- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #19.901
........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 günden fazla sürmesi özür oluyor dini boyutu bu yani 11.gün gelen adet kanı degil beklemene gerek yok
benimde ilk bi kaç gün az az oluyor ve 10 günde tammlanıyor ..sonradan uzadı nedense bilemiyorum
rahatlama egzersizleri var canım onlardan faydalanabilirsin gevseme egzersizi olarak geciyor vucudundaki bütün kasları sıkıp gevsiyorsun tamamen bi kaç sayfa öncesinde ece alıntı yapmış guiness arkadasımızın paylaşımıydı tavsiye ederim bi göz at
okumuştum onları canım çok teşekkür ederimm
vajinusmusu kendi kendime nasıl yenicemmm(((((
herkese günaydın.
Hoşgeldin aramıza.. Bizde senin yapmak istediğini yapmaya çalışıyoruz. Bizleri takip et. Aklına takılanları sor
vajinusmusu kendi kendime nasıl yenicemmm(((((
hepsı geecek tatlım...egzersıze hemen basla bk e..bası alıyosun cok gzl..egzersızı yaparsan kısa zamanda bıterteşekkür ederim hoşbulduk.
yazılanları okumak çok iiii gedi.biraz olsun umutlandım yalnız oladığımı görünce.hiç başaramıcakmışım gibi gelio çok umutsuzum.egzersizlere başlamadım.ama ben p..s başınıbirazcık yani çok az alabiliorum gibi..ama gerisi yok....(((ilerlemio ....ben bu durumdan çok bunaldım...mafoldumben
kızlar bugün milliyetteki haberi okudunuzmu akannehir
Gerdek gecesi bıçaklayan eşinden şikayetçi olmadı - Milliyet.com.tr
Hepinize ço..k teşkk ediyorum arkadaşlar.mutlu oldum sizlerle tanışmaktan inşll sizlerle bu işin üstesinden gelirim .bunu çok istiyorum.
teşekkür ederim hoşbulduk.
yazılanları okumak çok iiii gedi.biraz olsun umutlandım yalnız oladığımı görünce.hiç başaramıcakmışım gibi gelio çok umutsuzum.egzersizlere başlamadım.ama ben p..s başınıbirazcık yani çok az alabiliorum gibi..ama gerisi yok....(((ilerlemio ....ben bu durumdan çok bunaldım...mafoldumben
ayna egzersizini hemen yap gel hadi kaçmak yok elimize düştün aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile2
alabiliyorsun gibi değil bak alıyorsun. Ben egzersiz yapıyorum. penis deniyorum. iki kez ucunu alabildim. İlkinde eşim dedi girdi diye inanmadım. ikincisinde elimle ben kontrol ettim gerçekten girmiş. İnanki giriyor. Artık beyin nasıl şartlandı ise girse bile inanmıyor. Aslında bu bir beyin oyunu madem girdiğine inanmıyor. girmediğine inandırsak girer mi acaba?? Bu konuda düşünmek lazım
:)) .....regl oldum bugün.müsait olduğum ilk gün başlıcam ayna ya..ama yazıları okumaya başladığımdan beri kegel yapıorum:))