- 23 Şubat 2010
- 716
- 0
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #19.581
kızlar dün akşam mumla deneme yaptım.doğum günü mumunda sorun yok.fakat bakkal mumu dediğimiz beyaz mumu çok az yapabildim.en fazla bir boğumdur.biliyorum bana kızıcaksınız bende kızıyorum kendime ama artık dayanamıyorum.sürekli ağlama krizine giriyorum.stresden boynuma korkunç ağrılar giriyor.kafamı kaldıramıyorum.kendimi çok kötü hissediyorum.ben bu işi tek beceremiycem galiba.ulusoyu aradım eylüle randevu verebilirim dedi.o kadar bekleyemem artık.bu dertle başedemiyorum kendime zarar vermekten korkuyorum.dr.saygın micazkadıoğlu varmış bu konuda çok iyiymiş.bilgisi olan varmı?
Günaydın kızlar...Canım seni hepimiz çok iyi anlıyoruz bende az girmedim ağlama krizlerine ama keşke çare olsa derdimize.egzersizlerini ihmal etme göreceksin bak nasıl ilerleyeceksin Allah'ın izni ile.Bende çok geç yol katedenlerdenim ama şu anda parmak egzersizleri bitti benim için kendi parmağım eşimin parmağı mum tamam.Ama mumu kalınlaştırınca vede p..s e gelince başarılı değilim o kadar herkes kendi başına yenemeyebilir o yüzden durumunuzda müsaitse tabiki ek bir tedavi görmende yarar var bence.Duyduğum kadarı ile Cenk Kiper ile ilgilide güzel şeyler söyleniyor araştırmanı tavsiye ederim internette onunla ilgili çok bilgi var.Giden arkadaşlarımız varsa sana destek olurlar.Allah yardımcımız olsun...