Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam kızlar ne haber:) artık bende kararlıyım bu ay bu iş bitecek tabi tek başıma değil hep beraber inşallah bi çok arkadaşımız bu ay kurtulur....bugün eşim gece 11 e kadar yok....bende ev illerimi halledip hemen kendime bir aparat hazırlıycaam en baştan yeniden sıfırdan başlıycam...hareket zamanı beklemekle olmuyo:))) kendiliğindn olacak değil...

hadi kolay gelsin: ))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sozde tum gun benimde zirre bi telefon musaitsen yemege sana gelcez :KK43:( mutfaktayim sabahtan beri bu gunumde gitti maalesef

Canim bugun ilk kez deneyecegim acikcasi biraz cesaretlendirilmeye ihtiyacim var suan evde yanlizim hatta tum gun yanlizim ve zaman tamamen benim. Z.yagi ile denemeyi dusunuyorum sen nasil astin bu durumu

cnm ben sadece emla krem kullandım. o biraz uyuşturuo ve rahatlatıo. mercimek kadar kulak pamuğuna sürüp soktum zaten hemen uyuştu. cnm önemli olan egzersizler. egzersiz yaptıkça insanın kendine güveni artıooo

Slm arkadaslae sitede dolanirken konuyu gördüm.ben tam 6 sene savastim bu problemle. 6 sene kardes gibi esimle ayni evde.cok zordu pisikolojikmen mahfoluyor insan ve sunu söyleyebilirim su an o kadar stres yapmaya 6 sene beklemeye deymezmis cok büyütüp korkutmusum kendimi. 6 sene denemedigimiz yöntem kalmamisti doktorlar, kas gevsetici ilaclar, uyusturucu jeller, kayganlastiricilar ama yok hic biri ise yaramamisti. Birgun esim bir ilacla geldi. uyku ilaci halsizlik yapan birsey. Koydu önume deneyelim diye o gunde hastaydim ama kendi kendime ya simdi ya hic dedim megerse esimde kendi kendine olmazsa bugunde artik bitecek demis. Ve oldu ilki öyle olduktan sonra gerisi kasilmalarla yavas yavas duzene girmeye basladiki hamileyim;-) sükür rabbime. Simdide bu problemi doktorda alttan muaynelerde yenme gibi bi sorun var tabi.;-) ben cok büYütmüOrum korkutmuyorum kendimi ama doktorlar fazla büyütüyorlar bu vajinismus rahatsizligimi.sunu anladimku bu sadece güven meselesi.bir kez güvenip atlatinca huvendiginiz insanla sorun olmaktan vikiyor bu durum.bende hikayemi anlatmak istedim size. Allah kolaylik ve tez zamanda yardim etsin hepimize insallah

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

mrb bende 2 yıldır bu dertle uğraşıyorum.eşinizin size verdiği ilacın adı nedir?bende yendim gibi ama en azından hamile kalmak için tam birleşme olması gerekiyor.ve ben artık bebeğim olsun istiyorum :KK43: birde bu yöntemi denemek istiyorum.yardımcı olabilir misiniz ?

Canim sanirim ben ucu denemeyyecegim.esimin iki parmagini alabiliyorum. Emla ile p.basini alabiliyoorum. Daha yene yeni rahatladim gibi. Simdi uc beni gerecek biliyorum sonucta parmak rahatlamak icin degilmi

tabi canım gerileceksen yapma.. ben eşimle egzersiz yapamıyorum o yüzden kendi kendime 3-5 ne varsa işte denicem:KK52::KK52::KK52::KK52:

teşekkür ederim bende gaza geldim yazdıklarınızla işaret parmağımı tamamen aldım sayılır. iki parmak denedim onda çok başarılı olmadım. aslında ben acı falan duymuyorum da ende gereksiz bir korku var onu atlatmam lazım sanırım...(

oraya bir şeyin girebildiği ve esnedikçede daha kalın olanın gireceğini beyin kabul edince korku falan kalmayacaktır Allahın izniyle... aksatmadan derslere devam canım ....:KK51:

bende yenip bebek istiyorum artık...

3. parmağı alamadınmı??? ben çok kısa zamanda 2 yi yaptım. ama 3 için biraz daha esnemesi lazım dün gece baya çalıştım. biraz yandı çok uğraştım yarım saat falan.. 3 parmağa bu akşam geçecem. sonra adet olurum .... veeee bitişte eş denemesi...

ben egzersize başladığımdan beri hiç eşimle denemedim daha.. ama ilk denemede olacak kadar antremanlı olmak istiyorum.. yeneceğiz inşallah

Yaw 3. Parmağa hiç gerek yok ama illaa üçü alayım bnim psikolojim anca rahatlar dersen 3 ü al ama 3 parmağa hiç gerek yok 2 parmak aldıysan penise geç aynı parmak gibi düşün yaparken öyle yap psikolojikmen kndini hazırlaa nefes tekniği ıkınmayı yaparak dene .. Ki yaparsan bir daha parmak sokmazsın penis ne kadar kolaymış dersin

Yaw 3. Parmağa hiç gerek yok ama illaa üçü alayım bnim psikolojim anca rahatlar dersen 3 ü al ama 3 parmağa hiç gerek yok 2 parmak aldıysan penise geç aynı parmak gibi düşün yaparken öyle yap psikolojikmen kndini hazırlaa nefes tekniği ıkınmayı yaparak dene .. Ki yaparsan bir daha parmak sokmazsın penis ne kadar kolaymış dersin
Aaaa ciddi misin 3 ü nerden çıkardım ben o zaman 2 ile olur diyosun yani. Ilk girişte zorlanıyorum diye 2 parmakla. Hani daha da esnemesi gerekiyor diye düşündüm herhalde. Ayy olacak mi şimdi yani ozum

Canım ben geçmişe baktım önce kübra ya söylemişim istersen sende bak. Kusura bakma önce kübraya göndereyim o da sana gönderir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hülyacım üzülme canım bu kadar sizlerin düşünmesi desteği yeter hepinizden Allah razı olsun unutabilirsin çok normal bu kadar zaman erteledik zaten biraz da sıra bekleriz önemli değil 😜zaten laf aramızda biraz tırsıyorum da hala nasıl yapcam die 😓 senin adına da çok sevindim maşallah 3.cüyü de başarmışsın 🎉🎉👏👏🎊🎊

Hülyacım üzülme canım bu kadar sizlerin düşünmesi desteği yeter hepinizden Allah razı olsun unutabilirsin çok normal bu kadar zaman erteledik zaten biraz da sıra bekleriz önemli değil 😜zaten laf aramızda biraz tırsıyorum da hala nasıl yapcam die 😓 senin adına da çok sevindim maşallah 3.cüyü de başarmışsın 🎉🎉👏👏🎊🎊

Canım ben sana göndericem unutmam artık☺️☺️ sende hrsygzl e gönderirsin. Saol bu arada valla üçüncüyü de yaptım dün gece☺️☺️

Canım ben sana göndericem unutmam artık☺️☺️ sende hrsygzl e gönderirsin. Saol bu arada valla üçüncüyü de yaptım dün gece☺️☺️

Sağolasın inşallah canım 😊 ya valla bravo :))) sen bu aparatlardan önce hiç denemiş miydin başka bişey parmak vs yani az da olsa yapabiliyor muydun ?

Sağolasın inşallah canım 😊 ya valla bravo :))) sen bu aparatlardan önce hiç denemiş miydin başka bişey parmak vs yani az da olsa yapabiliyor muydun ?

Ben bi hafta kadar işaret parmağımla egzersiz yaptım canım, ama iki parmak yapamoyordum. En son aparatlar gelmeden de bi kere iki parmağı biraz aldım.

Ben bi hafta kadar işaret parmağımla egzersiz yaptım canım, ama iki parmak yapamoyordum. En son aparatlar gelmeden de bi kere iki parmağı biraz aldım.

Oooo sen iyiymiş o zaman zaten ben parmağı da yapamadm sıfırım yani tiksindim de biraz sanrm o yüzden inşallah aparatla yapabilirim diye ümitleniyorum o da olmazsa artık kocama benden ümidi kes benden bi halt olmaz derim napim :)

pekı daha sonra kanama oldu mu onların... doktora gıtmek ıstemıyorum hep moralımı bozuyorlar.olmamış dedıklerınde yada kalın zarın dedıklerınde ben hepçöktüm ne kadar ılerledıysem başladgım yere döndüm ıyıce alışmadan gıtmek ıstemıyorum

Olmadi canım..sen ilişkiye girdiğine gore oldu artik.korkmadan gidebilirsin

Su aparatlari siraya sokalim kizlar eger yanlissa duzeltin
1.hulya (suan kullaniyor)
2.kubra
3.hrsygzl
4.zencefilimsi (yani ben :-)

Kullanmak isteyenler listeye kendini eklesin kizlar.

Bende suanda ayni senin yukarda yazdigin durumdayim.basparmagimi bugun sonuna kadar aldim ama iki parmakta zorlandim.egzersize devam edecem bakalim.insallah en kisa zamanda hepimiz basaririz:KK50:

tazegelin; alingirli; hrysgzl; hülya ne durumdasınız hangi aşamadasınız ...

lütfen hazirana vajili girmeyelim artık....

bu akşam 3. parmağa geçecem sonra adetim başlıyor...

adetken yapılmıyor heralde egzersiz ???

Cnm ben işaret p.sonuna kdr Alıyrm orta parmakta sayılır şimdi napcam bilmiyrm egzersize devamım edrym yoksa es denemesinemi gecrym bilemedim ☺️

X