Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

geçmişe yada mesajlara tekrar giz gezdir bari canım: ))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öle yapiyim bari, kübra alınma nolur ama sanki önce hrsygzl e söz verdim gibi geliyor. Ama yine de geçmiş yazışmalara bakayım. Haksızlık olmasın kızlar. Gerçekten kusuruma bakmayın😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

olur öyle şeyler canım sıkma canını mesaj gönderme hakkım bitmiş kızlar bu arada

Ben bana Söledin sanıyrm inş öyledir 😁

Evet kızlar önce kübra ya gönderiyorum. Geçmişleri okudum ona söz vermişim. Hakkınızı helal edin nolur. Bende kafa kalmadı bu dert yüzünden😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eşin muhtemelen bekaretten dolayı yapmanı istemiyor.
Önce eşini ikna et bu işin parmak egzersizi yapmadan kolay kolay çözülemeyeceğini eğer cinsellik yaşamak istiyorsa buna izin vermesi gerektiğini anlat.
zar meselesi değil de tuhafına gitmişti bu iş, olur diyordu, en son ki denememizde artık benim umudumu yitirdiğimi, ağladığımı görünce çok üzüldü ve egzersize izin verdi, bu da yaklaşık 15 gün öncesiydi lakin araya adet girdi, neyse yarın egzersizlere başlayacağım, çok kararlıyım,1 yıl dolmadan bu iş bitecek, yani 2 ayım var en fazla:18:

Neden egzersiz yapmanı istemiyor eşin

duyduğunda çok tuhafına gitti ve bu işin bi hastalık olduğunu kabullenmemişti neyse ki bu sorunu hallettik, ikna oldu ve ben inşallah yarın başlayacağım egzersizlere, bu bile bi aşama benim için, çünkü hiç izin vermez sanıyordum.

Allah razı olsun, içimi rahatlattın, daha da umutlandım :)

bide kızlar hani parmağımızı sokuyoruz ya .. sonunda bi yere dayanıyo hani sanki bağırsakta bi dolgunluk hissi uyandırıyor .. o son noktamı daha ilerisi var mı onun ??? çünkü p... parmaktan uzun ??? yani son değilse o zaman o hissiyatta bağırsakta ağrı gibi bişey yapıyor anlayamadım ben ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…