- 19 Mart 2010
- 5.918
- 97
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #19.601
Salatalıkla egzersiz yapan mı oldu ?:bbo: Çevrede bir çok obje varken nimeti kullanması ne kadar büyük bir günah .....Vijdan olarak ta insan bir kere huzursuz olur....Hastalık diye oraya nimetin girmesi yanlış..Ne mantığım ne kalbim asla kabul etmez bunu. Olumsuz etkilendim teminden beri kafamdan çıkaramıyorum....Mum, dilatör daha uygun..bide burda arkadaşlar büyük boy eldiven parmağı içine pamuk doldurulmasını tavsiye etmişti..bunlar doğru ve uygulamasıda kolay........Siz doktordan ne kadar süre tedavi gördünüz? Başarınızda baskın gelen doktor muydu? site miydi? Doktor çok ücret aldımı ? Ben eğer bu site sayesinde başaramazsam doktora gidicem, doktor bana iğne yapsın uyuşayım dilatörle bir ilk girişi yapsın eşimin yanında istiyorum belki korkum geçer ve alışmış olurum diye bir düşüncem var sizce mantıklı mı ? Doktora gitmiş biri olarak fikrinizi söylerseniz sevinirim.Teşekkür ederim yardımlarınız için.
canım ben kimseyi yargılamak için o örneği vermedim...sadece çaresizlikten her yolu deneyebilecek durumda kalıyor vajili biri...ağzına içki koymamış biri alkolu deniyor burada amaç sarhoş olmak deil derdine çare bulmak o an kimse onu bi günah gibi göremiyoki zaten psikolojisi alt üst olmuş durumda belkide evliliği bitmek üzere yaşadığımız her şeye yukarıda Allah şahit kimin ne için ne yaptığı o çok iyi biliyor o yüzden bize yargılamak düşmez...ona bakarsan kocasının gönlünü yapamayan her kadında günaha giriyor...ama kimsenin elinde olmayan bir durum...canımcım hiç ona takılma sen...ben 5 seans gittim doktora her seans 150 tl idi. toplam 750 tl. ye bitti bu iş...ben burayı keşfetmeden önce doktora gitmeye başlamıştım ikisininde çok yararını gördüm hangisi baskındı şu an kestiremiyorum ama burada okuyup aklıma takılan her şeyi doktorumla konuştum mantıklı açıklamalar yaptı onun dışında doktorun tavsiyelerini uyarılarını buradaki arkadaşlarla paylaştım aynı şekilde hepsinden bi şekilde fayda sağladık...canım uyuşturmak çözüm değil tamamen beynimizde biten bir durum beynimiz zamanla biriktirdiğimiz gereksiz korkular yüzünden kasılmamıza neden oluyor ve bu elimizde değil otomatikman kasılıyoruz bir seferinde uyuşturucu ile oldu diyelim kızlığını kaybettin..sonra eşinle denemek istedin p...s değdiği anda yine aynı şeyleri yaşayacaksın...bir kere uyuşup bir şey girdiği zaman alışamazsınki bana dr. vajiyi aştıktan sonra 1 ay gün aşırı yapacaksınız alışacak dedi...beynimiz kadınlığa alışmasıda bir süreç anlayacağın...