-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #174.861
ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama erteledikçe erteleniyor. zaman geçtikçe bahaneler artıyor. bende silkelendim ve kendime gelmeye başladım. egzersiz aşamasındayım. iki parmağımı alabiliyorum şimdilik bakalım... inşallah beraber yazarızz BAŞARDIK diye.birde herkes üstte daha kolay diyor ama egzersiz yaparken bile yatarak yapıyorum ben yani altta olmak yön açısından daha kolay olduğunu düşünüyorum bn:)
Bu vajinismus zor bisey cunki beynimizde kendimiz gozumu korkuttugumuz bisey beyinde cozmek lazim nekadar karartirsan zorlasdirirsan gozunde daha derine ceker seni cunki aslinda psikolojik bi rahatsizlik ve moralini hep yuksek tutman lazim mesela ben iki parmagin ucu girdiyinde gecenlerde bi arkada hic bi egzersiz yapmadan bitircem diyip halletdi sende yapcaksin canim korkma iyi vakalari oku insallah dileyim bu rahatsizligi yasayan herkezin yenmesi insallahya bana moral verdin tam ama mhy83 iki parmakla yapmış eş denemesinde başarısız olunca insan üzülüyor. offffffff napcazzz
canımmm olmuyo olmuyo( çok mutsuzum, eş denemesinde yine yapamadım dün, ağlamaktan helak oldum..iki parmağım oluyor ama mumla da yapamıyorum eşimle de
canım ben 2.5 yıllık evliyim,erteledikçe erteledim o yüzden bu kadar uzadı..herşey beyinde bitiyor aslında.."acımak" kelimesi beyine yerleşmiş bence vajinusmus olanlarda bende dahil..aslında bunu yensek olacak..altta olmak yön acısından evet kolay ama bence kadının üstte olması anlık daha kolay olacak gibi geliyor,sadece biraz cesaret.bende yanma olmasa sanki p.. girecek gibi..parmak egzersizlerim de sorun yok gibi rahatım.biraz daha egzesize devam ediyim bakalım..
Senin adina cok sevindim insallah bende yapabilirim emlayi nasil kullanmaliyiz ne kadar surmeliyizSevgili arkadaşlar!
1,5 sene bu rahatsızlıkla uğraştımbi gün artık tak etti, yapıcam dedim.1 saat öncesinden Emla kremi sürdüm. Sürdükten yarım saat sonra vajinama sıcak su püskürttüm 5 dk boyunca. Sonra tekrar emla kremi sürdüm. 5 dk sonra eşimle yatağa girdik ve 2 dkda oldu bitti :) ben hiç mi hiç olduğunu anlamadım, en ufak bi acıma olsun hiç bişey girdiğini bile anlamadım eşim girdi dedi ben hala şoktayım yok be falan diyorum kalkıpta kanı farkedince anladım olduğunu ve sevinçten ağladım :)) allahım hepinize böle sevinç gözyaşları dökmenizi nasip etsin dualarım sizinle..
bende senin gibiyim haziran ayıda tam 3 yıl olacak 4 . yıldan gün lacam ne kadar üzücüama yaklaşık bir aydır üstüne düştüm. egzersizde bayağı ilerledim. eş denemesi uzun süredir yapmamıştım bugün denedim bu sefer sertleşme sorunu yaşadık valaa ne olcak bende bilmiyorum. tek sevincim iki parmağımı bugün almış olmam...
bende senin gibiyim haziran ayıda tam 3 yıl olacak 4 . yıldan gün lacam ne kadar üzücüama yaklaşık bir aydır üstüne düştüm. egzersizde bayağı ilerledim. eş denemesi uzun süredir yapmamıştım bugün denedim bu sefer sertleşme sorunu yaşadık valaa ne olcak bende bilmiyorum. tek sevincim iki parmağımı bugün almış olmam...
kızlar aynı sorun bendede var bunu nasıl yenerim bilmiyorum 1 senelik evliyiz ilşkiye girmekte zorlanıyorum sürekli eşimi itiyorum bebeğimiz olmuyo diye tedavi görüyoruz eşim bırakalım artık tedaviyi dedi zaten bişey yapamıyoruz dedi napıcamm ben yaa offf herkes bebek yokmu dio psikolojim bozuldu doktor sizde hiçbi sorun yok dio çocuk için
ben egzersiz olarak cok üstüne düşemiyorum gelenim gidenim oluyor ve kursa gidiyorum haftanın 4 günü( temmuzdan sonra inş hızlandırcam egzersizlerimi.inşallah olacak inanmak başarmanın yarısı...
Senin adina cok sevindim insallah bende yapabilirim emlayi nasil kullanmaliyiz ne kadar surmeliyiz
Bana yardimci olurmusunn o zamann :)
​bilenler lütfen yarım edebilir mi. bugün eş denemesine geçeyim dedim ama yine olmadı. çünkü penise kayganlaştırıcıyı sürdük birazda bana tabi bu sefer penise hakim olamıyorsun penis yerinde durmuyor kayıp gidiyor. zaman uzayınca da penis tabiri caizse balon gibi sönüyorkayganlaştırıcı kullanıp yenenler nasıl yaptınız az mı sürdünüz ? oysaki kendime çok güveniyordumm sanki
günaydın nerde takılıyorsun tam olarak giriş mi olmuor
Canım senın mesajını alıntı yapıyorum gorursun dıye. Maalesef özelden mesaj atamıyorum henuz 25 mesajı geçememişim o yzden ozelden kımseye yazamıyorum 10 mesaj atmışım doldurmaya calısıyorum. cok uzgunum yazamıyorum ama burdan yanıtlarım gorursem eger mesajını sorunu flan 25 i doldurayım sana yazıcam canım.
yendn mi canım sen.