Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bundan sonra ne yapacağım ki canım ihtiyacı olan birine göndermek istiyorum ama arkadaş iş yerime gönderme şuraya gönderme buraya gönderme vs vs deyip duruyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yani eger ses cikmazsa beni unutma lutfen ihtiyacim var :KK43:

Arkadaslar kandiliniz mubarek olsun dualsrinix kabul olsun ins bu hastsligi ceken herkese dua edelim hepimize sifa versin rabbim lutfen birbirimize dua edelim arkadaslarim tez zamanda bu hastaligi yenelim ins dualarin kabul oldugu bu mubarek gecede birbirimizr dua etmeyi unutmayalim ins

Arkadaslar kandiliniz mubarek olsun dualsrinix kabul olsun ins bu hastsligi ceken herkese dua edelim hepimize sifa versin rabbim lutfen birbirimize dua edelim arkadaslarim tez zamanda bu hastaligi yenelim ins dualarin kabul oldugu bu mubarek gecede birbirimizr dua etmeyi unutmayalim ins

Amin ins rabbim bu gece hurmetine kurtarsin bizleri

Vajine her vakit bizim için kıymetli vakit kaybetmeye zamanımız yok ğer ses çıkmıorsa vakit kaybetmeden gönder esraya

Ne bileyim canım face de umudum var var ya kesin birşey demiyor şuraya buraya deyip duruyor anlamadim sonra döndü kandırdı falan demesin

Ne bileyim canım face de umudum var var ya kesin birşey demiyor şuraya buraya deyip duruyor anlamadim sonra döndü kandırdı falan demesin

Ben ona yazarım sende yaz artık karar versin ... Dediğim gibi nie vakit kaybedelim duruma göre esraya göndeririz

Ben ona yazarım sende yaz artık karar versin ... Dediğim gibi nie vakit kaybedelim duruma göre esraya göndeririz

Aynen canım zaman kaybı dün hazırladım götürdüm kargoya geri eve döndüm hala elimde aparatlar gonderseydim şimdi elindeydi o da önemsemiyor nasılsa bu aralar adet olacağım diye

X