlenince oysa her şey güzel olur,yalnızlıgım,sıkıntılarım biter diye düşünmüştüm.hiçbir şey bitmedi,gitmedi...
çok sağol tavsiyelerin için.özelden mesaj yazamıyorum henüz çömezim.
bana makul geldi dediğin.2 gündür egzersiz yapamadım,çok tempolu geçiyor günlerim.dua et bizlerde normal birer çift olalım...
Canim ya, yasadiklarini anliyorum..
Benimde gecen ay 2 yil oldu evleneli, esimi seviyorum ama bir elin parmaklarini doldurmaz yasadiklarimiz..
Yarim yamalak, neredeyse 7-8 aydirda bende artik deneme istegi bile kalmadi..
Hep agri cekmektense bu isi biraktim gitti, ama bende buradakileri görünce egzersiz yapmak istedim..
Kremlesemde jellesemde ya bisey girmiyo yada agrisini cekiyom sonradan..Birde kendimden tiksinmeye basladim..
Artik cinsellik düsündükce kendimi suclu gibi hissediyorum..
Esim anlayis gösteriyor ama ondada degismeler var bana karsi hissediyorum bazen..Cevaplarinizi bekliyom..
Gecende yazdigim gibi bi görümceme acildim bi akil versin diye (kendiside 1gün sekssiz duramayan bi insan) bu iste benmi bi hata yapiyom, daha gencim bu ne diye..
GÜLDÜ BANA!!!! Inanmadi ya..
Kendimi bazen cok kötü ve yalniz birakilmis hissediyom..
Kardesim 20 yasinda , 6 ay oldu
evleneli ondan cocuk bekliyolar artik bana soran yok..
Sorulardan kurtuldum diye seviniyorum ama yinede kendi kendime problem yapiyom..senağlama