- 26 Mart 2014
- 474
- 8
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #174.001
canimm ben de bu sayfayi 1 aylikken bulmustum ve bulduktam bir hafta sonra yendim merhaba hosgeldin dogru yerdesin :)Merhaba.. bende 1 aylik evliyim.. olmuyorr yardimlarinizi bekliyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canimm ben de bu sayfayi 1 aylikken bulmustum ve bulduktam bir hafta sonra yendim merhaba hosgeldin dogru yerdesin :)Merhaba.. bende 1 aylik evliyim.. olmuyorr yardimlarinizi bekliyorum..
Ne kadarlık evlisin ... Hiçmi egzersiz yapamıon ozaman eşinle denion ne kadar girdi.. Emlayı azıcık sürün yazıordu ama ben bol bol sürerdim hissizlik verior sanki odahada kötü gibi geliordu bana ama emlayla da yenen var tabiki
sen iliskiye girdiysen bu yazilanlari anlamaya gerek yok canim:)Arkadaşlar yazılmalarınızı okudum beni aydınlatırmısınız nedir bu napıyosunuz evliyim bende ama anlamadım 😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben sana da özelden atmıştım mesaj galiba gönderimmi sana die değilmi.. İnan 1 haftada halledersiniz 1 haftada hallede hallede giderseniz birbirinize gönderirseniz hepinizin eline ulaşır Allahın izniyle ...
Bu arada bana gönderen arkadaşa fiyatını sordum kargoyla 100-110 euro
Geliyormuş...
Uyyy hülya ısıtmadan yapma bi hoş oluyor insan .. Şeyi buz gibi oluyor acı sanıor onu ben en son büyüğünü aklıma gelmiştide ısıtmıştım😄 güZel gidiorsun senden pazara kadar hepsini almanı bekliyorum hatta en büyük pembeyi alıp evde onla gezmeni bi bütün olmanızı istiyorum😄
Bu arada nasıl yendimide anlatim pazar gününe kadar halleder eşli deneme geçersin belki .. Eşime ogün deniyelim dedim eşim yorgunum dedi çünkü denemekten artık olmamasından bıkmıştı sen birşey yapmıcan ben yapcam dedim .. Sırt üstü yattı bende çıktım üstüne ters pozisyondayım ama totom ona dönük şekilde üsteyim o yatıor.. Diz kapaklarımın altına koltuk yastıklarını koydum beni biraz yükseltti gerçi hiç gerek yokmuş ona sonradan onlarsızda yaptım ... Sonra pipisini zeytin yapladık tuttum elimle vajinama yerleştirdim eşime sen hiç birsey yapma konusma tepki bile verme ben kendin yavaş yavaş sokcam dedim ... Neyse vajinaya yerleştirdim yavaş yavaş oturdum takıldım binyerde bekledim derin derin nefes aldım biraz daha gittim sonra biraz daha bekledim yavaş yavaş soktum bi nokta var orada bekleyip derin nefes alıp ıkındın mı orası geçilior oradan sonra bi problem yok zaten tam anlamıyla girior.. Derin nefes alıp ıkındınmı ımınırkende sokmaya çalıştınmı olayyy bitiyorrr
Kızlar bende burada yenenlerdenim fakat yenen veya yenmëyen arkadaşlardan fikir almak istiyorum.
YenDikten sonraki adetleriniz 3,4 gün vs değişti mi? Ya benim 4 gün oldu hala olmadı. Adet olmam gereken tarihten 4 gün önce gebelik Testi yaptım negatif. Hamile Değilim bence ama bir ümit işte. Ne yapacağım ben?
Banada yardimci olursunuz deilmii surekli okuyorum yazdiklarinizi ama deneme cesaretim yok..canimm ben de bu sayfayi 1 aylikken bulmustum ve bulduktam bir hafta sonra yendim merhaba hosgeldin dogru yerdesin :)
Bence hic vakit kaybetme canim bak ilk olarak burda basari oyklueri ile ilgili bir topic var link eklemeyi bilemedigim icin ekleyemiyorum ama sen arastir bak ve ordaki basari öykülerini oku bu aksam ve eline bir ayna alip vajinani tani iyice nefes al ver ve ikin orda acilan deligi gormeye çalış sonra tekrar konusalim ben inaniyorum ayni benim gibi bir haftada yenebilirsin karsimda kendimi gordum sanki heyecanlandim.sakin hic vakit kaybetme tam vaktinde bulmussun buu sayfayiBanada yardimci olursunuz deilmii surekli okuyorum yazdiklarinizi ama deneme cesaretim yok..
canimm ben de bu sayfayi 1 aylikken bulmustum ve bulduktam bir hafta sonra yendim merhaba hosgeldin dogru yerdesin :)
hergun dediklerini tek tek uygulayacagim kurtaricimm ol benim.. cok cok tesekkur ederimm..Bence hic vakit kaybetme canim bak ilk olarak burda basari oyklueri ile ilgili bir topic var link eklemeyi bilemedigim icin ekleyemiyorum ama sen arastir bak ve ordaki basari öykülerini oku bu aksam ve eline bir ayna alip vajinani tani iyice nefes al ver ve ikin orda acilan deligi gormeye çalış sonra tekrar konusalim ben inaniyorum ayni benim gibi bir haftada yenebilirsin karsimda kendimi gordum sanki heyecanlandim.sakin hic vakit kaybetme tam vaktinde bulmussun buu sayfayi
Tamam ins Rabbim kurtarsin ben de vesile olabilirsem ne guzel bana ...bu aksamin odevi bu olsun basari hikayelerini okuyup inanmak.ayna ile orayi sadece incelemek.ve bu gece bol bol dua etmekhergun dediklerini tek tek uygulayacagim kurtaricimm ol benim.. cok cok tesekkur ederimm..
Canim sen ne zaman yenmistin? Ins hamilesindir ya? Bilmedigimden soruyorum hamilelik icin testte pozitif mi cikmasi gerekiyorKızlar bende burada yenenlerdenim fakat yenen veya yenmëyen arkadaşlardan fikir almak istiyorum.
YenDikten sonraki adetleriniz 3,4 gün vs değişti mi? Ya benim 4 gün oldu hala olmadı. Adet olmam gereken tarihten 4 gün önce gebelik Testi yaptım negatif. Hamile Değilim bence ama bir ümit işte. Ne yapacağım ben?
Insallah Allahim bu gece dualarimizi kabul eder..Tamam ins Rabbim kurtarsin ben de vesile olabilirsem ne guzel bana ...bu aksamin odevi bu olsun basari hikayelerini okuyup inanmak.ayna ile orayi sadece incelemek.ve bu gece bol bol dua etmek
Bende aparatlarimi gönderecektim karşı taraf nazlı çıktı bekliyorum hala
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende aparatlarimi gönderecektim karşı taraf nazlı çıktı bekliyorum hala
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.