Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben sana da özelden atmıştım mesaj galiba gönderimmi sana die değilmi.. İnan 1 haftada halledersiniz 1 haftada hallede hallede giderseniz birbirinize gönderirseniz hepinizin eline ulaşır Allahın izniyle ...
Bu arada bana gönderen arkadaşa fiyatını sordum kargoyla 100-110 euro
Geliyormuş...

Cnm yok bana mj gelmedi ozmn ben Hülya aldıktan sonra gördüm ama olsun önemli olan yapabilmek inş bararırız cnm

Uyyy hülya ısıtmadan yapma bi hoş oluyor insan .. Şeyi buz gibi oluyor acı sanıor onu ben en son büyüğünü aklıma gelmiştide ısıtmıştım😄 güZel gidiorsun senden pazara kadar hepsini almanı bekliyorum hatta en büyük pembeyi alıp evde onla gezmeni bi bütün olmanızı istiyorum😄
Bu arada nasıl yendimide anlatim pazar gününe kadar halleder eşli deneme geçersin belki .. Eşime ogün deniyelim dedim eşim yorgunum dedi çünkü denemekten artık olmamasından bıkmıştı sen birşey yapmıcan ben yapcam dedim .. Sırt üstü yattı bende çıktım üstüne ters pozisyondayım ama totom ona dönük şekilde üsteyim o yatıor.. Diz kapaklarımın altına koltuk yastıklarını koydum beni biraz yükseltti gerçi hiç gerek yokmuş ona sonradan onlarsızda yaptım ... Sonra pipisini zeytin yapladık tuttum elimle vajinama yerleştirdim eşime sen hiç birsey yapma konusma tepki bile verme ben kendin yavaş yavaş sokcam dedim ... Neyse vajinaya yerleştirdim yavaş yavaş oturdum takıldım binyerde bekledim derin derin nefes aldım biraz daha gittim sonra biraz daha bekledim yavaş yavaş soktum bi nokta var orada bekleyip derin nefes alıp ıkındın mı orası geçilior oradan sonra bi problem yok zaten tam anlamıyla girior.. Derin nefes alıp ıkındınmı ımınırkende sokmaya çalıştınmı olayyy bitiyorrr

Ervaaa bunu okurmusun .... Sen umutsuz değilsin bi kere yapmışsın sadece araya aksilikler başka seyler girmiş... Yapabilirsin hemde bu akşam :)

Kızlar bende burada yenenlerdenim fakat yenen veya yenmëyen arkadaşlardan fikir almak istiyorum.
YenDikten sonraki adetleriniz 3,4 gün vs değişti mi? Ya benim 4 gün oldu hala olmadı. Adet olmam gereken tarihten 4 gün önce gebelik Testi yaptım negatif. Hamile Değilim bence ama bir ümit işte. Ne yapacağım ben?

Kızlar bende burada yenenlerdenim fakat yenen veya yenmëyen arkadaşlardan fikir almak istiyorum.
YenDikten sonraki adetleriniz 3,4 gün vs değişti mi? Ya benim 4 gün oldu hala olmadı. Adet olmam gereken tarihten 4 gün önce gebelik Testi yaptım negatif. Hamile Değilim bence ama bir ümit işte. Ne yapacağım ben?

O yapısal birşey sanırım evet bazılarında olurmuş... Bende olmadı adetim normal gidior

kızlar ben de 7 aylık evliyim evlendiğim günden beri bu dertle uğraşıyorum. Başlarda zeytinyağıyla denedik ve olduğuna inanmıştık.( Kkaderimden Allah razı olsun onun sayesinde denemiştik) Ama sonra ne olduysa yine başa döndük alamıyorum girmiyor canım müthiş yanıyo böyle bi acı yok.Neyse bi sorun var deyip doktora gittim muayene etti kızlık zarın tam olarak yırtılmamış başka bi sıkıntı yok dedi. Psikolojik demekki anestol pomad ve gleitglen diye bi krem verdi ben sadece anestolu denedim ama o da uyuşturmadı.Kızlık zarından baştada kan filan gelmişti nası yırtılmaz nası bir sertliktir anlamadım.:KK14:Ne yapmam lazım nasıl yenerim gerçekten çıkmazdayız. Rabbim şu mübarek günde hepimizin yardımcısı olsun.

Banada yardimci olursunuz deilmii :KK43: surekli okuyorum yazdiklarinizi ama deneme cesaretim yok..
Bence hic vakit kaybetme canim bak ilk olarak burda basari oyklueri ile ilgili bir topic var link eklemeyi bilemedigim icin ekleyemiyorum ama sen arastir bak ve ordaki basari öykülerini oku bu aksam ve eline bir ayna alip vajinani tani iyice nefes al ver ve ikin orda acilan deligi gormeye çalış sonra tekrar konusalim ben inaniyorum ayni benim gibi bir haftada yenebilirsin karsimda kendimi gordum sanki heyecanlandim.sakin hic vakit kaybetme tam vaktinde bulmussun buu sayfayi

canimm ben de bu sayfayi 1 aylikken bulmustum ve bulduktam bir hafta sonra yendim merhaba hosgeldin dogru yerdesin :)

Bence hic vakit kaybetme canim bak ilk olarak burda basari oyklueri ile ilgili bir topic var link eklemeyi bilemedigim icin ekleyemiyorum ama sen arastir bak ve ordaki basari öykülerini oku bu aksam ve eline bir ayna alip vajinani tani iyice nefes al ver ve ikin orda acilan deligi gormeye çalış sonra tekrar konusalim ben inaniyorum ayni benim gibi bir haftada yenebilirsin karsimda kendimi gordum sanki heyecanlandim.sakin hic vakit kaybetme tam vaktinde bulmussun buu sayfayi
hergun dediklerini tek tek uygulayacagim kurtaricimm ol benim.. cok cok tesekkur ederimm..

Canim sen ne zaman yenmistin? Ins hamilesindir ya? Bilmedigimden soruyorum hamilelik icin testte pozitif mi cikmasi gerekiyor

X