- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #175.081
Arkadaşlar slm ben yeni üye oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar herkezın Mirac kandili mübarek olsun öncelıkle. Eşli ve parmak egzersızlerıne devam edıyor. Dün nerdeyse hepsı oluyordu ama tam oturamadım. Agrı ve acı hıssettım. Sanki bır lastık veya duvarı ıttırıp gerıyormus gıbı. Bırde aklıma gelıyor yaşayanlardan cevap ıstıyorum kızlar tam oturmus olsam bırdaha aynı seylerı hıssedermıyım onu düşünüyorum yoksa bır kerelıkmı
Merhaba simdi msjni gordumde cvp yazmak istedim.Senin yasadiklrni bende yasadim acıyo gibi hissediyosun ama acı yok, vajinsmusuda bir hafta önce yendim inan acı hic olmadı,biz kafamızdan acıcak moduna kendimizi hazirliyoruz,inş sen ve bu durumda olan herkes bu durumdan kurtulur
t.ederım cevabın ıcın. Üzülüyorum bu konuya.. O gerılme ve panik veya duvarı ıtme duygusu korkutuyor. Tamamen oturmaya nasıl cesaret ettın yavasmı hızlımı veya oturunca acımadımı ılk oldugunda?
Arkadaşlar bana bi yardm edin yaa kimse yokmu buradaa
cnm burda daha rahat oluruz diye buraya yazayım dedim
femorenin farkı şu;
bunu sürdüğün zaman sulanma başlı yavaş yavaş açılma başlıyo. bide yanlış hatırlamıyosam ısınıyo:26:
ama sakın olacak diye bol bol sürme. içinde zaten reçetesi var ne kadar sürcen diye.
bide naçizane tavsiyem önce vajiyi yen. hele bi sexi öğren orgazm ol ondan sonra bebek düşün.
paytipoyada diyom ama dinleyen kim hey gidi hey
ha bide eğer şuan bi sorunun varsa oturamıyorum yazmıştın bi hafta 10 yada 15 gün geçsin acın geçsin ondan sonra dene bunu.
şu an anladığım kadarıyla hassaslaşma var. hiç bişey yapma iyice geçsin öyle....
canım oturamıyorum derken ılıskı olurken afedersın gırıyor ama tam oturamıyorum üst pozısyonda. Anlıyorum bır denerım onu belkı
canım bebek hasretı sarıyor ınsanı o arkadası anlıyorum :) Rabbim ıstreyen herkeze saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsın. Ikısıde bırden yapmayı planlıyorum vajı bıtmek üzere ıns...
madem sorun yok hemen şimdi al derim ben. ama bak tekrar söylüyorum illede femore
ben evlenmeden önce istedim bunu eczacı kayganlaştırıcı verdi. bende uğraştım olmadı. baktım olcak gibi değil illede bunu istedim. eczacıyada sorduk arada fark varmı diye tabiki dedi bu uyarıcıdır dedi ilk kullanımda oldu
hiç korkma
Arkadaşlar ben dün başardım
hayırlı olsun canım ben aralar aparat kullanmıyorum ama faydasının oldugunu bılıyorum benımde orta kalınlıktaydı ensın 9 cm flandı sanırım. Önerdıgın bır pozısyon varsa söyle. Ben en copk üst poz. Arkam dönük yapıyorum
doktorlar neden söylemıyorlar bunları anlamıyorum zor laf alıyorum agızlarından sormasam konusmuyorlar. Bunu ögrendıgım ıyı oldu canım cok tesekkür ederım bugün yıne denıcem bana dua edın kızlaaaarrr
Arkadaşlar ben dün başardım
hayırlı olsun canım ben aralar aparat kullanmıyorum ama faydasının oldugunu bılıyorum benımde orta kalınlıktaydı ensın 9 cm flandı sanırım. Önerdıgın bır pozısyon varsa söyle. Ben en copk üst poz. Arkam dönük yapıyorum
bak eğer hala kasılıyosan hiç zorlama kendini....
Nasıl bisey anlamadm yaa
10 aydır evliyim ama eşimle ilişkiye giremiyorumm
doktorlar neden söylemıyorlar bunları anlamıyorum zor laf alıyorum agızlarından sormasam konusmuyorlar. Bunu ögrendıgım ıyı oldu canım cok tesekkür ederım bugün yıne denıcem bana dua edın kızlaaaarrr
bak eğer hala kasılıyosan hiç zorlama kendini....
pekı ne yapıcam canım
Kızlar ben yaklasik 2 bucuk ay once yendim bayadir buraya giremiyorum ama bazi arkadaslar beni tanir eski sayfalari takip edenler. Sorunuz varsa sorabilirsin bi parca fikir verip ışık tutabilirsem ne mutlu bana....ben de yener yenmez bebek istiyordum mutlugelin8181 ayni senin gibi ama burdak tecrubeli arkaaslar biraz alis oyle demisti sonra bitakim sebeplerden dolayi 2 ay korunduk ve gercekten de 2 ay iyice alistim iliskiye cok sukur :) bu ay korunmuyorum umarım hamis kalabilirm
pekı ne yapıcam canım
bak cnm kasılırsan farkında olmadan orayı otomatik olarak kapatıyosun. hemde ne kuvvetle. sen kapatınca eşin giriş yapamıyo:26:
femore orayı yumuşatıyo kapanmasını değil açılmasını sağlıyo. gevşetiyo yani.
ya bide şey lafları var yok şukadar kanadı yok bu kadar kanadı. onun kanı başkaydı.
yok öyle bi dünya ya...
hiç kendini zorlama bide bu kardeşinin dediğini uygula nolur
Arkadaşlar bana bi yardm edin yaa kimse yokmu buradaa