Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım 14 cm uzunluğunu tamamını almana gerek yok.kalınlığı 10 i alabildğn kdr al eş denemesi yap olurmu... sen yendin bnm gözümde zaten yani onuda söiyim:nazar::nazar: gelin halayını çekicez yakında:KK64:

Insallah canim zaten bu destegini unutmayacagim..bugun diger kucuk aparatla kolaylamaya calistim onda kolay aldikca oburunu de biraz daha alirim die dusunuyorum iste gene bir yer var orda aci cok oluyor..zaten her seferinde hafif popo yu yukari kaldiriyirum yoksa girmiyor..

Insallah canim zaten bu destegini unutmayacagim..bugun diger kucuk aparatla kolaylamaya calistim onda kolay aldikca oburunu de biraz daha alirim die dusunuyorum iste gene bir yer var orda aci cok oluyor..zaten her seferinde hafif popo yu yukari kaldiriyirum yoksa girmiyor..

Lateu nunda dediği gibi sen 7-8 de devam et içindeyken sağa sola eğ. sen alıştın artık zaten. artık eş denemelerine geçebilirsn bence. ama eş denemelrinide aparat egzersizi gibi düşün.öle olmazsa bozma moralini. aparatla nasıl bi yön buldun.eşlede yapabileceğin pozisyonu bulcaksın. sonuçta penis kadr bişi alabildin değilmi :KK16:

Lateu nunda dediği gibi sen 7-8 de devam et içindeyken sağa sola eğ. sen alıştın artık zaten. artık eş denemelerine geçebilirsn bence. ama eş denemelrinide aparat egzersizi gibi düşün.öle olmazsa bozma moralini. aparatla nasıl bi yön buldun.eşlede yapabileceğin pozisyonu bulcaksın. sonuçta penis kadr bişi alabildin değilmi :KK16:

Iste pek penis kalinliginda olmasa da yakin:confused:bakalim deneyecegim eger olmazsa bir ust ile yeniden denemlere devam..

cnm onu bende yapamıştım denemeye devam et ztn bu söylediğin ölçüyü yapabilirsen direk yenersin. ama yapamazsan her gün 7 cm ile egzersize devam et sürekli 7 ile çalışırsan da yenebilirsin. ben öyle yenmiştim.

Cok sagolun zaten sizler olmasaniz bir cm bile ilerlemek soz konusu olmazdi tekrar tesekkurlee..

Son düzenleme:
aaa bak olmadı şimdi bu zamandaki dargınlıklara sölenenlere inanma takılma cidden.... sen bi yen bak ozaman nası taze evli gibi oluosunuz. onada hak ver zor süreçten geçiolar. yanaş sen bişi olmaz :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

Canim ah bir yensem bir yensem var ya ama ben hala 10 cm kalinligi alamiyorum biliyiorum penis daha iyi ama insan nie bu da girmiyor die karartyor icini birden itsem mi acaba bi de ikininca ben de nie pek islemiyor anlamdim o zaman aciyor siz hani akip gidiyor dyirsunuz ya ben de nie olmuyorrr

Canim ah bir yensem bir yensem var ya ama ben hala 10 cm kalinligi alamiyorum biliyiorum penis daha iyi ama insan nie bu da girmiyor die karartyor icini birden itsem mi acaba bi de ikininca ben de nie pek islemiyor anlamdim o zaman aciyor siz hani akip gidiyor dyirsunuz ya ben de nie olmuyorrr

Canim ikinmak ince aparatlarda ise yariyor. Derin nefes al verirken it. Birde aparatima prezervatf gebirdinmi kolaylastirir o

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ne zamandır egzersızlerıde aksattım.. Ara vermek yabancılastırıyor ınsanı. 9 cm cıvarı aparatla calısıyordum yıne yapmam lazım ve 3 parmak. Üstteyken sırtı dönük pozısyon rahat gelıyor kontrol bende oluyor. Böyle deneyen varmı kızlar ? Ve vajınısmusken hamıle olan varsa nasıl calıstı söyleyeblırmı ben şırınga yapıyorum

Kizlar ya ben cevresi 10 cm olani nie alamiyorum 8cm i aldim ama acaba kizlik zarim mi kalin

Cnm 8 i aldiysan kalin degildir hepimiz boyle sorunlar yasadik hatta burda kac kisi 8 10 yapabiliyoken gun geldi serce parmak bile yapamadi gune farkliliklar olabiliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm 8 i aldiysan kalin degildir hepimiz boyle sorunlar yasadik hatta burda kac kisi 8 10 yapabiliyoken gun geldi serce parmak bile yapamadi gune farkliliklar olabiliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sagol canim dedigin dogru,dun aldigim aparati bugun basta zorluk cekerek aldim,yarin gene ilk alabildigimi deneyecegm sonra cevresi 10 cm alani deneyecegm gene ama nie cok takildim anlamadim iki gundur belli ki kasiyorum hala

Kızlar ne zamandır egzersızlerıde aksattım.. Ara vermek yabancılastırıyor ınsanı. 9 cm cıvarı aparatla calısıyordum yıne yapmam lazım ve 3 parmak. Üstteyken sırtı dönük pozısyon rahat gelıyor kontrol bende oluyor. Böyle deneyen varmı kızlar ? Ve vajınısmusken hamıle olan varsa nasıl calıstı söyleyeblırmı ben şırınga yapıyorum

Canim siringa ile nasil yapyorsun ki hem benim bildigim spermler erkek vucudundan hemen vajinaya gecmesi gerek dis ortamda cok yasamazlar

X