-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #19.881
bende emla kremle basaranlardanım...ama emla kremı oyle tupler seklınde surmuyceksın ..bı zararı olur bıde...onun etkısı olması ıcın parmagınla ıc kısımların asurmengerek onun ııcn parmak egzrsızı yapmanlazım...ama bence brı ekz daha dene parmak egzersızını goruceksın aslın ane kadr kolay olucak ....brı kez parmagı yap sonra emlayı ıcerı surersın ve basarablırsınöyle ama bi türlü kendimi hazırlayamıyrum bi kere emla kremi ile denemiştikhemde 2 tüp sürmüştük hiç uyuşturmamıştı ama dra gitmeden önceydi. ama bu akşam tekrar emla ile deneyelim bakalım mumla bu sefer inşallah netice alırız.
Arkadaşlar merhaba.Ben hep olumsuz cümleler kuruyorum ama o durumdayım.Ben parmağımı hiç sokamıyorum.O kadar ititci geliyor ki itme cesareti bile yok bende.Nasıl yenicem bilmiorum.Bu ay sonunda evlilik yıldönümümüz 1 sene oldu.Başarabilsdem diorum ona en büyük hediye.Ama hiç bir şekilde başaramaıyorum.Nasıl sokuyorsunuz parmağınızı ben nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum.Yapamadığım için egzersilerin araları çok uzuyor.Belki ayı geçti denemiyorum.Benim gibi korkak biri daha vwar mı?
bende emla kremle basaranlardanım...ama emla kremı oyle tupler seklınde surmuyceksın ..bı zararı olur bıde...onun etkısı olması ıcın parmagınla ıc kısımların asurmengerek onun ııcn parmak egzrsızı yapmanlazım...ama bence brı ekz daha dene parmak egzersızını goruceksın aslın ane kadr kolay olucak ....brı kez parmagı yap sonra emlayı ıcerı surersın ve basarablırsın
canım arkadaşım. Olumsuz cümleler kurma yapacagım başaracagım bu illeti yeneceğim de. Senin hiç bir eksiğin yok. Bak beni motive eden cümlelerden birini yazayım sana (Herkes bayıla bayıla yapıyor) Sen de parmagını sokabileceksin. Denemekten vazgeçme. Çalışmaya ara verme. Parmak yapamıyorsan benim gibi yap dogumgünü mumunu strecle sar öyle dene ben ilk onu alabildim. İlk kez bir şey girdiğinde bak çok sevineceksin. O sevinçle devam edeceksin...Arkadaşlar merhaba.Ben hep olumsuz cümleler kuruyorum ama o durumdayım.Ben parmağımı hiç sokamıyorum.O kadar ititci geliyor ki itme cesareti bile yok bende.Nasıl yenicem bilmiorum.Bu ay sonunda evlilik yıldönümümüz 1 sene oldu.Başarabilsdem diorum ona en büyük hediye.Ama hiç bir şekilde başaramaıyorum.Nasıl sokuyorsunuz parmağınızı ben nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum.Yapamadığım için egzersilerin araları çok uzuyor.Belki ayı geçti denemiyorum.Benim gibi korkak biri daha vwar mı?
Arkadaşlar merhaba.Ben hep olumsuz cümleler kuruyorum ama o durumdayım.Ben parmağımı hiç sokamıyorum.O kadar ititci geliyor ki itme cesareti bile yok bende.Nasıl yenicem bilmiorum.Bu ay sonunda evlilik yıldönümümüz 1 sene oldu.Başarabilsdem diorum ona en büyük hediye.Ama hiç bir şekilde başaramaıyorum.Nasıl sokuyorsunuz parmağınızı ben nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum.Yapamadığım için egzersilerin araları çok uzuyor.Belki ayı geçti denemiyorum.Benim gibi korkak biri daha vwar mı?
evet haklısın da işte. ben sadece ağız kısmına sürmüştüm o da tabiiki etkili olmadı bakalım artık öyle deneyecez. yardımın için teşekkür ederim:1hug:
evet o saatlerde idi renk mavi idi. senin yazdıklarını okuyunca ilk dogum günü mumunu aldıgımdaki seviç geldi aklıma.. Biz dün gece yine denedik. p...s ucu girdi devam edemedim. Uyuşmam başlıyodu. kesince durdu. Ama eşim çok sevinçli. Olacak diyor biz bu işi halledecegiz diyor. bende ttabiki halledecegiz diyorum. Ama bugün egzersizde küçük mumda kaldım. Kalın olanı alamadım. bu sebeple kendimi iyi hissetmiyorum. Neden böyle oldum sizce?? başa dönmek istemiyorum.
kremle ilgili benim uyguladıgım yöntemi yazayım sana. Belki bir faydası olur. Ben parmak alamıyorum ya. Önce mum alıyorum biraz git gel yaptıktan sonra mumu çıkarıp mumun ucuna krem sürüp içeri alıyorum ve öyle git gel yapıyorum. Böylece krem içeriyi uyuşturuyor. Bu şekilde de deneyebilirsin.
whatss upppppppppp çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmm nerelerdeydiiiiiiiiin ? kaydirigubbakcemile
canııııııım haklısın ya hiç giremiorum iş güç çok yoğun. bende özledim walla. arada bir girip okuyup çıkıyorum. umarım herkes iidir. başaranlar kimler bilmiorum ama hepsini çok tebrik ederim. başaramayanlarda canını sıkmassınlar elbet olucaak herkes bu iletten kurtulacak :)
hepinizi çok çok öpüyorummm. dhaa sık girmeye çalışıcammm
offf yaa bugün canım çok sıkkın hazırladığım mumu alamdım.
ilk parmak dener gibi gitmedi.tatile gitmeden başaracağım diyordum.olmayacak galiba.ramazanda yaklaşıyor egzesiz yapmak zorlaşacakmafoldumben
offf yaa bugün canım çok sıkkın hazırladığım mumu alamdım.
ilk parmak dener gibi gitmedi.tatile gitmeden başaracağım diyordum.olmayacak galiba.ramazanda yaklaşıyor egzesiz yapmak zorlaşacakmafoldumben
canim hazirladiğini değil en son kaldiğini dene. önce onla yap ondan sonra yeni hazirladiğini yap arkasindan. ara verdin ya olmicak diye gerilmişsindir merak etme düzelir yarina
bu arada biraz yorucu geçiyor günlerim elimden geldigi kadar okuyor ve takip ediyorum cok yazamadım ama hep aklımdasınız
edaperissa hndckr selmatem ne durumdasınız kızlar
ben regl oldumbenim reglimde ilk 5 gün koyu renkli akıntı 6günde normal olmak üzere 10-11gün sürüyor yani uzun bi müddet sadece kegel egzersizi yapabileceğimm..şimdilik tatilll:)))