Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben 2.5 yıllık evliyim,erteledikçe erteledim o yüzden bu kadar uzadı..herşey beyinde bitiyor aslında.."acımak" kelimesi beyine yerleşmiş bence vajinusmus olanlarda bende dahil..aslında bunu yensek olacak..altta olmak yön acısından evet kolay ama bence kadının üstte olması anlık daha kolay olacak gibi geliyor,sadece biraz cesaret.bende yanma olmasa sanki p.. girecek gibi..parmak egzersizlerim de sorun yok gibi rahatım.biraz daha egzesize devam ediyim bakalım..

ya bana moral verdin tam ama mhy83 iki parmakla yapmış eş denemesinde başarısız olunca insan üzülüyor. offffffff napcazzz
Bu vajinismus zor bisey cunki beynimizde kendimiz gozumu korkuttugumuz bisey beyinde cozmek lazim nekadar karartirsan zorlasdirirsan gozunde daha derine ceker seni cunki aslinda psikolojik bi rahatsizlik ve moralini hep yuksek tutman lazim mesela ben iki parmagin ucu girdiyinde gecenlerde bi arkada hic bi egzersiz yapmadan bitircem diyip halletdi sende yapcaksin canim korkma iyi vakalari oku insallah dileyim bu rahatsizligi yasayan herkezin yenmesi insallah

canımmm olmuyo olmuyo( çok mutsuzum, eş denemesinde yine yapamadım dün, ağlamaktan helak oldum..iki parmağım oluyor ama mumla da yapamıyorum eşimle de

Canim mesela ben mum yapmadim aglama anliyorum seni GUZEL YUCE RABBIMIZE DUA ET CANIM INSALLAH yapicaksin.uzulme iki parmagin giriyo ya iki parmak icerideyken makas gibi oynat parmagini elastikliyini anla canim uzulme anla sende kadinsin hepimiz ayniyiz sende herkes gibisin herkes yapiyosa sende yapabilirsin tamammi rahatlaa germe kendini egzersize devam et dene esinle bol kayganlasdirici ile sicacik bi dusa gir gevse sinir gevsetici veya sakinlesdirici ilac kullan yani rahatla kayganlasdiricini sur esinede sanada bi bakdin olmus bitmis)uzulme

bende senin gibiyim haziran ayıda tam 3 yıl olacak 4 . yıldan gün lacam ne kadar üzücü ama yaklaşık bir aydır üstüne düştüm. egzersizde bayağı ilerledim. eş denemesi uzun süredir yapmamıştım bugün denedim bu sefer sertleşme sorunu yaşadık valaa ne olcak bende bilmiyorum. tek sevincim iki parmağımı bugün almış olmam...

Senin adina cok sevindim insallah bende yapabilirim emlayi nasil kullanmaliyiz ne kadar surmeliyiz

ben egzersiz olarak cok üstüne düşemiyorum gelenim gidenim oluyor ve kursa gidiyorum haftanın 4 günü ( temmuzdan sonra inş hızlandırcam egzersizlerimi.inşallah olacak inanmak başarmanın yarısı...

kızlar aynı sorun bendede var bunu nasıl yenerim bilmiyorum 1 senelik evliyiz ilşkiye girmekte zorlanıyorum sürekli eşimi itiyorum bebeğimiz olmuyo diye tedavi görüyoruz eşim bırakalım artık tedaviyi dedi zaten bişey yapamıyoruz dedi napıcamm ben yaa offf herkes bebek yokmu dio psikolojim bozuldu doktor sizde hiçbi sorun yok dio çocuk için

cnm merhaba... yazılarını okudum da aslında iyi gidiyorsun. iki parmak da çok basit değildir. egzersizlerini bırakma devam et. oraya bişilerin girdiğini gördükçe hem rahatlıcaksı. hemde beyindeki acıma kelimesi silinecek.. sonuçta bu zevk veren bi iş. niye acı versin ki??? ve emla krem kullan tatlım. nohut tanesi kadar orana sür ve egzersizlerini öle yap. en azından biraz uyuşuca rahatlarsı..

cnm merhaba... siz ilişkiye giriyor musunuz yoksa girmio musunuz??? çocuk tedavisi görüoz demişsin ya..

ben egzersiz olarak cok üstüne düşemiyorum gelenim gidenim oluyor ve kursa gidiyorum haftanın 4 günü ( temmuzdan sonra inş hızlandırcam egzersizlerimi.inşallah olacak inanmak başarmanın yarısı...

cnmmm merhaba bence temmuz çok geç ya. tamam kursun olabilir gelen giden de olabilir ama en azından her gece yarım saat bile yapsan temmuza kadar yenersin bak. ben çalıorum ve egzersizlerimi gece 3 de bile yaptııımı hatırlıorum. bence erteleme o kadar.. zaten vajinismus erteleme hastalığıdır. egzersizler konusunda isterse yardımcı olabilirim sana

Senin adina cok sevindim insallah bende yapabilirim emlayi nasil kullanmaliyiz ne kadar surmeliyiz

cm merhaba ben egzersiz yaparken emla kullanıodum. 1 tane kulak pamuğuna nohut tanesi kadar sürüp onu içime sokuodum.. tabe emlayı biraz kulak pamuğuna bulayarak.. egzersizlerimi o şekilde yapıodum.. ve gerçekten faydası da oluo. nohut tanesinden fazla da kullanmaaa

Kayganlastırıcıyı cok kullanmanı tavsıye etmem erkeklerın erken boşalmalarına da neden olabılıyor. Sen kendı vajınana hafiften sur kayganlaşsın eşininkine çok sğrme sadece baş kısmına sursen yeterlı. Sonra hafiften sürtünme hareketlerı yaparak eşinin organıyla vajınana dogru gotur. Ama mutlaka acıytı unut kafan da hıc bısey olmasın sadece zevk almaya odaklan ınan o zaman vajınan kendılıgınden gevseyıp acılıcak. kasarak da acarsın vajınanı ama o zaman cok zorlanırsın kastıgın zaman otomatıkman korku devreye gırecektır.. Rahat ol zevk alıyo gibi vajınana eşinin penisini sürttür ve içine almaya calış canım.

günaydın nerde takılıyorsun tam olarak giriş mi olmuor

Canım senın mesajını alıntı yapıyorum gorursun dıye. Maalesef özelden mesaj atamıyorum henuz 25 mesajı geçememişim o yzden ozelden kımseye yazamıyorum 10 mesaj atmışım doldurmaya calısıyorum. cok uzgunum yazamıyorum ama burdan yanıtlarım gorursem eger mesajını sorunu flan 25 i doldurayım sana yazıcam canım.

yendn mi canım sen.

yendn mi canım sen.

Çok şükür yendim canım 2
ay kadar yapamadık biz çalışıyodum egzersizlerimi falan doğru duzgun yapmadım1 hafta falan bile yapmamışımdır. İşten ayrıldım evde kafa dınlemek ıstedım pskolojm cok bozulmustu sonra dualarla kendıme ınanarak cesaretımı topladım ve oldu hemde hiç kanamadı kız olmama ragmen. Ne bı acı ne bı sızı hıc bısey hıssetmedım bosuna 2 ayım gecmıs dedım.. O yuzden bu acıyı ceken herkese elımden gelenı yapmak ıstıyorum.

Son düzenleme:
Cerrahpaşa hast. bir pskyatrıye gttm erkektı hıc memnun kalmadım oylesıne gıdıyorduk sırf eşim bak senin yuzunden yenemıyoruz pes ettin çabalamıyosun da demesın dıye gidiyodum. Ne sorsam adam ters cevap verıyodu anlatamıyodum derdımı. Eve gıdın egzersz yapın demesı kolaydı ama korkan bı ınsan ıcın bu ne kadar zor ve korkutucu cok ıyı bılıyorum. Eve gidin serce parmagınızla bı parmak bı bogum başlayın dedı ben zaten bu sıteyı okuyarak ve Allahın yardımıyla yendıgıme ınanıyorum. Burda yenen arkadaslarımın yazılarını okurdum sesszce ağlayarak o kadar zor gectı kı o 2 ay. Eşim de o anlamda cok ısteklı bırı hep kendımı eksk hıssedıyodum kadın degılım dıyodum. En sonunda dedım eşimi kaybetmemek ıcın yapıcam basarıcam dedım denedım deflarca ama olmadı. En acısı da evli bir arkadaşımıza mısafırlıge gtmstk onlara bakınca dıyodum acaba bunlar da bzm gbı yapamıyomu yksa yapıyolar mı herkese supheyle bakıyodum. kücücük kızlar yaparken benm neyım eksık dıyodum. Ama sonunda dedım kı zevk almaya bak bosver gırerse gırer gırmezse gırmez dedım surtunerek basladık alıcam dedım ve inanın hc bsey surmeden kendı ıslaklıgı ıle aldım zerre acı hıssetmedım eşimle ALLAHtan dha oncesınde bi doktora gorunmustuk kızlıgım kalın mı yda bska sorun mu var nıye olmuyo dıye gıtmıstık kızlıgımda herhangı bı sorun yok tamamen pskolojk oldugunu esımde duymustu o yzden korkum da yoktu kan gelmedı esıme bnu nasl anltırım dıye. Bazı kızlarda kan gelmeyebılırmıs bunu da ogrenms oldum..

Kızlaarr dün emla kremle yaptım egzersizleri, iki parmağı küs işareti yapıp aldım ve içerde epey hareket ettirebildim, makas işareti filan..hatta sonra gaza geldim üç parmak denedim o da oldu:) ama sadece ilk boğuma kadar..mumu da 3-4 cm kadar yapabildim, mum da çok zorlanıyorum hiç hissedemiyorum nereye doğru gittiğini..

Canm emla ıle alıstırma ama kendını bak sonra pskolojk olarak emla olmadan yapamazsn etkılemeyın kendınızı. Bebe yağları ıle veya en basıtınden saf z.yağı kullanın çunku emla uyusturuyo sızde kendnızı kandırmıs oluyosunuz..

Ayrıca şöyle bisey soyliyim vajınanın ıçı kocaman bı oda sankı buyuk bır bosluk var orda bı kere gırınce sağı da solu da boşluga duşuyo o yuzden bı kere ıcıne alınca anlıycaksın canım hıc emla ıle falan ugrasma bence. Kafanda bıtırmeye calıs. Bebe yağı ıle dene. Eğer emla ıle denersen eşli denemeyi de emla ıle denemek zornda kalırsn o yzden erkeğin organına da zararı olabılır emlanın uyusturma etkısı oldugu ıcın bunları da bılmende yarar var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…