- 23 Şubat 2014
- 264
- 2
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #174.021
slm kızlar nasılsınız bakalım sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz bende bu illeti burda yendim
Slm nasilsin hersey yolunda mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar nasılsınız bakalım sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz bende bu illeti burda yendim
Tabi kabul edersen bana gonderebilirsin
Slm nasilsin hersey yolunda mi
ewet yolunda ve Allahın izniyle bi bebek beklyrm artık
yaaaa gözün aydin ne güzel cok sevindim ne zaman yenmistin darisi bize ins:)ewet yolunda ve Allahın izniyle bi bebek beklyrm artık
bundan sonra ne yapacağım ki canım ihtiyacı olan birine göndermek istiyorum ama arkadaş iş yerime gönderme şuraya gönderme buraya gönderme vs vs deyip duruyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ewet yolunda ve Allahın izniyle bi bebek beklyrm artık
Yani eger ses cikmazsa beni unutma lutfen ihtiyacim var
Tamam canım
Tamam canım
Sen ne kadar suredir evlisin ne zaman yendin cnm
sagol cnm ya dusuncen icin allah razi olsunnVajine her vakit bizim için kıymetli vakit kaybetmeye zamanımız yok ğer ses çıkmıorsa vakit kaybetmeden gönder esraya
ekimde evlendim 18 nisan da kurtuldum canım çok şükür
Arkadaslar kandiliniz mubarek olsun dualsrinix kabul olsun ins bu hastsligi ceken herkese dua edelim hepimize sifa versin rabbim lutfen birbirimize dua edelim arkadaslarim tez zamanda bu hastaligi yenelim ins dualarin kabul oldugu bu mubarek gecede birbirimizr dua etmeyi unutmayalim ins
Vajine her vakit bizim için kıymetli vakit kaybetmeye zamanımız yok ğer ses çıkmıorsa vakit kaybetmeden gönder esraya
Alisdin mi peki
Ne bileyim canım face de umudum var var ya kesin birşey demiyor şuraya buraya deyip duruyor anlamadim sonra döndü kandırdı falan demesin
Ben ona yazarım sende yaz artık karar versin ... Dediğim gibi nie vakit kaybedelim duruma göre esraya göndeririz
Ben ona yazarım sende yaz artık karar versin ... Dediğim gibi nie vakit kaybedelim duruma göre esraya göndeririz