-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #174.181
düzeliyor canım vajina alışıyor kötü düşünme ailenin gelmesi de iyi olmuş kafanı dağıt olumsuz düşünme hiç tamam mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Saka gibi degil mi daha dun siraya girmisdik sen bana gonder diye bugun hersey farkli ve yoldaa
tamam canım çok teşekkür ederim... inşallah dediğin gibi olur :)
Evet aynen öle canım) bende kime önce söz verdiğimi hatırlamıyorum iyi mi hrsygzl mi kübraya mı??? Kafa kalmadı İnan ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
geçmişe yada mesajlara tekrar giz gezdir bari canım: ))
Öle yapiyim bari, kübra alınma nolur ama sanki önce hrsygzl e söz verdim gibi geliyor. Ama yine de geçmiş yazışmalara bakayım. Haksızlık olmasın kızlar. Gerçekten kusuruma bakmayın😔
Canım önce hrsygzl e göndereyim dedim, sonra da kübraya. Bi halledeyim de sonra herkes birbirine gönderir. İnşallah herkesi kurtarır Allah bu durumdan
Öle yapiyim bari, kübra alınma nolur ama sanki önce hrsygzl e söz verdim gibi geliyor. Ama yine de geçmiş yazışmalara bakayım. Haksızlık olmasın kızlar. Gerçekten kusuruma bakmayın😔
Cnm bende yeni gördüm bu yazıyı olsun sen önce kübraya dediysen ona ver inş yener oda bana gönderir
zar meselesi değil de tuhafına gitmişti bu iş, olur diyordu, en son ki denememizde artık benim umudumu yitirdiğimi, ağladığımı görünce çok üzüldü ve egzersize izin verdi, bu da yaklaşık 15 gün öncesiydi lakin araya adet girdi, neyse yarın egzersizlere başlayacağım, çok kararlıyım,1 yıl dolmadan bu iş bitecek, yani 2 ayım var en fazla:18:Eşin muhtemelen bekaretten dolayı yapmanı istemiyor.
Önce eşini ikna et bu işin parmak egzersizi yapmadan kolay kolay çözülemeyeceğini eğer cinsellik yaşamak istiyorsa buna izin vermesi gerektiğini anlat.
duyduğunda çok tuhafına gitti ve bu işin bi hastalık olduğunu kabullenmemişti neyse ki bu sorunu hallettik, ikna oldu ve ben inşallah yarın başlayacağım egzersizlere, bu bile bi aşama benim için, çünkü hiç izin vermez sanıyordum.Neden egzersiz yapmanı istemiyor eşin
Allah razı olsun, içimi rahatlattın, daha da umutlandım :)Canim şu et parcasi gibi sey ilk vajinamizi inceledigimizde hepimizin kafasini kurcaliyor daha bu sabah bi arkadas daha sordu uc dört sayfa geriye bakarsan görürsün, ama hepimizde var o merak etme anormal bir durum degil. Ben küçük dile benzzetmistim onu :) sen delige odaklan
Ya 😔bende çok umutlanmıştım neyse inş hemen yener oda bana gönderr bende baskasınaCanım ben geçmişe baktım önce kübra ya söylemişim istersen sende bak. Kusura bakma önce kübraya göndereyim o da sana gönderir
Evet kızlar önce kübra ya gönderiyorum. Geçmişleri okudum ona söz vermişim. Hakkınızı helal edin nolur. Bende kafa kalmadı bu dert yüzünden😔
Ya 😔bende çok umutlanmıştım neyse inş hemen yener oda bana gönderr bende baskasına
parmak egzersizi yapıyon mu yoksa aparat mı bekleyecen