Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yatağın ucuna yat altına yastık koy esin ayakta olsun canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım teşekkür ederim.. dün öyle denedik..başını alabildim azıcık.. ben iki parmak alabiliyorum biraz biraz...bugün yine deniycez bakalım.. üstte napıcağımı bilemiyorum.. en kolayı o diyolar ama ne bileyim anlayamadım o pozisyonu bi türlü..

bır doktor bana esnek olabılırsın belkı kanarsın belkı hıc kanamzsın demiştı ama bır profesöre gorundum o kesınlıkle kanayacaksın esnek değilsın zarın kalın dedı ...o gundenberı korktum ve hep kan bekledim ama bugun o kadar gırmesıne rağmen hala kanamadı... ... bu vajınısmuslularda çok mu görülyor yanı kan gelmememsı

evet talım burda cogumuzunk kanmadan oldu..asıl kanama zorlamadan kaynaklı biz vajinusmuslar rahatca yaptıgımızdan kanama olmuyo panık yapma..ama anlaman için doktora gıttın vakit kaybetmeden

kızlar bişey daha sorabilirmiyim.. bu süreçte eşleriniz herhangi bir ilaç kullandılarmı... ben bir kez doktora gitmiştim vaj. ile ilgili.. eşime de bi ilaç söylemişti.. kolaylaştırır diye.. sürekli erekte kalmasını sağlar diye. tedaviye başlamadık doktorla o yüzden ilacın ismini de almadık.. var mı bu şekilde kullanan.

Bizi de haber et canim doktor ne dedi benin de kasintim bitti ama kasintisiz beyaz akintim var ara ara iliskide yanma da yok herhelde ici daha temizleniyor ilaclarin etkisiyle diye düşünüyorum bu hafta da gecmezse onumuzdeki hafta tekrar gorunurum doktora ins

canım bugun gittim doktora ve vajınısmusu yenı atlattıgımı bılyo..gayet guzel muayene oldum alttan oldum ama kasılacak bişiy yok merak etme..fitil verdi bi kutunun içinde 2 tane var bide kremini verdi..bide bebek için hazırlık olsun dıe folıc plus verdi bebek gelişimi için iyiymiş..istersen ilaçların isminide veriyim sana mantar için olduguda yazıyo zaten içinde..ama bu şekilde kullanman nasıl olur bılemem.ama bebiş düşünyosan al folıc plus

keşke senin kadar cesaretli olsaydım gidince bana yazarmısın nasıl baktı ne yaptı belki banada cesaret gelir

canım bugun gittim doktora ve vajınısmusu yenı atlattıgımı bılyo..gayet guzel muayene oldum alttan oldum ama kasılacak bişiy yok merak etme..fitil verdi bi kutunun içinde 2 tane var bide kremini verdi..bide bebek için hazırlık olsun dıe folıc plus verdi bebek gelişimi için iyiymiş..istersen ilaçların isminide veriyim sana mantar için olduguda yazıyo zaten içinde..ama bu şekilde kullanman nasıl olur bılemem.ama bebiş düşünyosan al folıc plus

kızlar bişey daha sorabilirmiyim.. bu süreçte eşleriniz herhangi bir ilaç kullandılarmı... ben bir kez doktora gitmiştim vaj. ile ilgili.. eşime de bi ilaç söylemişti.. kolaylaştırır diye.. sürekli erekte kalmasını sağlar diye. tedaviye başlamadık doktorla o yüzden ilacın ismini de almadık.. var mı bu şekilde kullanan.
Biz oyle bi ilac kullanmadik ama eraksiyon kaybı oldu bir iki defa moralimiz bozuldu sonra burda forumda okumustuk findik ezmesi aldik onu yedik ikimizde yendigimiz gün ve daha sonralari alisana kadar:)

Biz oyle bi ilac kullanmadik ama eraksiyon kaybı oldu bir iki defa moralimiz bozuldu sonra burda forumda okumustuk findik ezmesi aldik onu yedik ikimizde yendigimiz gün ve daha sonralari alisana kadar:)

fındık ezmesi... iyiymiş asılnda.. doğal.. ilaç kullanmasını ben istemiyorum aslnda çünkü sertleşiyo hani problem yok ama ben kendimi hazırlıyım nefes alayım vereyim derken.. ereksiyon kaybı.. tekrar tekrar yapınca yine sertleşiyo yani aslında ilaçlık bişiy yok biliyorum hep benim yüzümden:)))

yazamasamda süreli her satırı okuyorum... sizlerleyim yani...inşallah bu yeni ay hepimiz için ii bir başlanıç olur.....bende çok erteliyorum.....ama artık bi şekilde halletmek lazım......eim biraz uzak duruyo sürekli aynı şeyi yaşamaktan bıktı sanırım.....bende tekrar aparat çalışmalarına dönücem galiba ne kadar zor gelsede...aslında p...s denemesinde başarılı olmuştuk ama zaman giriyo araya...bu ay heleltmek istiyorum..hep birlkte başlayaıkm daha sıkı sarılalım bu işe..

bu arada bu problemi öğretmenelrin daha sık yazılmıştı yürekten katılıyorum çünkü bende öğretmenim :))))))))))))

hepinize sevgiler...

birde aparat önerilerinizi almalk isitiyorum ben daha önce havuç bile kullanmıştum ..

yazamasamda süreli her satırı okuyorum... sizlerleyim yani...inşallah bu yeni ay hepimiz için ii bir başlanıç olur.....bende çok erteliyorum.....ama artık bi şekilde halletmek lazım......eim biraz uzak duruyo sürekli aynı şeyi yaşamaktan bıktı sanırım.....bende tekrar aparat çalışmalarına dönücem galiba ne kadar zor gelsede...aslında p...s denemesinde başarılı olmuştuk ama zaman giriyo araya...bu ay heleltmek istiyorum..hep birlkte başlayaıkm daha sıkı sarılalım bu işe..

bu arada bu problemi öğretmenelrin daha sık yazılmıştı yürekten katılıyorum çünkü bende öğretmenim :))))))))))))

hepinize sevgiler...

birde aparat önerilerinizi almalk isitiyorum ben daha önce havuç bile kullanmıştum ..

vuvvvv farklı bi aparat: )genelde mum kullanılıyor canım: )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X