Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Emlaninda bi faydasi olmadi karar verdim yarindan itibaren kesinlikle egzersizlere basliyorum. Kasmamayi ögrenmem lazim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar ne olur yardım edin ben birlikte oluyorum ama çok kasıyorum ve acı çekiyorum ve mutlaka benim kontrolümde olması gerekiyo hangi pozisyon olursa olsun elimle tutmam gerekiyo ve hepsini tamamen alamıyorum lütfen yardım edin

kızlar ya .. bir pozisyon önerin nooluur.. herkes üstte daha rahat oluyo diyo.. ben yapamıyorum kontrolü alamıyorum yani.. bişeyi yanlış yapıyorum muhtemelen..

kızlar ya .. bir pozisyon önerin nooluur.. herkes üstte daha rahat oluyo diyo.. ben yapamıyorum kontrolü alamıyorum yani.. bişeyi yanlış yapıyorum muhtemelen..

Onu bende yapamiyorum canim. Oturuyorum ama girmiyor bir turlu ikinsamda nefes alip versemde hic faydasi olmadi maalesef

Kızlar herkesin kandili mübarek olsun burdan ne kdr bu hastalıkla uğrasan kim varsa Rabbim hepimizi kurtarsın inş çok önemli yuvamız tehlikede hepimizin biliyrm Allah hepimizi kurtarsın inş lütfen dua edelim hepimize

Kızlar herkesin kandili mübarek olsun burdan ne kdr bu hastalıkla uğrasan kim varsa Rabbim hepimizi kurtarsın inş çok önemli yuvamız tehlikede hepimizin biliyrm Allah hepimizi kurtarsın inş lütfen dua edelim hepimize

Amin ins rabbim herkesi feraha cikarsin biran once kurtulalim

Arkadaslar kandiliniz mubarek olsun dualsrinix kabul olsun ins bu hastsligi ceken herkese dua edelim hepimize sifa versin rabbim lutfen birbirimize dua edelim arkadaslarim tez zamanda bu hastaligi yenelim ins dualarin kabul oldugu bu mubarek gecede birbirimizr dua etmeyi unutmayalim ins

Amin ins rabbim bu gece hurmetine kurtarsin bizleri

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm inş hepimiz kurtuluruz

Kızlar siz sırayla gönderirsiniz ama hrsygzl isimli arkadaşı unutmayın. Sizden sonra onu yazın. Kendimi kötü hissettim. Şu an nette değil sanırım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm bende yeni gördüm bu yazıyı olsun sen önce kübraya dediysen ona ver inş yener oda bana gönderir

Ya arkadaşlarım bu p.. yarısına kadar girdiğinde bıçak saplanıyormuş gibi bir acı duyuyorum bu gevşeme ile mi geçer yönden mi kaynaklıdır yoksa zardan mı kaynaklı bir acıdır. Ne yapmak lazım bir el atalım şu olaya lütfen sinirlerim bozuldu ağlanacak halime gülüyorum artık :) :)

Ya arkadaşlarım bu p.. yarısına kadar girdiğinde bıçak saplanıyormuş gibi bir acı duyuyorum bu gevşeme ile mi geçer yönden mi kaynaklıdır yoksa zardan mı kaynaklı bir acıdır. Ne yapmak lazım bir el atalım şu olaya lütfen sinirlerim bozuldu ağlanacak halime gülüyorum artık :) :)

benimde aynısı olmuştu doktora gittim kastigin için dedi mantar başlangıcı var dedi fitil verdi o fitilden sonra acı hissetmedim

Hahahah 😄 bende öyle diordum biri yapan ikiyide yapıor ikinin tamamını sokmana gerek yok iki parmak yarıya kadar soktunmu tamamdır ben öyle yapmıştım.. Üç parmak alanda vardı ama ben hayatta yapamam dedim üç parmağıda denemedim .. Hadi ilk parmağı soktun iki parmak ucundan ucundan sokmaya başla halledersin

o kadar umutlandırdı ki beni bu yazdıkların; ben iki parmağımı yarılarına kadar alabiliyorum ama mum denedim hiç olmadı. eş denemesi yapamıyorum korkumdan olmayacak diye, ama sen iki parmağı alan onu da yapar dedin ya bir cesaret geldi bana. umarım en kısa zamanda yeneriz bizler de

benimde aynısı olmuştu doktora gittim kastigin için dedi mantar başlangıcı var dedi fitil verdi o fitilden sonra acı hissetmedim

Vajine umudum var dan ses yok bence bekleme esraya gönder

X