günaydın kızlar, işe geldim ve ilk işim buraya yazmak oldu:)
hepinize teşekkür ederim mesajlarınız için :)
biliyormusunuz ne düşündüm olunca, nedir bu şimdi dedim, bunca zaman kaçtığım şey bu kadar basit bişimiydi diye düşündüm, acı yok, kırmızı yok, sadece popoya hafif bi baskı var, tuvalete gitme hissi uyandıran:) sabah kalkınca ilk işim orayı yoklamak oldu, acaba sızı, acı var mı diye hiçbişi yok :)
deneyen arkadaşlar lütfen egzersizi bırakmayın, ben 3 yıl boyunca oraya hiçbişey giremez diyordum,bir önceki pzt birdenbire cesaret ettim ve tek parmak, iki-üç parmak derken oranın ne kadar açılabilen bişi olduğunu gördüm ve dün akşam konuştuğumuz gibi egzersiz yaptıktan sonra p...s denedik. kayganlaştırıcı kullanınca zaten hooop diye giriyor. emla veya benzer bi krem de kullanmadım.
bu arada ben hep haftasonlarını, tatilleri bekledim, geniş geniş yapıcaz ya :) bi pazartesi oluverdi. lütfen bırakmayın, kendinizi programlamayın..
bi de eşim dün artık çocuk yapabiliriz dedi, bitanem bu isteğini daha önce hiç dile getirmemişti, beni üzmemek için, baskı yaratmamak için, bi postada bunun için ağladım :):)