- 19 Haziran 2009
- 190
- 0
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #17.461
hepinize çook teşekkürler zaten sizlerin desteğiyle başaracam diyorum. Gülmeyin ama ilk önce neresi olduğunu bile bilmiyordum resimleri aldım inceledim ama sanki orada bir delik yok gibi geliyor. Uzanıyorum yatağıma bacaklarımı açıyorum ayna tutyorum gerçi kolumdan pek göremiyorum bir kayganlık hissediyorum ama sanki bir duvar var giremiyorum biraz dairesel hareketler yapıyorum derin nefes alıyorum verirken parmağımı itmeye çalşıyorum ama yok olmuyor.. Aslında iki kere eşimle çook yaklaştık nasıl moddaydım bilmiyorum bayağı bir ilerledi sonra ben ittirdim keşke devam etseydi de kutulsaydım.ama ilk eğzersizim bu benim olur mu demi zamanla sürekli herkesin tecrübelerini okuyorum motive oluyorum ama nasıl ilkinde parmağın bir boğumunu almışlar haret ediyorum.
EVET CANIM benimde ilk egzersizde öyle oldu şimdi biraz daha iyi gibi yılmak yok hep beraber başarıcağız..kötü gün kardeşliği yapıoruz hepimizin güzel haberlerini burada okuyacağız inşalla...birbirimizden destek cesaret ve moral alarak yapabilceğimize inanıyorum....ada o duvar değil aslında o duvar bizim kafamızda onu bir aştık mı biticek bu illet.......