- 15 Ağustos 2013
- 217
- 139
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #175.441
Cevabın için çok teşekkür ederim :) hamile kalmadan once gıtmıstım pskologa o zamanlar cinsel ılıskı ıcındı tabi maddi durumumuz o zaman ıyı degıldı gercek bir tedavi olamamıstım sonra da ılıskıye gırebılıyom dıye ustunde durmadım..ama hamile kalıpta ısın detaylarını ogrenınce kaldım ama sımdı bı psıkolaga gıdıp senın dedıgını yapıcam :)
vajinismustan oturu sezeryan olursam kendımı cok kotu hıssedıcem sankı ben kolay yolu secıcem..ama bı tanıdıgımdan dogum esnasında bebegın boynu cıkarken bebegını bogdugınu duydum. Aynı sey bnm basıma gelirse dıye de dusunuyorum beynim resmen oyun oynuyor bnmle yıne cok uzun yazdım nolur kusura bakmayın
Bak arkadasim ben cok iyi bi noktada degilim suan cok ahkam kesemem ama bence dusunmen cok yanlis. Iki türlü dogum secenegimiz var ve kisiye uygun olani seciyor doktor. Suan sana uygun olan sezeyansa ben kolaya mi kactim dememelisin. Sonuçta normal dogurup daha kotu olursan da bu bebegini etkiler. Boynu cikarken bebegin bogulmasina sebep oldu dediğin olay yalan yanlis bi uydurma olabilir. Boyle seylere inanma bence. En dogrusu bi terapist ve kadin dogum uzmani esliginde karatr verip onu uygulaman ve tedavine devam etmen.. insalah her sey dilediğin gibi olur. ..